Потребителски профил

Рефлекс М

Регистриран: 14.11.2018
Идеално чистата къща не е привилегия на тип особено способни домакини. Тя е резултат от правилен избор на почистваща фирма, която притежава умения и апаратура да се справи със сериозни битови, индустриални и строителни замърсявания. Рефлекс М почиства всеки тип твърди и меки настилки, мека мебел, матраци, санитарен фаянс, прозоречни стъклопакети, витрини, витражи, външни фасади и декоративни стъкла. Не пропускаме дограми, завеси и щори, като работим с най-ефективните почистващи препарати и апаратура на пазара. Абонирайте се за регулярно почистване на дома или входа ви! Екипът ни ще се отзове на всяко позвъняване – редовните ни клиенти са дори и административни и бизнес сгради. https://www.reflex-m.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X