Потребителски профил

дядо ти

Регистриран: 20.03.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
7
7
0

Рейтинг: 17

Място в класацията: 677

Коментари на дядо ти

Защо в България става така? 800 лева заплата за счетоводител, 1400 лева за стругар

16:16:23 / 20.03.2016
7
0
Стругар съм,и то на тия модерните стругове , дето бачкат сами,по програма. Та къде казвате дават на стругарите 1400 лв???? Щото макар тия като мен да са вече все по-рядко срещани , такава заплата все още мисля че е в сферата на мечтите или поне по-скоро изключение , отколкото статистическо правило. То хубаво и ясно защо в тия компютърни времена IT-специалистите получават немислимите 4-5 хил.лв , ама на всички трябва да е ясно ,че материалните блага , демек това дето го ядем,пием,обличаме , возим се на него и т.н . някой трябва да го ПРОИЗВЕДЕ и съответно да получи подобаващо възнаграждение за това . Само с компютър не става....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X