Потребителски профил

То6о

Регистриран: 24.03.2021
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-5
6

Рейтинг: 15

Място в класацията: 781

Коментари на То6о

Разплете се мистерията как частна фирма получава имейли в здравното министерство: В община Варна объркали адреса

16:19:03 / 29.03.2021
0
4
Някой е допуснал грешка и стана голяма драма. Тъжно ми е за хората, които вчера не са имали какво друго да правят в хубавото време, а са се занимавали с тази глупост. 

Община Варна бави информация за наложени санкции от ЕС, ще извади данните... след изборите!

15:09:15 / 24.03.2021
1
2
Аз пък не разбрах защо това го забавлява автора. Според мен да се смее или да плаче, когато получи информацията. Към момента доколкото разбирам няма причина, освен може би да се прави на интересен. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X