Милионерът Красимир Дачев: Над 30% от бюджета на страната се хвърля на улицата

20.01.2016 / 08:17 2

Кадър: bTV

Държавата е създала тези олигархични кръгове, този олигархичен модел в бизнеса, срещу който сега се бори. Първите милионери през 90-те години в страната са били милионери. Това заяви пред bTV бизнесменът Красимир Дачев, цитиран от Блиц.

"Проблемът е, че във всеки сектор има милиони или милиарди дори, които не отиват по предназначение". коментира още той и добави: "Не трябва да бъркаме някои прибързани декларация със състоянието на държавата. Факт е, че имаме 3% ръст. Трябва обаче да се направят реформи в онези неефективни сектори, които поглъщат милиони."

Бизнесменът е категоричен, че неефективно се изразходват обществените пари. По думите му над 30% от бюджета се хвърля на улицата. "Ние издържаме затворниците, издържаме орди цигани, които второ поколение живеят на наш гръб", информира Красимир Дачев.

В предаването взе участие и бившият министър на икономиката Николай Василев. "Колкото е по-малък публичният сектор в държавата, толкова по-добре за икономиката", обяви той и допълни: "Поздравявам управляващите за доброто усвояване на еврофондовете." По думите му правителството е стабилно и едва ли няколко думи могат да го разклатят.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
абеама (преди 7 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Успешно усвояване на еврофондовете ли? Я повтори пак, моля! Няма такова животно за миналия програмен период, няма и да има и за този. Европрограмите, които България сама си е написала, са насочени към големи производители  и доставчици (било то на услуги или стоки). Така че е успешно единствено от тази гледна точчка, че който трябва е взел паричките. Дори не са усвоени на максимум или близо до максимума средствата. А като гледам как върви този програмен ще е същото като предния - в последния момент ще се активизират,а ма пак ще е късно... Нищо успешно няма в това правителство, освен може би успешното убиване на Българската Държава.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама