Потребителски профил

абеама

Регистриран: 09.10.2014
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1390
989
401

Рейтинг: 2684

Място в класацията: 150

Коментари на абеама

Мъж от Разград мина на червено по булевард във Варна, блъсна автобус

07:08:37 / 20.03.2016
1
0
Аз пък очаквах автобуса да е виновен. Просто защото всички автобуси обичат да минават на ълто-червено и да се точаааааааат дългичко, а пък ако има задръстване и като минат застават по средата на кръстовището направо получават оргазъм шофьорите им... Въобще автобусите са с повече права от линейките. Излизат спирките без да се огледат, пък ти ако искаш спри да го пуснеш - той е по-голям.

Близките на Тодор от Враца се отказаха да съдят братята Иван и Десислав Йорданови

06:56:28 / 20.03.2016
28
24
Трудно приемали факта... а много лесно обвинявахте други за починалото момче. Без въобще да се замислите за истината и при положение, че сте знаели за сърдечен проблем пак лъгахте в медиите, че нямало никакви здравословни проблеми, напълно здрав бил. После, че не било нищо опасно ами просто някаква аритмия.... и т.н. и т.н.

Варненец в потрес: Видях полицията да се моли на хулигани да напуснат тази детска площадка...?!

19:36:33 / 06.03.2016
20
3
Такава ни е държавата. Ако му биеш един шамар на гамена веднага ще те съдят и ще го уволнят човека, а и той има семейство да храни, като всички нас. Ако не се мазни на някой с връзки (тоя с мерцедеса) резултата ще е същия. Просто законовата ни е уредба е тотално прецакана. За да има демокрация и човешки права и т.н. законите защитават престъпниците. А тези, които имат властта и знаят как да променят нещата (защото каквото и да си говорим тука, ако бяхме толкова умни, нямаше да си даваме мненията в петела) нямат изгода, понеже са едни от тия с мерцедесите. И се получава един затворен кръг... И не е само в България така. Например скандалите с убитите негри в Америка - обвинени в расизъм и превишаване на правата си полицаи, защото гръмнали, пребили разни хулигани. Извода какъв е? - Ако искаш демокрация и права трябва да се примириш с беззаконието. 

Жена снима от прозореца си това и щеше да се пукне от смях

18:57:52 / 06.03.2016
4
0
Оградили са си буса с колчета. Ако бяха много умни нямаше да са общаци. Имаше и във Варна такъв случай преди няколко години, мисля че беше около втори корпус на Винс. Голям резил наистина.

Бизнесмен изчисли колко милиона може да бъдат откраднати от телената ограда на Бъчварова

21:39:00 / 29.02.2016
1
0
Точно 35 млн. лева трябват за ремонта на Аспарухов мост. Разменям петте милиона, които Бойко Борисов обеща за Аспаруховия за 35-те милиона на Бъчварова.

Родителите на убитата Вероника: Болката не може да се излекува за една година

13:58:20 / 28.02.2016
2
0
Потресен съм колко са остарели за една година тези хора. Съчувствам им и искрено се надявам никога да не ги разбера напълно. На никого не пожелавам такова нещастие... само им вижте лицата на тези хора! И както винаги държавата е в защита на мазния мангал убил невинно дете. Борете се за доживотна присъда, тоя циганин я заслужава.

Жената-каучук днес е в плен на патерици

13:51:13 / 28.02.2016
2
3
Абе тя от край време си е така. Мисля, че са и естествени устните. 

Читател: Ето какво снимах днес! Един типичен труженик в България!

09:57:26 / 28.02.2016
0
0
И защо? Понеже не смятам клошарите за нещо, което трябва да изкарва новина? Я ми кажи, ти ли снима това? Може би затова кълнеш, защото омаловажих "труда" ти? Аз клошар няма да стана, за твое нещастие, и то най-малкото защото притежавам някаква грамотност. Но ти предлагам за себе си да се замислиш. Има вечерни училища, ако желаеш да научиш нещо. Или не, чакай, кълнеш ме, защото плюя по клошарите. Не и това не е, не съм плюл. Ами спирам да гадая, просто си неразгадаем, пълна мистерия....

Читател: Ето какво снимах днес! Един типичен труженик в България!

21:09:40 / 27.02.2016
2
3
Уауууу, къде е това бе? Искам и аз да видя някой такъв "труженик". Не съм виждал досега, не съм чувал за такива... много интересно, наистина, направо уникално откритие. Вероятно си някой доктор на науките, че да успееш да снимаш нещо такова.

Жорето Кучков - двойникът на Николета, смути сутрешния ефир

19:55:26 / 27.02.2016
19
0
Горките родители... какъв провал...

Във Враца отново излязоха на протест заради смъртта на 18-годишния Тодор

20:49:51 / 26.02.2016
4
1
Абе доказаха 4 пъти, че не е починал Тодор по вина на тия братя. Какво още искате? Мъжеело се е детето, глътнало си езика - нещастен случай. Можело е да се случи докато прави секс със словоохотливата си приятелка или даже докато се кефи на любимата си песен. И не, не познавам братята, ама ... истината е очеизвадна. И тези, които протестират за справедливост, нека си помислят добре справедливо ли е да се борят да вкарат в затвора двама невинни (поне за смъртта на Тодор) мъже? И за кого го правите това? За родителите ли? Толкова големи приятели ли сте били всичките на Тодор? Или просто, защото е популярно, за да си готин в училище, за приобщаване към "готините"? Не, не е готино, жалко е че псевдоборбата ви  има толкова ниска стойност. А за брата на Тодор нямам какво да кажа. Той сам си показа, многократно, умствените възможности и речниковия запас или по-скоро липсата на такъв. 

От последните минути във Варна! Блъснаха пешеходка на оживен булевард, отнесе я линейка

21:44:39 / 25.02.2016
0
0
Наоколо (видно и от снимката) има предостатъ

Изкъртиха всички топки на общината във Варна по улица "Сан Стефано"

20:31:17 / 22.02.2016
8
2
Петела хем казва в заглавието, че всички топки са изкъртени, хем по-късно в статията казва, че не се знаело дали са изкъртени. Пешеходеца, който смята, че да си шофьор е диагноза, моля те отговори ми на следния въпрос: защо си мислиш, че пешеходците имат по-добро и законосъобразно държание от шофьорите? Всеки вижда всеки ден пресичане на неправилни места, въпреки че пътеки има бол-през 50 метра. Вярно е че има шофьори с нелогично поведение, ама също толкова са и пешеходците. Другата пък класифицира всички шофьор като селяндури... Как ще класифицира пешеходка пресичаща на 15 метра от светофара (става въпрос за мол Варна), където няма пешеходна пътека нито регламентирано за пресичане място? Как ще класифицира майки с колички, които имат чисто нов тротоар, без паркирали коли на него, но недостатъчно широк, за да се движат 2-3 една до друга и за това излезли на пътното платно, където е мястото на автомобилите? Отново повтарям - не оправдавам шофьорите без елементарно възпитание и елементарно познаване на ЗДП, негодувам защото има шофьори, които се научиха да спират на пешеходни пътеки, да паркират само на регламентирани места и т.н., а това не се вижда. Не се вижда и когато шофьор утрепе някой пенсионер посред нощ, който решил да притичка набързо през нерегламентирано за целта място и после познайте кой е виновен...И все пак поставете се и на мястото на живущите там, едва ли е толкова приятно да направят единственото място, където можеш да си паркираш колата велоалея, без да ти предложат алтернатива.

Синът на убития Иван Тодоров-Доктора получава 500 млн. долара наследство

07:42:07 / 22.02.2016
1
1
Не казвам, че е постъпвал правилно и т.н. Но пък трябва да му се признае, че е бил находчив. Е можело да използва тази находчивост за легален бизнес. Вижте Марешки, например (въпреки, че има съмнения за легалността на бизнеса му, човека напипа една ниша точно когато трябваше и сега не можеш да го пипнеш). Както и да е... 500 млн. нелегални, все ще намери синчето как да ги оправи.

Българин дарява 1 млн. на хора в нужда в Монтанско

07:51:00 / 18.02.2016
4
0
Браво на човека! Това е човек! И мисля, че за смъртта на Кирил Маринов трябва да се говори толкова, колкото за смъртта на Трифон Иванов. Къде са сега хейтърите, които не могат да понасят някой да има повече пари от тях. Ето го Човека, има пари, дали и него ще мразите? Похвално че не е забравил родното място. Има някой хора, които стават велики миячи на чинии  Англия и вече наричат себе си англичани - забравят от къде са се пръкнали. Не съм от Монтана, не съм се докосвал до даренията му, нито го познавам, но изпитвам нужда да му благодаря. Благодаря Ви, Кирил Маринов! Благодаря!

Родителите на 3-годишно дете обвиняват лекари за смъртта му

22:36:13 / 17.02.2016
1
0
P Половината лекари не трябва да практикуват. То не е само да кимаш с глава като ти се казват оплаквания ида предписваш Доксициклин... Голяма мъка за родителите, съжалявам за което! Може би следващото дете ще го кръстят Джон или Рич или някоя такава простотия, да следват традицията от първото. С последното изречение сто на сто ще отприщя порой от ругатни по мой адрес, ама просто трябваше да го отбележа.

Ексклузивни кадри в момента от Аспарухов мост във Варна! Кола се вряза в челно в мантинелата

18:52:59 / 16.02.2016
4
1
Трамвайни линии? Варна има нужда от ремонт на улиците, особено пък на Аспарухов мост. Чудно ми е как въобще се държи още този мост. През дупките се вижда арматурата, ама понеже нали не е главен път и не се ползва много, след изборите вече пари за ремонт няма... Направо е трагедия този мост. Въобще няма да се учудя ако при влизането в някоя дупка колата се е повредила и това да е причината за сблъсъка. 

От първо лице: Как се печелят 3000 лева заплата с камион

07:56:14 / 16.02.2016
5
0
Хубаво де какво са 5 хиляди еднократна инвестиция в нещо, което след това ще ти носи по минимум 3 хиляди на месец. Теглиш заем, ако нямаш роднини и така. Или може би причината е нежеланието да не се прибираш всяка вечер на сложена от жената маса с ракийка, ама това е живота - работиш получаваш, не работиш - мизерстваш.

Милиардер си купи ранчо по-голямо от Лос Анджелис и Ню Йорк

07:22:57 / 16.02.2016
1
1
Не завиждайте бе хора. Обещал му Св. Петър, че ще си го вземе...ама кой живее само за себе си? Аз лично живея за децата си, това е смисъла на живота за мен. И като си скъсвам задника от бачкане го правя, за да има какво да оставя на децата си. Та си мисля, че може и при тоя с ранчото да е така. С единствената разлика, че аз няма да оставя милиарди на моите деца Ухилен. Имал пари - купил. Плюс това, мене ако питате, много добра инвестиция е направил, първо заради петролните кладенци, второ заради конете и двете носят доста парички. И тези притчи дето ми ги пишете - дали вие самите сте наясно колко жалко звучи нещо такова под статия за милиардер?

Майката на загиналия след побой Цветомир: Животът на котка е по-ценен от сина ми!

07:13:29 / 16.02.2016
6
1
Ей тука протестирайте, пубери! Тука има несправедливост! Направо не знам какво трябва да стане, за да намалее корупцията в тази държава...със сигурност не става с отменени обществени поръчки (а в случая сто на сто са видели че няма накъде повече и няма да стане тяхната работа или пък жалбите на другите изпълнители са щели да бъдат взети под внимание и няма да може техния човек да спечели...). Каквото и да говорите за БСП (не съм червен, просто правя сравнение) по време на тройната коалиция такива абсурди нямаше, и то не защото нямаше пък никакви действия. Много се осраха БСП, напълно съм съгласен, и в сегашния си вид не виждам как ще се оправят, но за разлика от ГЕРБ действат с повече финес, не крадат така безогледно и не правят народа малоумен. А тези родители ги виждам как влизат в затвора за по 30 години, заради умишлено убийство на двама келеша, след като съда се съгласи с условните присъди на същите двама келеша за напълно умишленото убийство на сина им.

Обгорялото момче след селфи върху влак не може да познае баща си

20:13:00 / 15.02.2016
0
0
Бобоц, не се прави на интересен, като нищо и твоето дете ще реши да прави глупости. Иначе призив към родителите: моля, възпитавайте си децата! Ако не ви се занимава с възпитаване - не правете деца. Нямаме нужда от навлеци, търтеи и малоумни олигофренчета в България! Не казвам, че това дете е такова! Говоря по принцип.

На Свети Валентин: Шофьор помете жена на пътя във Варна и избяга

20:10:07 / 15.02.2016
0
0
А какво прави жената на пътното платно?

През 2015 г. у нас са влезли над 7 млрд. лв. от ЕС

19:57:39 / 15.02.2016
2
0
Може и да са влезли 7 млрд., ама от голямо значение е края на програмен период 2007-2013 и разплащането на всички проекти финансирани през този програмен период. Така че изказването на Тиквата отново е лишено от смисъл. Но хората не се замислят за това. Те гледат само днес да преживеят. Виждат че днес са асфалтирали 1 километър и са щастливи. Пък че при първия дъжд маркировката се измива и при първия сняг асфалта се разрушава, не ги интересува просто. През 10 месеца правим едни и същи пътища и улици. Ама и това не ни интересува. Важното е по телевизията да ти казват колко си добре, пък дали си така...не е важно...

Съпругата на шофьора, който блъсна 12 коли: Извинявам се на хората, ще видим как ще...

20:04:08 / 11.02.2016
2
2
Абе не е луд човека, депресията е много честно срещано заболяване, и също толкова често дори не знаеш че е депресия. Човека поне е знаел, вземал е мерки. Хапчетата за душевни състояния са доста силнички, не са валидол, така че според мен е нормално да има странични ефекти. Не че го защитавам. Ама очевидно е че ще си поеме последствията и не го е направил, защото е пиян или за да се покаже пред приятели и друга такава глупава причина. 

Сайтовете няма да носят вече отговорност за коментарите по страниците им

07:46:45 / 10.02.2016
2
0
Линукс Бургас, не те знам от Бургас ли си, не те знам с адидас ли си, нито колко си нацепен. Обаче има едно очеизвадно нещо, което всички научават незабавно - много ти куца граматиката, ама много. Всичките ти коментари досега се едни... То глави букви, то препинателни знаци (освен многото удивителни - тях ги владееш перфектно), вАрху, случаЙ, тВа... Много те моля - или отивай на вечерно училище или не ни тормози с изказванията си. 

Голям срам! Екшън с деца и родители на пътя край Търговище

21:46:38 / 09.02.2016
1
0
И тая майка е гласоподавател. Тая майка, тия родители, възпитават деца. Деца, които някой ден, не дай Боже, ще се запознаят с нашите деца. Трябва ли аз да се притеснявам, че някакви невъзпитани лекета биха причинили безнаказано нещо на моите деца? Направо си е срам, срам за целия град, за всички които познават тези родители. Срам, който те ще си берат.

Челси, Удиян, Кхан... Вижте списъка с най-абсурдните имена на българчета

21:33:03 / 09.02.2016
1
0
Наистина половината имена са цигански. Обаче Трифозара не е, така че... Просто някой дядо много е държал на него да е кръстено внучето и се получил сакатлък. А пък наскоро се радваха на някакво бебе и питат майка му (не беше циганка категорично,  но не съм сигурен за кадъна) как се казва...отговора беше Лулу. Много любовни романи четат майките и много сериали гледат. Няма лошо, ама художествената измислица не е предназначена човек да живее цял живот с нея.

Бащата на Вероника: Имах предчувствие, че ще я загубя

09:21:37 / 05.02.2016
34
2
Тука протестирайте, където наистина има убийство! Не заради нещастен случай... Тоя баща...моите съболезнования! И аз имам дъщеря и честно казано, на твое място, не знам как бих постъпил. Не върви да го убиеш мангала, все пак, поне аз, имам още едно дете, жена...семейство, което има нужда от теб, а така само ще го лежиш. Бори се за справедливост, убеден съм че имаш подкрепата на всички българи!

Варненец направи уникални снимки! Ето ги 10-те най-евтини бензиностанции във Варна! Номер 1 е...

22:10:08 / 28.01.2016
5
1
А дали плащат горивото на ръка или просто дава не бензиджията левче, че му е измил стъклото? Никога не съм зареждал от там, даже за първи път и чувам за Бултрейд, но че статията е поръчкова и манипулира обществото чрез лъжи чувам и от дръги места, съвсем различни от кръговете на петела. Другата тема - тия които плюят Марешки: плащаме с лев на литър по-малко за гориво. Не и харесва ли? Марешки президент няма да стане, също както няма да стане и кмет, колкото и да му се иска. Просто всички го знаят... Обаче наистина съм много благодарен, защото смъкна с едно 150 лв. разхода ми за гориво на месец. Не съм чул някой друг да го прави... Никой не целува задника на Марешки, завистливци или платени коментатори, просто хората предпочитат да си дадат 1,60 на Марешки, отколкото на Лукойл (която пък е една от основателите на ГЕРБ...). Горивото му било лошо - не съм някой а се е оплакал досега, а ти? За сметка на това ежедневно чувам някой да се оплаква от ОМВ и Лукойл. И не, не защитавам Марешки. Зареждам от почти всички бензиностанции.

