Убийството във Варна се разплита с всяка изминала минута! Кой е бизнесменът Тинко Георгиев

16.12.2015 / 19:55 21

Бизнесменът Тинко Георгиев, който тази вечер бе убит в дома си в центъра на Варна, родом е от Добрич.

По информация в различни медии през годините, мъжът е натрупал парите си първоначално с търговия на пшеница. По-късно инвестира в недвижими имоти край морето. Така с течение на времето се сдобива с хотел в Албена и още два на Златни пясъци.

Справка сочи, че бизнесменът е водил различни имотни дела.

Негови съседи от ул. „Хан Крум”, където е живял до момента, споделят, че не го познават много добре, особено историята на семейството му.

Припомняме, че тази вечер, в около 17 часа е подаден сигнал за тежко криминално престъпление. Когато полицията се отзовава, установява, че става дума за убийство. Незабавно се предприемат издирвателни действия на извършителя. Целият град в момента е под полицейска блокада.

Очаквайте подробности!"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Не знаех какъв му е бизнеса, но около тази къща и вътре в двора спираха постоянно скъпи коли с еднакви цифри на номерата...
plabov
13
3
абеама (преди 4 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Големи компетенции сте всички, с което естествено ще си заслужа минусчета, ама ще го преживея. Да не мислите, че ченгетата ги мислят тия работи как да стават. Има си определен ред, вероятно от 60-те години още, и никой не си е направил труда да го актуализира. Знаят си, че при убийство се затварят еди-си-кои места и те това правят. Какво ги обвинявате, сякаш че пък на тях много им бачка. Ако пък не го направят по този начин сто на сто ще има изказвания от рода на "е що сега тука затварят, то няма никаква файда, трябваше там да затворят". Ако знаете как да свършете по-добре нечия работа, може би трябва да се преориентирате в професиите.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
20
0
Име (преди 4 години)
Рейтинг: 2030 | Одобрение: 645
Защо винаги когато стане нещо и се наложи да блокират изходите на града,блокират Аспаруховия мост и хората не могат да се приберат?Изходът на Варна е СЛЕД моста!Така блокират ЦЯЛ квартал от Варна.Това,че Аспарухово е под моста,не го прави извън града!Редно беше да сложат патрулките след отбивката за квартала по пътя за магистралата,тогава нямаше да настане такъв ужас.
27
2
стефан (преди 4 години)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1417
Гледам че Аспарухов мост е блокиран. Да напомня че по това време се прибират децата от училище, живеещи в Аспарухово и Галата.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама