Потребителски профил

brega

Регистриран: 31.12.2014
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
18
14
4

Рейтинг: 24

Място в класацията: 613

Коментари на brega

Ето как оправят дупките във Варна: Кръпка с локва под прозорците на кмета

13:36:17 / 26.01.2015
1
2
Уйо до заключ като не ти харесва Варна какво дириш тука бе,отивай си на село там всичко свети и всички улици са асфалтирани.Те от такива дето дойдоха от незнайно откъде за нас варненците не остана място.Затова бягаме от Варна и отиваме някъде на по-спокойно място

Синът на проектанта на Спортната зала във Варна: Покривът може да падне след ремонта

15:26:20 / 16.01.2015
17
2
Значи трябва да се укрепи покрива по някакъв начин.Най-лесното е да я разрушат.Останахме без един свестен стадион,сега какво им пречи и без голяма многофункционална зала да останем и можем да отидем да се хвърлим в Черно Море.За тези 10 милиона или малко повече можеше да се построи нова зала която да отговаря на международните изисквания.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X