Потребителски профил

PokrivaloZaKola.bg

Регистриран: 02.08.2018
Онлайн магазин за автоаксесоари и добавки за безупречна работа на двигателя Bardahl. PokrivaloZaKola.bg е вносител на модерни и изключително изгодни покривала за предно стъко, подходящи за зимата и лятото. Те предпазват от замръзване, прашене, ултравиолетови лъчи, надраскване и други неприятни за всеки собственик събития. В сайта се предлагат и различни видове органайзери за кола, които ще помогнат да подредите вещите си. https://pokrivalozakola.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 850

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X