Потребителски профил

kaliopa_bg

Регистриран: 20.09.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9
9
0

Рейтинг: 19

Място в класацията: 743

Коментари на kaliopa_bg

Изненадващо! Преслава напуска къщата на "ВИП Брадър"

13:21:22 / 30.09.2015
9
0
Моето мнение за ВИП Брадър е, че доказани изпълнители които много хора ценят и уважават, с изявите си в такъв формат губят симпатиите на феновете. Тук те показват своята същност, друга страна от живота си, която не е много приятна. С две думи стават като селски клюкарки и за такива  изцепки се харчат ПАРИ и то много. В същото време се търсят средства от близки на деца, мъже и жени на които живота им е на косъм от смъртта. Срам за България.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X