Близките на Тодор са категорични: Той не е имал сърдечни проблеми

22.01.2016 / 14:31 9

Снимка: bTV

Докато се е състезавал, Тодор е посетил лекар, който му е казал, че има аритмия, каза в предаването "Тази сутрин" братът и майката на загиналото във Враца момче.

"Докторът ни каза, че това не е нищо страшно, че това не е заболяване, каза ни, че няма нужда от никакво лечение, има нужда от силна храна, от почивка, той също ще бъде извикан, за да го потвърди. Ние сме ходили два пъти от тогава при него. Той каза: "Това са нормални неща, той е в пубертета, възможно е да е точно от това. Разберете хора, оставете го да си се храни, да си почива, тъй като маратонският тип усилия не са като обикновените спортни усилия, при които аз и вие отиваме и тичаме за спорта". Това го знаят спортистите. От тук нататък той не е имал проблеми".

Тодор няма сърдечен проблем, категорични бяха майка му и брат му. Има е аритмия, докторите и казаха, че има много хора с такава аритмия.

„Голямата лъжа е този спор между мен и сина ми”, каза майката на Тодор. Най-голямата лъжа е, че Десислав е помагал на детето ми. Никой освен той не му е помагал. Абсолютно никой. Когато аз извиках помогнете на детето ми, беше той. Нито съм се карала, нито сме провеждали с детето ми такъв разговор, защото не е имало пореден път.

Той не е такъв човек, аз съм майка, някои си мислят, че искам да го защитя, но детето ми вече го няма, искам истината да излезе наяве, защото това са пълни лъжи. Никога Тодор не ми е създавал проблеми. На никой не е говорил на „ма”, да не говорим за майка си. Той, за да ме защити мен, защото аз в първия момент не успях да разбера, че той е толкова зле, не знаех, че той има рани, удари и е бит и надолу.
Относно твърденията на Мариян, който е оказвал първа помощ на Тодор, че не е видял синини по тялото му, братът на момчето каза:

„Аз си говорих с мои приятели полицаи – и те ми казват, „Абе, човек, ние се занимаваме с това – той няма как да има синини на втората, третата и четвъртата минута. Синините идват на 15-20-ата минута и нагоре". Разбира се тези синини вече са излезли в болницата. Той няма как да ги види".

Според майката, не е възможно Тодор да е получил 28 синини при падане. Аз стоях срещу него, аз не съм била до него, след като казах на този Десислав „Защо ми преби детето, махай се от него, защото той стоеше до него аз като пристигнах, Десислав се отмести. Той в този момент ми каза: ”Мамо, спокойно. Не знам колко секунди, минута да е било най-много, Тони се свлече като талпа, погледът не му се отделяше от мен, той постоянно ме гледаше, така падна".

По отношение на контрапротеста, който ще се проведе довечера във Враца в защита на двамата братя Дамянови, братът на Тодор коментира:

„Аз, не знам всъщност те за какво протестират, че са си вкъщи ли? Някак си гузен негонен бяга се получава малко, тъй като започва много да се шуми, започва много да се говори, наближава отново мярката, те излизат на контрапротест .Срещу какво протестират? Срещ, това,ч е са си вкъщи ли. Има убито дете, има доказателства, че са удряли. Грета и майка ми ми казаха, че брат ми е бил удрян, баща ми го вижда в моргата как има синини на няколко места и те казват, че не са го удряли – за какво протестират, не разбирам”.

Това нещо не е здравословен проблем, вероятно ще трябва да се стигне вече и до този лекар в София, който му направи прегледа тогава, докато се състезаваше. Искам да кажа, че този лекар тогава каза, че това не е заболяване, че вероятно това е натоварване.

Тодор не е пил никакви лекарства, стана ясно от думите на близките му.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
5
абеама (преди 5 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Моето момче, това е контрапротест, протестират срещу вашите протести. Въобще не се съмнявам, че не знаеш значението и целта на контрапротеста. Казваш твои "приятели полицаи", след като казваш че поничките били подкупили всички от местните съдии до софийските патолози, защо ти след като имаш "приятели" да не злоупотребиш с тяхното "приятелство" в твоя полза и в ущърб на братята? Иначе много разбираш от патоанатомия, видно от изказванията ти. Вземи понаучи нещо и за начина на водене на дело, прочети нещо за правната наука. Не да ставаш юрист, а просто нещо за обща култура. Да разбереш че това че братята са си в къщи не е наказание, а един вид просто изчакване за наказание. Да разбереш, че лъжесвидетелстването е престъпление, да разбереш че влиянието и налагането на мнение на обществото посредством твоя версия за нещата е престъпление. И пак казвам - няма лошо да се бориш за справедливост, но да се прави по правилния начин. И не ми скачайте веднага, че в България няма правилен начин, не е баш така, особено в скандал с такъв медиен отзвук. Имаше една изнасилена от полицайка полугола пикла, дето посред нощ се разхождала без сутиен с 3-4 коча... е в крайна сметка не била баш изнасилена, ама пак скандал стана. Накрая срама ще е за ваша сметка.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама