Потребителски профил

Пенка Йорданова

Регистриран: 17.12.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
-1
4

Рейтинг: 19

Място в класацията: 660

Коментари на Пенка Йорданова

Варненец: Всеки ден режат дърва до нас на ул. "Вяра". Шумът е ужасен!

22:09:44 / 17.12.2015
1
2
Познавам Коледните джуджета,които режат,цепят и носят безшумно дърва по домовете........ Моля "мили съседи престанете с хората да се ядете,защото сами ще се прее..те....етееееее.......

Варненец: Всеки ден режат дърва до нас на ул. "Вяра". Шумът е ужасен!

21:38:04 / 17.12.2015
2
2
Живея в блока срещу тъй наречения "обект за дърва"!Факт е,че се режат дърва,но в позволено и съобразено време!Не ми пречи шума толкова,колкото селянията ви,мили комший!Никой не се сети да напише статия за това как мирише киселото зеле в мазите и по терасите ви!Изсипвате си зелевия сок в канализацията и всеки ден сме пред евакуация!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X