Потребителски профил

nezavisim

Регистриран: 26.02.2019
www.grivni.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
14
-4
18

Рейтинг: 6

Място в класацията: 1001

Коментари на nezavisim

Елена Йончева запали ефира – изкара сензационни данни за фалшифициране на изборите през 2017 година и...

08:44:13 / 26.02.2019
11
14
Еленкееее! Ти чак сега ли разбра, че изборът ми и на поне половин милион българи се манипулира? Или и вие, и цялата политическа напаст се правите на луди и се изтъквате като наближат новите избори!Гняв Явно пак не сте се разбрали колко да изпуска кранчето, че да ги говориш тия "небивалици"?!?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X