Варненец направи уникални снимки! Ето ги 10-те най-евтини бензиностанции във Варна! Номер 1 е...

19:15:41 / 26.01.2016
13
3
Не знам какво сипват, не съм запознат с особеностите на горивата, обаче ежедневно чувам оплаквания от колеги, че и на мен ми се е случвало, от ауспуха да излиза пушек с много по - наситен цвят и много по-осезаем мирис. Абе направо си дими. Сигурно и вие сте виждали, нон стоп се вижда вече. Аз лично съм зареждал от лукойл, когото ми се е случвало, но колеги се оплакват и от всички останали бензиностанции. ОМВ пък яко лъжат с литрите. Нямам против да вдигнат с 5 ст. горивата, ама да са малко по-качествени...Макар че, като се замисля, когато дизела беше 2,50 кой знае колко по-качествен е бил...И Марешки да прави по-бързо още една бензиностанция, че не можем да се вредим целия град само на една. 

Тодор от Враца криел от майка си за проблемите със сърцето

22:03:59 / 22.01.2016
5
2
Естествено... Не е голяма изненада. Какво ли още ще "излезе", че не е знаела майката?

Той е на 18. Той е българин. Той е най-добрият математик в Европа

21:58:49 / 22.01.2016
5
0
Браво! Какото и да направиш от тук нататък, момче, знай че прослави България с нещо хубаво! А не с цигани, некадърно управление и мизерен живот. Благодарим ти и се гордеем с теб!

От последните минути: Появи се нов свидетел на смъртта на Тодор: Удряха го в главата и го ритаха

21:51:09 / 22.01.2016
0
1
Падналия от небето: мислех, че няма да се връщаш, защото те е страх от поничките. Даже с главни букви си го написал. Пък то сега аз съм причината. Нямам против. Повярвай, ще го преживея.

От последните минути: Появи се нов свидетел на смъртта на Тодор: Удряха го в главата и го ритаха

17:42:48 / 22.01.2016
8
3
Падналия от небето: недей се прибира! Тука само силните и гербаджиите оцеляват. Другите бягат в чужбина щото е по-лесно. По-лесно е да миеш чужд гъз и чужди чинии нон-стоп в Англия, отколкото да бачкаш тука. Верно за по-малко пари, ама реално погледната едва ли живееш различно от начина, по който живее някой българин с твоето образование и твоята работа. Просто българина плаща левче за хляб ти плащаш една единица от чужда валута, че даже може и повече. Все тая. Не се прибирай! Никой да не се прибира! Стойте си в чужбина и се правете на българи отдалече! Бъдете съпричастни към новините в българските сайтове, пишете на латиница (и то неправилно), понеже сте си купили лаптоп втора ръка. Не идвайте тука. То не е като България да има нужда от българи. Стойте си на майната си, бъдете граждани на чужда държава. Ама спрете да се обаждате в български сайтове. Вие отдавна не сте българи! И да гласувате не трябва да ви се позволява. Направо сте дезертирали като е станало малко по-сериозно. Но пък аз мисля различно. Аз обичам България. Аз няма да напусна България, освен ако не е напълно наложително. Аз се боря и на това уча и децата си. Моят син не е слизал да бие пешеходци с бокс! Но пак - това съм само аз, аз имам други ценности, имам друг начин на живот. Аз живея за семейството си, не за медийно одобрение.

Близките на Тодор са категорични: Той не е имал сърдечни проблеми

15:10:05 / 22.01.2016
15
5
Моето момче, това е контрапротест, протестират срещу вашите протести. Въобще не се съмнявам, че не знаеш значението и целта на контрапротеста. Казваш твои "приятели полицаи", след като казваш че поничките били подкупили всички от местните съдии до софийските патолози, защо ти след като имаш "приятели" да не злоупотребиш с тяхното "приятелство" в твоя полза и в ущърб на братята? Иначе много разбираш от патоанатомия, видно от изказванията ти. Вземи понаучи нещо и за начина на водене на дело, прочети нещо за правната наука. Не да ставаш юрист, а просто нещо за обща култура. Да разбереш че това че братята са си в къщи не е наказание, а един вид просто изчакване за наказание. Да разбереш, че лъжесвидетелстването е престъпление, да разбереш че влиянието и налагането на мнение на обществото посредством твоя версия за нещата е престъпление. И пак казвам - няма лошо да се бориш за справедливост, но да се прави по правилния начин. И не ми скачайте веднага, че в България няма правилен начин, не е баш така, особено в скандал с такъв медиен отзвук. Имаше една изнасилена от полицайка полугола пикла, дето посред нощ се разхождала без сутиен с 3-4 коча... е в крайна сметка не била баш изнасилена, ама пак скандал стана. Накрая срама ще е за ваша сметка.

12-и ден не показват аутопсията на пребития Тодор - във Враца пълзи слух, че умрял от болно сърце

07:38:24 / 22.01.2016
14
3
Защо продължавате да го пишете пребит? Вече от седмица стана ясно, че не е пребит. Петиция за доживотен затвор за поничките? Има ли петиция в подкрепа да се дават антихалюциногени на някой индивиди в пубертета? Ако има искам да се подпиша! Приемете най-сетне истината - нещастен случай! Родителите  - стига сте обвинявали други за вашето безхаберие към децата ви. Братчето Ивайло - похвално, че защитаваш брат си, обаче в случая безсмислено. Вместо да се правите всички хлапетии от Враца на съдии, вземете свършете нещо по-полезно, например отидете на училище... Според мен истината е следната: момчето е починало вследствие на твърде много емоции и/или адреналин, а не вследствие на "брутален, нечовешки, обезобразяващ побой и т.н.".

България си отдъхна! 13-годишната Наталия е открита невредима във Видин

18:29:50 / 21.01.2016
6
0
Късмет ще има да, определено. На 18 ще е бременна с второ дете и ще пере насраните гащи на някой безработен батка...

Извънредно! Излезе втората аутопсия на Тодор от Враца. Резултатите са шокиращи

15:46:11 / 20.01.2016
16
10
Еххх всички изкарвате връзките на преден план, а при медиен скандал връзките не важат. Според мене, това е едно от малкото неманипулирани дела. Просто няма как да кажеш на истината лъжа, когато си  е истина. Момчето се е мъжало малко, много му дошло напрежението и починало. Много жалко, млад човек, но... А тия 28 наранявания- всички сигурно сте видели клипчето - как се стоварвана една страна върху оградата... Нямам какво повече да кажа.

Извънредно! Излезе втората аутопсия на Тодор от Враца. Резултатите са шокиращи

14:32:32 / 20.01.2016
28
15
Шокиращо е за тия, които обвиняваха двамата братя че "брутално" са убили момчето...

Милионерът Красимир Дачев: Над 30% от бюджета на страната се хвърля на улицата

10:22:28 / 20.01.2016
3
0
Успешно усвояване на еврофондовете ли? Я повтори пак, моля! Няма такова животно за миналия програмен период, няма и да има и за този. Европрограмите, които България сама си е написала, са насочени към големи производители  и доставчици (било то на услуги или стоки). Така че е успешно единствено от тази гледна точчка, че който трябва е взел паричките. Дори не са усвоени на максимум или близо до максимума средствата. А като гледам как върви този програмен ще е същото като предния - в последния момент ще се активизират,а ма пак ще е късно... Нищо успешно няма в това правителство, освен може би успешното убиване на Българската Държава.

Втора аутопсия бави погребението на убития Тодор във Враца

21:09:29 / 18.01.2016
4
1
Правилно! Нека не разрешават повече насилие! Нека младите да спрат да се правят на велики карайки неразумно, биейки съученици и дори убивайки такива, слизайки от автомобил да бият пешеходци, които пресекли на пешеходна пътека и т.н. Нека това спре! Борите се за справедливост или за вашата версия? Тия двамата братя сигурно са виновни в много неща, ама не са виновни за смъртта на това момче! Глътнало си е езика, не са го заклали!!!

Потресаващи кадри в момента от пътя край Варна! Доброволци спасяват закъсалите. Всички са си купили винетки!

