Потребителски профил

Меджид

Регистриран: 17.04.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
19
17
2

Рейтинг: 87

Място в класацията: 499

Коментари на Меджид

На Богоявление в Русия Путин влезе в студените води на езерото Селигер

16:13:34 / 19.01.2021
0
0
Те, рашъните не са виждали нашите тюлени от МС, с тези мазнинки могат  часове наред  да се гмуркат.Ухилен Ама нямаме такава традиция.Предлагам да се въведе и да покажем какво можем.

Бивш министър: Летището в София е мръсно и грозно, глупав аргумент е да няма концесия заради националната сигурност

08:25:37 / 18.04.2019
4
1
Да вземеш да попиташ баща си,какво е национална сигурност ,че тогава се изказвай по темата! Човека още е преподавател!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X