Потребителски профил

U.S. Polo

Регистриран: 25.07.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
16
15
1

Рейтинг: 25

Място в класацията: 602

Коментари на U.S. Polo

Българското зърно потече към пристанище Варна: Опашката от тирове е километрична, полицията я следи (снимки)

17:40:23 / 25.07.2019
16
1
Защо се заблуждава варненската общественост от подложки на кмета?! Тези камиони не са само за пристанище Варна-Изток! В района има още две пристанища и няколко склада! Опашките се образуват, защото камионите изчакват да бъдат взети проби от стоките, които превозват. Очевадна е кампанията на кмета и компания да затрият едно работещо предпиятие, което бълва милиони в държавния бюджет. Пристанище Варна е търговска компания с държавно участие и за разлика от други държавни структури то не чака на държавния бюджет! Тезата, че камионите разрушават асфалта, също не е издържана. Трябва ли да спрем всички камиони да се движат в страната или по-скоро не искаме да компрометираме качеството на асфалта, който се полага по пътищата във Варна? За съжалие нашия кмет разбира само от заведения и в това се опитва да превърне зоната на пристанище Варна-Изток. И накрая само ще вметна, че за разлика от Варна, в София и Пловдив се разкриват нови заводи и работни места, а във Варна само заведения. Скоро града ще заприличина на едно голямо село...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X