20:49:44 / 18.01.2016
10
1
Не е вярно, че не "ревем" за цените на горивата. Напротив, даже и протести имаше! Просто нашите мафиоти-управници така здраво са се закопали във властта, че нищо не може да ги помръдне... И докато все още всеки има избор за това колко пари да остави за гориво - в зависимост от желание и възможност естествено, то избор за винетки нямаме. Или плащаме високите цени или си стоим по родните места. Тия винетки за седмица и месец и т.н. въобще не са изгодни. И аз съм убеден, че никой нямаше на има нищо против дори цената на винетката да беше 150 лева (както и ще стане съвсем скоро), ако се виждаше насреща резултат. Обаче резултата е единствено, че се хранят определени хорица, а тези които дават буквално от насъщния си, вече апатично приемат несправедливостта. Нещо по-лошо - мислят я за нещо нормално. Така че: противопоставяме се на цените на горите, не по-малко яростно отколкото на цените на винетките! Въобще не се съмнявай в това! А на теб да не би случайно да ти харесват нашите винетки? 

Потресаващи кадри в момента от пътя край Варна! Доброволци спасяват закъсалите. Всички са си купили винетки!

17:48:30 / 18.01.2016
29
6
Веднага ще започнат оправданията с вятър, с недостатъчно машини тъй като са били заети да разчистват главните пътни артерии - демек около Тиквата Борисов и Сланината Павлова, как е бил с летни гуми, как не е съобразил да си стои в къщи и т.н. и т.н. Беше ми разказал някой виц, с който съм много съгласен: какво влиза в цената на винетките 97 лв. - 67 лв. винетка, 15 лв. фатбърнър и 15 лв. Лкарнитин...

Село Галиче на бунт срещу кмета си Ценко Чоков

17:46:55 / 17.01.2016
20
0
А кой го е избрал за пети път? Те синовете му отдавна се мъжеят доколкото разбрах. Няма лошо, нека не бездействат, също като останалите българи! Капка по капка вир става...

Почна се! Варна е в леден капан! Улиците са като стъкло (Видео)

16:09:54 / 17.01.2016
24
5
Всички, които плюете по човека явно не сте минавали по тази улица в такива метеорологични условия. 20 годишна каруца била - ами за такава има пари човека! Гумите летни - може и така да е, може и да не е, ама веднага го заклеймихте човека. По надолу имаше друга по-нова кола, която просто си се спускаше надолу, нея не я видяхте ли? А тази жена, която пресече пътното платно защо никой не я насмете, както насмитате водача? Има вече пешеходни пътеки през 50 метра. Евала на хората, които се опитваха да помогнат! Браво!

Тази снимка казва всичко за България днес: Снегорин закъса в преспите до Силистра, пътят е някъде...дълбоко под снега (фото)

14:52:13 / 17.01.2016
17
3
Ама чакайте малко Лилито не е казвала че с парите от винетките ще се подобри снегопочистването. Каза само "състоянието на пътната мрежа". Нищо че и то няма да се подобри... Гербаджийска работа... да не забравите и тая година да гласувате за тях!

Читателски сигнал: Дърво падна върху кола във Варна

13:21:24 / 17.01.2016
4
2
Да няма кой да отговори на телефон 112... Посланието е ясно: Мрете българи! Айде хубаво, дървото не е спешен случай, ама някой някъде сто на сто се гътва, заради тъпите служители. Пък и даже и управниците са виновни, защото позволяват това. Ама кой ще ги пипне... диспечерите на спешния ни телефон имам предвид. И за там се иска медицинско образование, а тези които го имат вече са толкова малко че никой не смее да ги изгони. Абе думи нямам. Спешен телефон...

Национален позор за Темида и метеж за съдиите, пуснали убийците от Враца от ареста!

21:18:07 / 15.01.2016
9
6
Не мисля, че е удачно новинарски сайт да взима страна. А петел прави точно това и то без никакъв финес. Наричат момчето смело понеже слезнало да се бие. По същата логика що не наричат и тия двамата братя мъченици?... Без да ги защитавам въобще, каквито и да са не са убили умишлено момчето. Според мене си е чист нещастен случай. Каквото се раздуха работата сякаш двамата братя са мъчили момчето по всякакъв начин - я голям бой, я са го наръгали, я са го гръмнали, я са му рязали части от тялото. А то просто си е глътнало езика! Те не са му го навирали в гърлото. Даже и смърт по непредпазливост може би не е точното обвинение, ама не съм прокурор не разбирам, за разлика от повечето българи, както става ясно. Просто родителите трябва да започнат да си възпитават децата, в нещо повече от "не си оставяй магарето в калта", "удряй, за да не бъдеш удрян" и т.н. И използвам точно тези изрази, защото съм бил свидетел на такова нещо. И аз имам син, не мога да си представя мъката на родителите! Обаче ако наистина искате справедливост, то търсете вината не само в двамата братя, само защото са имали нещастието да пресекат на пешеходна пътека пред вашия син, ами и във вас самите! Ще използвам изтъркан лаф: монетата винаги има две страни! Колкото е виновна едната страна, толкова е виновна и другата. Естествено всичко написано досега си е мое лично мнение, което не натрапвам на никого, включително и на младите които ще побързат да защитят другаря си!

Току-що в ефира! Христо Иванов: Този, който писа смс-а на премиера, да бъде индентифициран и да напусне ВСС!

21:13:09 / 14.01.2016
3
0
Този случай с СМС-а показва нагледно как действа българската държава - задкулисни незаконни предупреждения за "нашите" хора и за "шефа". Ако се случи чудо и някой успее най-сетне да осъди тоя мафиот, който ни управлява, пак така ще случи. Пак вътрешен човек ще го предупреди, за да може да си изнесе паричките (или по-скоро нашите пари), че и задника зад граница. Пък хората дето живуркат жалък и мизерен живот да му мислят. И да не забравите - на следващите избори пак за ГЕРБ гласувайте! Или пък не гласувайте, то има кой да ви попълни бюлетината, не се притеснявайте...

Близнаците-милионери година след печалбата

17:31:52 / 10.01.2016
19
1
Нокаутирани бехме, не сме спали... Голям смях! Дано да е така, дано да имат амбиции да бъдат различни. Не ми се вярва много, ама то е защото не съм го виждал при циганите. Само ако спрат да говорят на цигански в къщи може да им се поизчисти и циганския акцент. Пък даже и правилен български може да проговорят. Иначе браво, че полагат усилия. Или поне така изглежда.

Търговец плати 446 лв данък за колата си с жълти стотинки

20:02:31 / 05.01.2016
5
0
Трябваше да си запази за тока. Сто на сто сметките за декември ще са надути отново. Иначе адмирирам действията му, основно за това че поне изразява по някакъв начин недоволството си, а не стои и реве зад компютъра. От друга страна, наистина, женичките там не са виновни, прости чиновнички. Не че ги е скъсала работата де, няма да се преуморят, ама все пак...Важното е че който е трябвало е научил, вероятно без никакъв резултат, така че предполагам целта му е постигната.

Гневна снимка от варненско училище: Защо сме длъжни да търпим всичко това?

19:57:02 / 05.01.2016
8
3
Коментара на "бивш ученик" е ироничен. Гледам всички са му дали минус, вероятно защото не го разбират. Аз да питам тия деца, категорично без да се заяждам, само питам: ако не сте на училище  къщи ли ще си стоите- за което всъщност е дървената ваканция, или ще отидете по моловете и по кафенетата? То верно там може да е по-топло. Съгласен съм и с двете гледни точки: първо не е работа децата ти да са на студено в училище (2 имам, за щастие големи вече), второ - пределно ясно е на всички че просто им се искаше да си изпросят още ден ,два ваканция. Еми не стана. Ако предложат на инспекторката да им вземе 2 дни от пролетната ваканция, но да им даде 2 дни сега, дали ще откаже? Едва ли.

Ексклузивно от Варна! Паркирани коли препречиха пътя на снегорин. Ето я реакцията на шофьора

19:43:30 / 05.01.2016
4
4
Ако снимката показва състоянието на улицата към въпросния момент, на мене улицата ми изглежда черна, т.е. най-малкото снега е отъпкан и разтопен и вече е на лед. Ако е така снегорина нищо не може да направи, вдига греблото и ако има луга да пуска. И не съм съгласен че всички са с претенции, напротив всеки гледа максимално да се съобрази, защото не си въобразява че снегорин може да мине няколко пъти. Вероятно някой възрастен човечец хич не се е сетил. И айде снегорина да не мрънка толкова, че като нямаше кой да им пречи и валя снега спокойничко не ги видяхме даже по главните булеварди. Ама той тогава ракийка си е пийвал, все пак неделя вечер, ще почива..

Пореден читателски сигнал: Улица "Македония" е в окаяно състояние ден след снеговалежа

19:06:45 / 05.01.2016
13
2
Ако от всяка улица, където е подобна обстановката се пращаха сигнали...петела щеше да пълен само с безсмислени статии като тази. Абсолютно всички улици (без централните булеварди естествено) са в това състояние. Също така всички плащат данъци. ГЕРБ видяха че никой не може да ги пипне и станаха страшно нагли, ама хората пак си ги избират. Само сигнали в петел пускате, а когато се иска някакво действие, което не включва седене зад компютъра, никой не ви вижда. Така ще е докато търпим. Гледам уеб камери от други градове (в България) и чак такова нещо няма никъде. А сега е лед, човек до кварталното магазинче за хляб не може да отиде и никой няма да се сети да пръсне малко пясък поне по тротоари и спирки. То се е видяло, че хората сами си чистят и входовете после като замръзне и сами си пръскат наоколо със сол. Дупките сами си намират чакъл да си ги запълнят, макар и временно решение. Въобще общината мълчи като ГРОБ и не я търси, освен ако нямаш да и даваш пари...

Варненец: Ето как се чистят улиците - автобуси буксуват и закъсват след снегопочистващата техника (Видео)

07:59:01 / 04.01.2016
8
4
Ловят снежинките във въздуха! Какво се оплаквате не мога да разбера... Плюс това снощи Лилито, която все пак има докторска степен от Свободния, където баща и е ректор или заместник ректор, каза че са доволни от състоянието на улиците, че са се справили много добре. Я бегайте да си купувате винетки и стига сте говорили глупости! Щом Лилито (или Боко) казва така- значи е така, а вие сте кьорави.

Финансовият министър в ефира на Нова: С данък „уикенд” ще хванем големите и ще приберем над 100 млн. лв.

09:19:35 / 30.12.2015
4
0
А колко от тия 100 милиона дето ще влязат в бюджета, ще излязат законосъобразно, г-н министър? И колко от тях излизайки незаконосъобразно, ще влязат в личния ви бюджет? И колко ще влязат в личния бюджет на Борисов? И как ще спазвате "съвестно" разпоредбите на този закон, при положение че повечето фирми, които останаха (след вашето ликвидиране на малкия бизнес) са гербаджийски? 

Току-що! Министър Петкова в ефира: Бедните ще плащат по-малко за ток! Ето какви промени ще има в сметките след 1 януари

20:14:39 / 28.12.2015
11
0
Значи хем ще либерализация, хем ще увеличаване, хем ще има тарифи за бедни. Първо либерализацията в този сектор предполага потребителите да имат избор в доставчик, а как избира потребиля доставчика? - ами според цената, естествено! Ако наистина ще поскъпне тока, то въобще няма да е с малко, просто икономически не е възможно - конкурентността изисква различни цени, а тъй като дружествата, който в момента предлагат услугата, просто ще я предлагат чрез още няколко фирми - няма да искат да загубят. Така че как се очаква точно да намалее цената в бъдеще, при положение че се получава затворен кръг? Трето пояснете тези тарифи за бедни. Пак ли аз ще плащам чужди сметки? Ако е така много бързо ще стана беден и аз. Категорично отказвам да плащам на "бедните" цигани тока! И това плащам те ще го кажат по - завоалирано: "задълженията на абонатите с просрочени сметки ще бъдат разпределени на другите абонати, ама те въобще няма да го усетят, защото става въпрос за много малки суми" и накрая БУМ сметка за ток с 30 лева повече...Или пък направо ще въведат данък социална електроенергия - плащаш 5 % върху потреблението си, за да има по-ниски цени за бедните... ОТКАЗВАМ! Май не биваше да им давам идеята за нов данък на това правителство, че утре ще тръгнат да обсъждат и да приемат тихомълком, също като данък "Уикенд".

От последните минути! 21-годишен моторист бе пометен на бул. "Владислав Варненчик" във Варна

16:02:52 / 27.12.2015
16
8
Разбирам пристрастието на "мотористка" към пострадалия и в случая е права (въпреки че едва ли има някой с ямаха, който да спазва ограничението от 50 км/ч). Не е права обаче, че е станало практика моторист да пострада, заради отнето предимство. В повечето случаи именно мотористите са виновни - карат бързо (ще се радвам някой да ме оспори), карат неразумно и нарушават правилата за движение всячески, тъй като са маневрени. Това, че почти винаги след това е виновен друг, а не моториста е поради простата причина, че те като мотористи са по незащитени от инциденти и се получава нещо като с пешеходците - независимо колкото неправилно е пресичал пак ти си виновен. Случая явно не е такъв, за това не споря! Единствено не съм съгласен с мнението на мотористка, но все пак разни хора, разни идеали.

Постоянните промени в законите тормозят бизнеса

14:19:01 / 27.12.2015
0
0
Наистина се тормози народа, тук съм съгласен с теб, Крис. Но не мисля, че тормоза върху бизнеса е маловажен. Защото в категорията не бизнес не попадат само крупните и "нашите" фирми, въпреки че и крупните ги касае. Бизнес е кварталното магазинче, бизнес е цветарката, бизнес е тоя който ти продава зеленчуци. Хората, които са намерили начин да се изхранват с микро бизнес също страдат. И го казвам съвсем отговорно - аз имам микро бизнес, изкарвам една заплата, не съм милионер, и постоянно променящите се данъчни условия (и не само данъчни) идват малко в повече на такива като мен. Не съм ли и аз част от българския народ? И тези, които казват че многото промени в законодателството отблъскват инвестициите да не си мислят че откриват топлата вода. Елементарно е, учи се още в училище...

Убиецът на 15-годишната Симона: Тя се обади, беше ми устроила клопка

17:54:08 / 26.12.2015
3
3
Ненормалник... не можем да виним бащата на ненормалника, че се опитва да защити детето си. Ако обаче вземат да му докажат някаква невменяемост и вместо доживотен затвор му дадат 2 години в психиатрия, направо заслужава някой да го намушка. Никой не е защитен от ненормалници, но все пак ако възпитаваме малко по-добре децата си, ако ги накараме да разберат че кифленето и патешките муцуни всъщност са грозни, а не готини, може би ще намалим шансовете някой ненормалник да им обърне внимание. Друг е въпроса, че и полицията ще трябва да си върши работата по-добре.

Страшна трагедия в Дупница: Издъхна и втори младеж от зверската катастрофа на магистралата

17:38:30 / 26.12.2015
0
0
До жалко: да се прочете коментара ти и да се схване смисъла му се оказа невъзможна задача. Дори и да изключим капса (което говори, че главните и малките букви те затрудняват), липсата на препинателни знаци, фрапиращите правописни грешки (например дАржава...), пак остава липсата на логика. Започваш с "авто-геноцид" и стигаш до "Путин бе". Не претендирам, че знам перфектно българския правопис, ама това твоето изби рибата просто. А аз не съм от тия дето се заяждат за по една грешка - все пак хора сме, в бързината всеки допуска грешки. Ако пишеш коментари само за рейтинг - откажи се. Ще бъдеш на минус.

Читателски сигнал: Катастрофа на бул. "Сливница" (снимки)

17:11:52 / 26.12.2015
2
0
Това кръстовище силно се нуждае от секции. Почти всеки ден има катастрофи, а в пиков час си е приключение да направиш някой от левите завои. Може вместо една пешеходна пътека да сложат 3 стрелки. И без това асфалта е по-скъп. А в празен град как са се срещнали...те катастрофите винаги стават по нелепа случайност.

Родители на деца с увреждания останаха без пълния размер на надбавките

09:30:48 / 26.12.2015
2
0
Да ама държавата не се бави да ти поиска осигуровките и данъците. Държавата не се бави въобще да увеличи осигуровките и данъците. Обаче държавата се бави мнооооооого, когато трябва да ти даде на теб, например за болното ти дете надбавки. Пък и за какво са им на тия родители надбавки... Очаквам ББ скоро да излезе с изявление "да не са си правили децата недъгави, няма ние да им ги гледаме я, все пак пари за магистрали трябват". Аз съм убеден, че тези родители нарочно са си увредили децата, даже сигурно много ги кефи... Ебати държавата. Платете на хората, олигофрени такива! За някои деца това може да е последната Коледа! 

