Бащата на Вероника: Имах предчувствие, че ще я загубя

05.02.2016 / 01:58 9

Имах предчувствие, че ще загубя Вероника малко преди да разбера, че е изчезнала. Това сподели пред "България днес" бащата на студентката Вероника Здравкова, която преди почти година стана жертва на циганина рецидивист Илиян Здравков.

"Вечерта преди да разбера, че е в неизвестност, за миг ми мина през ума, че няма да я видя жива. Просто я видях приклекнала пред една бяла стена и усетих това чувство. Малко по-късно разбрах, че наистина сме я изгубили", спомня си почерненият Трайчо Трайков, допълва блиц. Бащата е убеден, че и сегашното му предчувствие, че на втора инстанция ще бъде намалена с 5 години присъдата на изверга-убиец, ще се сбъдне. 

Трайчо Трайков все пак таи надежда, че магистратите от Велико Търново ще оставят 30-годишната присъда. С нея на подсъдимия бе наложено да плати по 100 бона кръвнина на майката и бащата на студентката. Това обаче няма как да се случи, защото прекаралият голяма част от живота си в затвора убиец няма нищо на свое име. Но бащата поне иска справедливост за детето си и заплашва, че ако наистина присъдата бъде намалена, ще се самоубие. 

 

"На няколко пъти през живота ми се е случвало.

Преди началото на делото усетих, че онзи (Трайков не желае да нарича по име убиеца на дъщеря си - бел. ред.) ще поиска гледане по съкратена процедура, за да не може да му се даде максимално наказание.

Така и стана. Сега зная, че на втора инстанция ще му намалят присъдата с 5 години", продължава бащата на Вероника. Той не спира дотук и казва, че преди няколко години с камион пренасял багаж на свой клиент. Точно спрели до къщата, в която трябвало да разтоварят, и Трайков си помислил - "Тук има починал човек". Клиентът влязъл и след малко излязъл пребледнял - открил дядо си мъртъв.
 

 

bgdnes.bgСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
34
2
абеама (преди 5 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Тука протестирайте, където наистина има убийство! Не заради нещастен случай... Тоя баща...моите съболезнования! И аз имам дъщеря и честно казано, на твое място, не знам как бих постъпил. Не върви да го убиеш мангала, все пак, поне аз, имам още едно дете, жена...семейство, което има нужда от теб, а така само ще го лежиш. Бори се за справедливост, убеден съм че имаш подкрепата на всички българи!
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама