Потребителски профил

Stoikov

Регистриран: 27.03.2019
Хамали гр. София http://hamalko.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
15
13
2

Рейтинг: 23

Място в класацията: 616

Коментари на Stoikov

Треньор по мотокрос ще е заместникът на Цветан Цветанов! (снимка)

19:25:11 / 27.03.2019
13
2
"Там видял смисъла да бъдеш полезен. И на местно, и на централно ниво. При ГЕРБ се работи така, че да има полза за хората. " Пълни глупости...  Тровят и промиват младите мозъци. Имам много приятели които са искали да привлекат в младежката си оргнизация. Това е просто начин да получат повече млади гласоподаватели с измамни обещания и нереални статистики и резултати. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X