Ексклузивно! Ето какво се случи на журналистката от „Ал Джазира"! Думите й взривиха отново България

20:23:34 / 23.12.2015
10
0
Първо до петела: даже не сте си направили труда да редактирате края на първия абзац. Това, че сте уважили медията от която сте копирали, като сте я отбелязали още в началото, не означава че даже и изразът "за което родопи вече писа" трябва да го има. Второ: за да е толкова смела тази ... кадъна очеизвадно има силен гръб. Щом си позволяват (защото тя определено не е сама, просто тя е "лицето на кампанията";) да променят история, която е доказана безспорно, значи очакват последствията от това. А високомерието на кадъната е толкова грозно....тя просто е убедена, че това което прави няма да и навреди. Искрено се надявам да е обратното. Ама така да и навреди, че вечер да сънува не султана им, ами Христос.

Кошмарът свърши! Ето първите думи на кап. Собаджиев минути след като излезе от варненския затвор и прегърна семейството си

22:26:11 / 22.12.2015
9
2
Приемам критиката - неправилен изказ. Не се считам за неграмотен, напротив. Да от село съм. Потури? Сериозно? Не виждам причина за твоето лошо държание съгражданино. И ако ще си мерим ... степента на грамотност, предлагам да започнем с главните букви...

Само след броени дни чиновниците в МВР губят привилегии! Ето кои бонуси остават в историята

21:18:56 / 22.12.2015
10
0
Като цяло няма защо чиновниците да се пенсионират по-рано, при положение че си работят същата работа като всеки нормален човек. Редовите полицаи, както и да го извъртаме, все пак имат повече риск и стрес от чиновниците. Това е единствената реформа на тази министърка, в която има логика. Това, което мен ме дразни адски много, въпреки че не съм ченге, е че никъде не се споменава, че обезщетението от 20 заплати ти си го плащаш. Просто полицаите имат някакви проценти, които им се удържат всеки месец (мисля че 8 % бяха, но не съм сигурен) и става нещо като спестовен фонд на полицаи. Въобще не се ощетява държавата по някакъв начин...

Нека да направим добро дело на Коледа! Събирайте пластмасови капачки, за да помогнем на новородените

20:57:18 / 22.12.2015
0
0
"Тя стартира от 1 октомври, два месеца и половина." Глупости тази кампания тече от много години. Или петела пак има грешка или просто това момче я е рестартирало. Пункт има гр. Варна, ул. Ген. Столипин 14 (Салон за красота [url=https://www.facebook.com/VIP-Style-beauty-center-487462524601486/]VIP Style beauty center[/url]). Копирано е от страницата им.

Кошмарът свърши! Ето първите думи на кап. Собаджиев минути след като излезе от варненския затвор и прегърна семейството си

19:52:47 / 22.12.2015
14
6
Принципно капитанът носи отговорност за кораба. Каквото и да си говорим това е факт. Със сигурност, дори и да е знаел за кокаина, не е действал сам. Ето това вече е несправедливост. Но когато си чужденец в чужда държава си виновен винаги. Поне в България не е така - тука виновните винаги са невинни.

Ексклузивно! Първо в "Петел"! България се обедини! Заедно смъкнахме от youtube филма клевета за Родината ни на "Ал Джазира"

19:46:25 / 22.12.2015
10
0
Браво! Обединени сме зад компютрите, идно от коментарите и това е без особен резултат. Както Крис казва, е временно, а както Разбиращ казва - просто му е сменен статута. Мисля, че трябва най-малкото да се заведе колективно дело за клевета. Но на първо място, неуважаемите господа управници, да си отворят устите за нещо повече от близане на задници! Защото ако народа тръгне на протест, то няма да е само за клипа, а ще бъде за цените, за данъците, за тока, за безхаберието, за малоумщината - правителството ще бъде свалено. Ама въпросните управници не са чак толкова глупави, предполагам го осъзнават това. Така че съвсем скоро очаквам изявление от президентчето или пожарникарчето призоваващо за толерантност. В следващия момент ще гръмнат някой, това ще се потули и ще се забрави. Въобще като се замисля става си буквално един порочен кръг. А така да обичам България и да искам да остана тук...

От последните минути: Катастрофа до дом "Младост" във Варна! Задръстването е километрично

19:38:11 / 22.12.2015
4
1
Очеизвадно последните два коментара са на един и същи човек, а каква разлика има само във вота на коментарите му - когато се засяга твоята личностт е минус, когато се засяга чужда личност е плюс. Просто отбелязвам. Та катастрофата не е на спорката след Дом Младост, а на следващата, която всъщност се пада непосредствено след Досев. Имаше тролей и две коли, едната си беше забучена в тролея (леко странично). Изглеждаше така сякаш ватмана, както винаги е с предимство, не се е огледал или се е огледал ама не му е пукало, тръгнал да излиза директно ииии резултата е налице. Може и да греша, естествено, просто минах оттам, но все пак като знаем какви са ватманите, човек предполага. 

Тойота помете 4-годишно, тръгнало само на разходка

19:30:15 / 22.12.2015
7
1
Отново ли ще е виновен водача на автомобила? Съд за родителите! Вместо да седят, да си пият биричка и да оставят децата на самотек, да вземат да си ги гледат малко. Или въобще да не ги правят. Иначе вероятно майката на това дете е много активна във фейсбук, много активна в статии за кърменето на публични места и такива за тротоари. Само дето детето не си гледа...

Обвиниха в убийство жената, врязала се с кола в тълпа в Лас Вегас

07:46:05 / 22.12.2015
2
2
Може би жената я е яд, че милиони се харчат безсмислено за да се определи коя ще е следващата най-богато платена метреса на света, а тя живее в кола с детето си. Иначе ненормални хора с лопата да ги ринеш. Българските лунатици поне са се събрали на едно място всичките. хихихихи. Който знае от коя страна се хваща лопатата да идва пред Парламента.

Нещо страшно стана в Петрич! Бомба се взриви и откъсна ръката на 19-годишния Георги

07:40:08 / 22.12.2015
3
1
Страшното е това, че младо момче остава осакатено за цял живот. Друг е въпроса обаче, че за да стигнат толкова далеч в направата на бомба без никой родител междувременно да се е интересувал какво прави детето му (очевидно само едните родители в случая), вероятно става въпрос за мангаля. Ако е така, тъкмо ще изкарва парички просейки. Ако не е така, значи българските родители заприличват на циганите - оставят си децата, те по-добре сами да се научат, нали трябва да се справят в живота. Подобно поведение наблюдавам при голяма част от младите, ревящи за тротоари, световен мир и силиконови джуки майки.

Има ли протекция от полицията арестуван за побой общински съветник?

08:42:53 / 17.12.2015
3
1
Гербаджии... тъпи до един и с власт. Буквално убийствена комбинация. Браво на човека, че не е взел парите, а гони справедливост! Стига сме премълчавали. Даже и протекциите не са безкрайни, защото никой не може да предпази от голям медиен скандал.

Статията, която "взриви" България! От 1 януари 2017 банковата ти сметка в лапите на НАП, искат пари - вземат ти ги без да питат

22:08:15 / 16.12.2015
8
1
И ако наистина се приеме това нещо ... е вече отивам с пушката пред парламента. Димана Петрова - не може да не си съгласна с едното, а да си съгласна с другото. Двете неща вървят ръка за ръка. Ако тия бандити не бяха яхнали властта такава простотия нямаше да се измисли в близкото бъдеще. 

Убийството във Варна се разплита с всяка изминала минута! Кой е бизнесменът Тинко Георгиев

21:56:00 / 16.12.2015
13
3
Големи компетенции сте всички, с което естествено ще си заслужа минусчета, ама ще го преживея. Да не мислите, че ченгетата ги мислят тия работи как да стават. Има си определен ред, вероятно от 60-те години още, и никой не си е направил труда да го актуализира. Знаят си, че при убийство се затварят еди-си-кои места и те това правят. Какво ги обвинявате, сякаш че пък на тях много им бачка. Ако пък не го направят по този начин сто на сто ще има изказвания от рода на "е що сега тука затварят, то няма никаква файда, трябваше там да затворят". Ако знаете как да свършете по-добре нечия работа, може би трябва да се преориентирате в професиите.

Преди минути! Петър Мутафчиев: Винетката скача до 150 лева

21:47:48 / 16.12.2015
6
1
Вдигат заплатите, как може да не знаеш цццц. Бива ли такова нещо... Вдигат ги паралелно с вдигането на тока, вдигането на цигарите, и 3-те нови данъка ;)

Осъдиха примата Монсерат Кабайе на половин година затвор

20:52:12 / 15.12.2015
0
1
Освен да пусна сигнал в данъчното, че Борисов и компания укриват доходи и съответно данъци, да видим какво ще стане. Всъщност не само Борисов, той само е най-крупния, абсолютно всички политици, които имат какво да крият, съм убеден че го правят. Великият ни президент също. Убеден съм, че едва ли казвам нещо ново за някого, ама... И все пак сериозно се замислям да пусна сигнал, по-скоро сигнали. Ще изброя всичката паплач...

Западните медии разкриха: Зад походката на Путин се крие страшна тайна

20:47:12 / 15.12.2015
6
1
И са дали куп пари, за да изследват походка? Щото се чудят дали е Паркинсон? Направо не мога да си обясня, защо простотията ходи само по хората, след като изглежда е перфектно развита...

Извънредно! Арестуваха Боян Расате

20:42:33 / 15.12.2015
10
1
Няма голямо значение целта, сега предполагам в досието му ще остане, че е арестуван, а не целта. Също като други показни арести - арестуваме за нищо, пък после ще го мислим. Голямо раздухване на ареста - тип Бойко Борисов. Резултата - опетнена репутация на някого, а после няма извинение или някакво публично оправдаване на човека. Независимо какъв е този някой, щом е арестуван просто "за да не може да присъства" някъде, според мен, си е е наказуема злоупотреба с власт.

От полицията потвърдиха за смъртта на мъж след катастрофата във Варна! Друг човек, пътувал с фаталния Фолксваген, е откаран в болница

22:17:50 / 14.12.2015
1
2
Не е петела виновен, в случая, за осведомяването. МВР е задължено, съгласно някакъв нормативен кат, всеки ден да публикуват на страницата си къде ще патрулират. Така дали ще е петел или някой друг сайт (всички го копират това) все тая, който желае ще научи. Аз не желая, например, не кой му се занимава с глупости. Наистина има нужда от малко контрол в града. Всеки бърза, но чак пък толкова... Плюс това хората нямат стимул да спазват правилата, като виждат че олигофрените си карат бързо без никакви последствия (законови имам предвид, иначе очевидно има последствия). Наистина се кара по булевардите бързо, и честно казано не знам как ще се ремонтира този навик в хората. Признавам, че и аз доста често карам с 60, понякога и повече. Е ще се опитам да се поправя. Жалкото е, че този човек няма да има тази възможност. Съболезнования на близките! На тях им е най-тежко.

Затриват поредната пешеходна пътека във Варна! Районният кмет искал да я има, от „голямата“ община не дали (снимки)

19:24:10 / 14.12.2015
1
3
Напълно съм съгласен с "Лошия". Твърде много пътеки през 50 метра. И пак има пресичащи не където трябва. До "Уйо": може би "Лошия" нямаше така да нарежда, ако виждаше смисъл от пешеходните пътеки, ако не му се налагаше да спира рязко за да пропусне неправилно пресичаш пешеходец на четирилентов булевард, при наличието на подлез, светофар и поне една пешеходна пътека. Нямам нищо против да спирам и да давам път, и го правя, когато хората пресичат на пешеходна пътека, когато пресичат където им скимне...нека си чакат. Хубаво имало там пешеходна пътека от много време и тия от центъра како щели да правят ....не знам си кво..., ами искайте да направят спирки пред входовете ви, че да не се налага да се движите чак толкова. Взех да ставам груб, ама всеки ден едно и също се говори. Водачите се научиха да спират на пешеходни пътеки, а пешеходците не се научиха да пресичат на пешеходни пътеки.

Фейсбук статусът, който разкрива страшната истина за лицата, които управляват България!

08:33:38 / 14.12.2015
3
1
До "бургас": Аз вече написах отговор на въпроса ти, но ще ти отговоря отново. Няма за кого да гласуваш и да кажеш с чисто сърце този е моя управник. Но това не означава да не гласуваш изобщо. Моето мнение е, че трябва да се гласува, в нашия случай, за най-малкото зло. Който както си вижда най-малкото зло, все пак съществува едно такова нещо, което ГЕРБ не разбира, като свободна воля. Най-голямото зло, обаче, са ГЕРБ. Кажи ми какво ти е по-добре на теб, като ги защитаваш, кажи ми какво ти оправиха, конкретно? Или и ти си от тези, които вярват на всичко, което чуят по телевизията, което прочетат по новинарските сайтове и т.н. Ако е така не вярвай на това което чуваш, а на това виждаш в живота си. Какво виждам аз в живота си: блъскал съм цял живот, за да има какво да оставя на децата си, изградил съм си някакъв микро бизнес, с достатъчна приходи, че да не сме бедни, но недостатъчно, за да бъдем големи риби  с протекции, и накрая идват управляващи, начело с неук бодигард, които говорят само за ограничаване на разходите на държавата и увеличаване на приходите на държавата, в превод с пресен пример - намаляване на майчинските и вдигане на винетки и данъци, че и измисляне на 3 нови данъка. Намаляват тока, дааа, след като го вдигнат с 20 %, го намалят с 0.02%. Голям жест, мерси. Магистрали, единствената причина, поради която се строят магистрали е, че там се опъват най-много пари. Коя е магистралите е издържала повече от 10 месеца без да се налага ремонт? Само един пример ми дай. Асфалтират улици, същото се отнася и тук. Струва ли ти се на теб нормално да живееш в държава, която за увеличаване на приходи разчита на данъци? Която прави ремонти само и единствено предизборно, за да замаже очите на лековерните? Която ти казва "решението е взето, винетките ще са толкова, можете да си протестирате колкото искате, файда никаква" (леко перефразирам, с цел да съм по-кратък). Ако имаш нужда от още примери ще ти ги дам. Получи моето обяснение, сега най-учтиво моля за твоето обяснение - защо подкрепяш партията която ни убива?

Внимание, варненци! Настанаха вълчи времена. Разбиват и крадат коли наред

16:52:18 / 13.12.2015
0
2
До "НЕУК ПОЛИСАЙ": Правилно го е написал човека, не злобей безпричинно. И като знам по принцип ченгетата колко са умни, този си е направо професор. За граматиката специално нищо не можеш да му кажеш, особено след като, за разлика от теб, той не пише на капс, защото вероятно знае кога се пишат главни и кога малки букви. От друга страна въпросния Ясен Филев трябва да се съгласи, че недоверието в полицията не е дошло отникъде. Защо да вярвам в полицията? Обират ми апартамента, а ченгетата казват - не се надявайте, нищо няма да намерим. Обират ми колата, а ченгетата идват след 2 часа и казват "ами добре, видяхме, записахме,довиждане", блъскат ме, идва ченгето и ми казва "е що ма занимавате, пишете протокол". Естествено всяко стадо си има черна овца, но работещите полицаи са много малко. Разбирам че може би ви липсва мотивация, ама разбери и ти Ясене, че може би на нас ни липсва търпение. Същото е с лекарите, те може и да са много добри, ама не искат да обърнат внимание без предварително да си направил "финансова инжекция". Нямам нищо против да правя такива инжекции, ако не си плащам осигуровки всеки месец, ама си плащам. Много се отклоних от темата, с две думи да обобщя: разбиране трябва да проявява всеки, ама и то си има граници.

От последните минути! Турция и Русия на косъм от нов сблъсък

14:38:46 / 13.12.2015
23
5
Руснаците да ги трепят най-сетне тия резаци, че ако може и през България да минат, много ще сме им благодарни. Турците, които не мислят и не действат като турци се броят на пръстите на... а не чакай малко - няма такива. На всички им се насажда едно и също.

Фейсбук статусът, който разкрива страшната истина за лицата, които управляват България!

14:25:32 / 13.12.2015
7
3
Съгласен съм, народа е прост, щом за пореден път си избраха тия. Ако се свали правителството сигурно пак тях ще изберат, на президентските избори ако искат тиквата да си изберат. Аз ще гласувам, не защото има кой знае за кого. Защото като гласувам за друг, а не за ГЕРБ, мъничко намалявам шанса да спечелят. Не правя кой знае какво, особено на фона на милионите за купуване на гласове (замислете се откъде ги имат тия милиони), ама поне ми е по-лесно да спя вечер. Призовавам и други така да правят. И само да вметна невалидната бюлетина не е отговорът. Тя само вдига избирателната активност и после ГЕРБ казва след като има 20 % гласове за тях (примерно): "ето виждате ли, че на такава висока избирателна активност (50 %) ние спечелихме" - просто защото 10 % са невалидни бюлетини, а 12 % са ДПС, 5% са БСП и останалите разпределени между малките партийки. Просто гласувайте хора, защото още малко и ще станем по-зле от Сирия...

Извънредна ситуация в Провадия: Евакуират 14 къщи. 50-тонна скала може всеки миг да ги смаже

14:18:32 / 13.12.2015
2
6
Леле, да се чуди човек как няма някой смазан като си знаем държавата. 

Варненец побесня и облепи дърветата с бележка към всички, които си разхождат кучетата в Морската

14:16:39 / 13.12.2015
12
3
На всички отговора ви е "уличните кучета". Съгласен съм, с логиката ви, по принцип. Обаче, за да има промяна и ние трябва да си я направим. Много хора имат куче, включително и аз. Ама аз си събирам лайната. Защото осъзнавам, че на другите хора едва ли им е много приятно да газят из лайната на моето куче. Или малки деца, които "будните" за тротоари майки оставят на произвол - да ядат каквото видят, да седнат където искат. Напълно съм съгласен, че уличните кучета никой не контролира, ама специално за морската  - там има около 200 пъти повече домашни любимци отколкото улични кучета. Ако всеки си събираше лайната човека едва ли щеше да недоволства за 2-3-10 лайна. Съгласете се че и на вас няма да ви е приятно да вървите по мини. А има някои хора, на които ако не бяха уличните кучета, нещо друго щеше да им пречи да си събират изпражненията...

Внимание, варненци! Настанаха вълчи времена. Разбиват и крадат коли наред

10:06:13 / 13.12.2015
18
3
На мен два пъти ми разбиваха колата. В Младост живея. Това е защото ГЕРБ оправи икономиката и намали престъпността, като вдига данъците и измисля нови без да мисли откъде човек ще вземе пари да си ги плаща.

Национален протест срещу бруталния скок на цената на винетките

10:00:56 / 13.12.2015
8
2
Имам чувството, че това правителство иска да бъде свалено. За да покаже че пак него ще изберат. И като знам какво се случи на последните избори въобще няма да се изненадам, ако се случи така. В крайна сметка кой знае каква алтернатива няма. Но при всички случаи ГЕРБ убиват и народа и държавата. Аз ще изляза на протест!

Трагедия на магистралата: Две коли една след друга прегазиха 45-годишна жена

09:08:53 / 10.12.2015
1
0
Пак ли ще са виновни водачите? Защото не са карали със "съобразена с пътните условия скорост" или защото не са я видели - то не е било чак толкова тъмно, все пак само свечеряване... Ей за това ставам банален, когато повтарям че за пешеходците трябва да има не по-малки санкции отколкото за водачите на автомобили. Самоубийца, която сега двама мъже до края на живота си ще жалеят. Иначе ченгетата си седят и гледат неправилно пресичане, ама нищо не правят, то от пешеходци може да се изкарат 20 лева, чакат си те коли, които се движат с 52 км/ч, че да заработят за дюнер. Лека й пръст на жената.

Мощен взрив в блок в квартал "Младост 4"

07:57:15 / 05.12.2015
2
0
"на дежурния редактор!" Ама верно ли редактора ви пише статиите? Чак сега го забелязах това. Лелеее пък аз си мислех, че не сте назначили редактор, поради пълната неграмотност на статиите, а то откъде извирало киселото мляко ...

От мястото на трагедията във Варна! Разказ на свидетели: Ударът беше лек, камиончето се движеше бавно

07:38:50 / 05.12.2015
2
0
Човека е пресичал пътното платно, вие как стигнахте до паркираните коли, че нямало място тротоарите не знам. По принцип е така, в случая доколкото виждам от статията няма никакво значение, тъй като инцидента става на пътното платно, а не на тротоар. Пречат колите на видимостта - тука съм съгласен, но там специално, аз поне като съм пресичал, подаваш си главата малко виждаш че няма никой или някой вижда теб и спира и готово. И сега да пресека капацитетите - въобще не споря, че варненските водачи нямат култура за паркиране, ама въобще - факта си е факт. Друг факт е, че пешеходците, наистина се имат за безсмъртни (независимо дали случая е такъв или не), че пресичат на червено, че избягват пешеходните пътеки, това за продължението, че е пешеходна пътека - мога отговорно да заявя, че вече го спазват водачите, ама то хора там няма за да се спираме, има хора по средата на 4 лентов булевард, има хора по средата на пътя, просто щото автобуса е спрял там, а пък пешеходната пътека е на 15 метра... Във всички случаи лека му пръст на човека!

Кой ще стане милионер за един ден? Община Варна плаща „златен“ софтуер за 918 000 лева

08:53:50 / 04.12.2015
5
2
Значи си вдигнал избирателната активност, за да могат тия дето купуват най-много гласове да кажат "ето виждате ли, при такава висока избирателна активност спечелихме". Иначе напълно те разбирам. И аз не искам  никой от сегашните, но коя е алтернативата? Бареков и Сидеров - болни мозъци, РБ, НФСБ и други подобни - деца на ГЕРБ, ГЕРБ - голяма грешка, ДПС - хахах абсурд, БСП - голяма излагация последния път, когато имаха шанс да се докажат, но според мен са най-малкото зло към момента, пропускам някой може би, ама... Наистина за кого да гласуваш? От зле по-зле са всички. Обаче, ако догодина си изберем пак Плевнята или Борисов за президент или някой пак гербаджия, тотално ще призная българите за малоумен народ. А аз си обичам народа, по принцип...

Кой ще стане милионер за един ден? Община Варна плаща „златен“ софтуер за 918 000 лева

20:24:48 / 03.12.2015
2
2
След като ще плащаме, дали местата поне ще бъдат с нормален размер? Имам предвид да се събере един седан, а не смарт. Или понеже се плаща дай да направим 3 места на 2 че да има повече парички после за "усвояване". Равносметка за последните 2 месеца, лично за мен: въвеждане на синя зона, без надбавки за прослужено време, вдигане на цената на винетката, 3 нови данъка, намаляване на майчинските, вдигане на минималната заплата, вдигане на цената на тока, намаляване на цената на дизела (никога не съм мислел че ще го кажа, но здраве му желая на Марешки), край на асфалтирането още на 26 октомври - каквото не е свършено дотогава си остава така... само на прима виста - 7 негативни, 2 положителни, като едната не е заради ГЕРБ, така че се брои само 1 положителна. Въпроса ми е следния: вие гласувахте ли въобще и за кого???

Борисов все още иска руска тръба край Варна

07:42:37 / 01.12.2015
1
1
Христо Стойков, като си в Малта как разбра че има прогрес при ГЕРБ? Да не би да си спрял да изпращаш пари на майка и баща си? Защото моите без мен ще умрат от глад. Да не би да си плащаш данъците в България? Защото ние тука изнемогваме с всеки месец, а резултати не виждаме. Да не би да вярваш на това, което чуваш по телевизията? Защото реалността е друга, приятелю, и тя хич не е розова, както брутално се заблуждаваш!

Хората от Николаевка: Стягахме се за сватбата на Мартин, а го оженихме... за смъртта!

07:36:23 / 01.12.2015
12
0
Сънародници, вместо да си слагате на профилите снимки на френското знаме, започвайте с българското!

Борисов все още иска руска тръба край Варна

19:06:17 / 29.11.2015
20
2
Само да попитам, заради кого спряха другия газопреносен канал? Това му изказване е чисто и просто популизъм. Нищо вярно, замазва очите на фона на вдигнатите такси за винетки, 3-те нови данъка и увеличението на тока от януари... Аман вече от тебе Боко!

Маските падат: Белгийски учени разбиха шашмите на Анкара за Су-24

18:07:56 / 29.11.2015
4
0
На коментаторите след такива статии много им личи кой е българин и кой рязан фес! И ЕС определено не е дипломатичен с Путин. Трябва да не си чел новините от 2 години за да кажеш подобна глупост...рестрикции, рестрикции и т.н и т.н.

Вандали за пореден път изпочупиха надписа „Varna 2017”

17:52:14 / 29.11.2015
10
1
А дали въпросните камери ще работят? Само питам. Олигофренията в България е заразна, според мен. Друго нещо - може би хората не са съгласни да се използва латиница в България. Може би нямаше да го чупят постоянно, ако до него стоеше същия надпис, но на кирилица. Само предположение е. Лично мен наистина ме дразни, че го има на латиница, а го няма да кирилица.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X