Потребителски профил

трен

Регистриран: 06.03.2013
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на трен

ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР НИКОЛАЙ НЯКОЙ СИ ОБЪРКА ИМЕТО НА ПЛАМЕН ГОРАНОВ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА (ВИДЕО)

10:36:54 / 07.03.2013
0
0
Гафа на г-н Някой си, е олицетворение на цялостното отношение на мутрофашистката хунта ГЕРБ спрямо Пламен, а именно - никакъв по-различен интерес освен евтин и гнусен ПР. Липсата на достойнство и чест винаги е била очевидна характеристика на гербаджиите, и дори в оставка, те няма да кривнат от пътя. Народни предатели!

СТОТИЦИ ИЗПРАТИХА ПЛАМЕН ГОРАНОВ
 (СНИМКИ)

13:39:53 / 06.03.2013
0
0
Пламъкът няма да изгасне! ЕДИН НАРОД - ЕДНА БОРБА!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X