Волен Сидеров: В момента сме в предвоенно състояние

09.02.2015 / 15:34 6

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова политическите сили извън парламента да се обединят за създаване на широк политически фронт, който да е готов до следващите избори, с основна цел излизането ни от НАТО и заявяване на военен неутралитет.

Спасението на България е вън от НАТО, "иначе скоро няма да съществуваме", заяви Сидеров на пресконференция в партийната централа. съобщава News.bg.

"Атака" се обявиха категорично против чуждите бази у нас и на всякакви военни действия срещу Русия. 

"В момента сме в предвоенно състояние по вина на настоящето управление, което ни тласка към бойното поле", алармира Волен Сидеров, цитиран от "Преса". 

Той коментира, че като бъдещи съюзници за антинатовския фронт вижда 2/3 от населението, но не и партиите в парламента. 

Волен Сидеров излезе с апел и към българските офицери - „да се вземат в ръце и да отбраняват с живота си опитите да си направят подигравка с тях".

Като подигравка Сидеров визира промени в Закона за отбраната, внесени от Министерски съвет, които предвиждат отмяната на текст, гласящ, че българските военни на територията на нашата страна не могат да се командват от чуждестранни офицери.

Лидерът на "Атака" прогнозира изостряне на социалното напрежение, като не изключва и кървав сценарий. По думите му в момента страната ни е в най-лошото си състояние от новата ни история, като вече сме изключени от развитието на Европа и сме площадката за игра на САЩ.  

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Анонимен (преди 9 години)
Рейтинг: 5 | Одобрение: 0
Волен Сидеров е единствения в момента който говори истината !!! Русия ни е усвободила от робство , а ние сега ще сме срещу нея ... Срамотаа !!! Някой слушали руските новини да видите за какво наистина иде реч ?? Не най - вероятно . В момента по нашите новините се говориии '' ..на вище руснаците колко са лоши ......'' Пред война сме хораа .. осъзнайте се иначе после ще бъде късно !!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама