От последните минути: Появи се нов свидетел на смъртта на Тодор: Удряха го в главата и го ритаха

22.01.2016 / 13:44 15

Снимка: bTV

Нови разкрития около смъртта на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица във Враца след свада на пътя с братята Иван и Десислав Дамянови.

Служителят от Общински паркинги и гаражи Цветелин Милов е първият, който, независимо от близките, потвърждава, че 18-годишният Тодор е бит жестоко от братята Иван и Десислав Дамянови, след като момчето е излязло срещу братята с бокс.

„Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те повече го биха, и в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало, спомня си очевидецът Цветелин Милов, пред bTV.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, става спорна.

Те го биха повече, категоричен е свидетелят.

Междувременно днес и мъжът, оказал първа помощ на момчето след свадата, застана с лицето си пред камерите. Мариян Иванов твърди, че не е видял братята да се бият, но е видял как познат на момчето слязъл от такси и взел бокса от ръката на Тодор. 

„Към момента, в който аз пристигам тук, виждам следната ситуация - Десислав със затворено, посинено око, след минута-две вече имаше оток, Иван беше с разбита уста, Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно, аз, когато се обадих на 112, той започна да вика: „Айде, да идва тази полиция по-бързо”.

Мариан твърди още, че когато майката на Тодор пристигнала, започнала да се кара на сина си, че за пореден път проявява агресия.
„Чувам майка му как му крещеше: „Стига бе, не ти ли писна, само скандали”, той вика: „Виж какво ми направиха колата ма, виж ми огледалото”.

Тези думи на свидетеля, както и твърдението му, че майката го е възпряла в първия момент на помощта, защото Тодор имал здравословни проблеми, предизвикаха разочарованието на близките:

„Тодор на никого абсолютно не е казвал „ма” и аз никога не съм му се карала, защото просто нямаше за какво да му се скарам. Няма за какво да съм му казвала тези думи, аз съм била тук, скарах се на Десислав да се помести от момчето ми и му казах - защо го преби”, каза майката на Тодор Цецка Йорданова и се обърна към Мариян Иванов:

„Погледни ме в очите, аз съм ти благодарна, че се опита да ми помогнеш на детето, но аз никога не съм се карала на моето дете”.

Мариян твърди, че не е улавял пулс, докато е реанимирал момчето. И не е забелязал дори зачервяване по тялото, камо ли синини.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
абеама (преди 8 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Падналия от небето: мислех, че няма да се връщаш, защото те е страх от поничките. Даже с главни букви си го написал. Пък то сега аз съм причината. Нямам против. Повярвай, ще го преживея.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
8
3
абеама (преди 8 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Падналия от небето: недей се прибира! Тука само силните и гербаджиите оцеляват. Другите бягат в чужбина щото е по-лесно. По-лесно е да миеш чужд гъз и чужди чинии нон-стоп в Англия, отколкото да бачкаш тука. Верно за по-малко пари, ама реално погледната едва ли живееш различно от начина, по който живее някой българин с твоето образование и твоята работа. Просто българина плаща левче за хляб ти плащаш една единица от чужда валута, че даже може и повече. Все тая. Не се прибирай! Никой да не се прибира! Стойте си в чужбина и се правете на българи отдалече! Бъдете съпричастни към новините в българските сайтове, пишете на латиница (и то неправилно), понеже сте си купили лаптоп втора ръка. Не идвайте тука. То не е като България да има нужда от българи. Стойте си на майната си, бъдете граждани на чужда държава. Ама спрете да се обаждате в български сайтове. Вие отдавна не сте българи! И да гласувате не трябва да ви се позволява. Направо сте дезертирали като е станало малко по-сериозно. Но пък аз мисля различно. Аз обичам България. Аз няма да напусна България, освен ако не е напълно наложително. Аз се боря и на това уча и децата си. Моят син не е слизал да бие пешеходци с бокс! Но пак - това съм само аз, аз имам други ценности, имам друг начин на живот. Аз живея за семейството си, не за медийно одобрение.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
9
0
lazuli (преди 8 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
Абе оставете съдът да постанови нещо,тоя казал,онзи казал...така или иначе истината е някъде по средата.Лека му пръст на момчето!И светец да го изкарат ,няма да се върне
24
1
Петър (преди 8 години)
Рейтинг: 3275 | Одобрение: 1050
И двамата са прави. Спасителят каза, че не видял какво се случило преди това, т.е. същинския бой, а този човечец и видял точно това. Ясно е, че момчето тръглано да се прави на мъж и че след това си е изяло боя. Жалко за него, но за мен в тази ситуация читави няма.
21
2
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 43449 | Одобрение: 7914
Свиделите не са свидетели докато не влязат в съда и да започнат да говорят под клетва. През останалото време са клюкари и говорители търсещи своята минута слава.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама