Потребителски профил

Анонимен

Регистриран: 09.02.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
0
2

Рейтинг: 5

Място в класацията: 1015

Коментари на Анонимен

Волен Сидеров: В момента сме в предвоенно състояние

20:32:53 / 09.02.2015
2
2
Волен Сидеров е единствения в момента който говори истината !!! Русия ни е усвободила от робство , а ние сега ще сме срещу нея ... Срамотаа !!! Някой слушали руските новини да видите за какво наистина иде реч ?? Не най - вероятно . В момента по нашите новините се говориии '' ..на вище руснаците колко са лоши ......'' Пред война сме хораа .. осъзнайте се иначе после ще бъде късно !!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X