Потребителски профил

Zhana

Регистриран: 17.11.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
9
1

Рейтинг: 19

Място в класацията: 743

Коментари на Zhana

Социалната зам.-министърка през сълзи: Сготвиха ме! Семейството ми каза да подам оставка

17:12:22 / 21.06.2018
8
1
Ми, Росе, сготвихате! Всички които заемате длъжности в социалната сфера, от министър до прост социален работник, търсите само облаги. Та и ти що да не се повозиш конфортно веднъж, щото втори път такова пътуване може и да нямаш. В края на краищата сме социална държава, "Всички за един......"
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X