Потребителски профил

Ко? Не!

Регистриран: 28.04.2021
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2713
-1248
3961

Рейтинг: 11927

Място в класацията: 64

Коментари на Ко? Не!

Руски войници са убити в Нагорни Карабах при операцията на Азербайджан

11:14:55 / 21.09.2023
1
5
Ще дам един пример а вие сами преценете дали има разлика. Преди няколко години, когато турците свалиха един руски изтребител руснаците заплашиха Турция с отговор и мустакаткото наистина беше понапълнил гащите и се съгласи на какви ли не руски условия и прие какви ли не предложени му руски сделки само и само да няма допълнителни последствия. Днес азерите подкрепени от Турция трепят руски войници и то не един а Русия дори не повдига тон а се правят на разсеяни.

Руска певица вбеси Филип Киркоров: Защо мамиш хората? Покажи си лявата ръка!

09:45:01 / 21.09.2023
1
2
Свършиха всички простотии с които ни заливат всички медии за нашите кифли, обратни, пияници, пропаднали типове и отрепки, та сега тръгнахте да чоплите драмите и на руските боклуци!

"Баща ми Доналд Тръмп почина. Ще се кандидатирам за президент", изписа акаунтът на сина на Тръмп в Х

09:38:55 / 21.09.2023
3
2
Петел, защо трябва да публикувате статии с такива евтини сензационни заглавия. Първо това е вече стара новина. Второ на момента съобщиха, че профила е хакнат и го опровергаха и оправиха. И трето целта на вашата тъпа публикация не е да ни информирате а само да акумулирате клипове, импресии и кинти от реклама. Жалка история!

Слави Трифонов за управляващите: В предизборната си кампания се обясняваха в любов на земеделците, а сега ги наричат терористи

13:48:32 / 19.09.2023
1
4
Добре е представен Слави на снимката. Точно, като една говореща глава, каквато всъщност е.

"24 часа": Жена от столично районно застреляла крадеца в София

09:27:22 / 19.09.2023
2
0
Българските полицаи трябва да имат самочувствието, че когато действат по правилата и прилагат законите, в тези случаи държавата ще е зад тях и ще ги защити! Само така те няма да имат страх да прилагат закона (подчертавам закона!). Съответно и българските бандити трябва да имат и те чувството, че нарушат ли правилата, то ще ги преследва цялата строгост на закона. Само така пък може да ограничим престъпността!

Костадинов: Тагарев е министър на Украйна. БСП и ИТН явно ни подкрепят

16:04:57 / 18.09.2023
3
7
По логиката на 1 копейка министрите на отбраната на над 70-80 държави, които подкрепят Украйна и и дават различни въоръжения, муниции и и друга подкрипа са все министри на Украйна ;)

Ученичка бръкна в клетката на леопарда във Варна, той я ухапа

12:02:31 / 18.09.2023
4
1
То не се иска много акъл за да се досетиш, какво ще се случи. Пак да се радва, че е останала с 10 пръста. И да отиде да се извини в зоопарка за глупостта, която е направила.

Марешки се завръща на изборите

15:47:45 / 14.09.2023
3
5
Ако направи един предизборен "дебат" с Копейката, както те си знаят и са правили пред една пицария ще гласувам за него УхиленУхилен

Депутатите решиха да отпадне забраната за внос на зърно от Украйна

15:15:37 / 14.09.2023
2
5
АС, защо пишеш простотии ей така лаф да става? Дай едно едничко доказателство за твърдението си или просто правиш внушения и всяваш паника? Украйна е на 5-то място в смета по износ на пшеница. Изнася в над 100 държави. Дори и да приемем, че нашите власти крият такава информация, което е повече от абсурдно (между другото криенето на радиоактивност е патент точно на опонентите им), то вярваш ли, че всички държави по света ще направят и те същото. Тезата ти издиша отвсякъде.

Тийнейджър вандалства със спрей по коли и витрини в Бургас

15:08:13 / 14.09.2023
3
1
Когато напишеш веднъж БургаЗ може да го счетем за правописна грешка или просто погрешен кравиш на клавиатурата. Когато обаче го напишеш 2 пъти в една статийка от 5 изречения си е просто проява на тотална неграмотност!

Ким Чен Ун към Путин: Подкрепяме Руската армия и народ в свещената борба за наказание на сборището на злото

15:47:14 / 13.09.2023
3
4
Събрали се двама "титани" по кинта и двайсе. Единия с най-великите безаналогови оръжия на света моли да му дадат оръжия, че няма, а другия с най-великата държава на света, моли да му дадат храна, че няма с какво да си нахрани населението. Какво повече да се коментира тази среща.

Антония Петрова: Когато аз чистокръвната българка станах Мисис Русия, нямаше една негативна реакция

13:34:33 / 13.09.2023
1
3
Тези които дигат аларма против Елизабет Кравец (която нито познавам, нито съм виждал някога, за да я защитавам) го правят само и единствено, защото има украинска жилка в нея. Ако имаше жилка от която и да е от другите 230 държави по света, това нямаше да се случи. Това просто показва комплексите на окаяните русофили. Нищо повече.

10 000 души са изчезнали при наводненията в Източна Либия

16:05:08 / 12.09.2023
2
4
Тези дни из ФБ циркулира един пост, как ние при всяко едно бедствие сме помагали на някоя държава а на нас никой не ни бил помогнал при бедствието по южното черноморие. Абсолютно малоумен пост, който само олигофрени могат да лайкват и споделят. Първо принципа на действие е държавите да заявят желание за помощ, а пострадалата държава да помоли за такава и те да се отзоват. В нашия случай такава нужда нямаше и не сме молили никого, затова и не е дошъл. А и помощ се иска да спасяваш животи а не да вадиш каравани и коли от морето. Наистина имаше не малко материални щети при нас а всички жертви бяха от една единствена кола повлечена на моста при придошлата река. Иначе ситуацията в Турция и Гърция е в пъти по-зле от нас. А вижте какво направи същата буря в Либия. Ето това вече е библейски потоп.

"Аз отивам да си лягам": Байдън говори несвързано във Виетнам, екипът му изключи микрофона

14:53:42 / 12.09.2023
5
0
Така както в много държави има минимална възраст за такива постове (включително и у нас), може би е редно да има и максимална възраст. Наистина това хора на по 80, че и нагоре тепърва да се кандидатират за постове с идеята да карат още поне 4-5 години, че и повече в някои държави едва ли е полезно за някого. Всеки един държавник за да да изпълнява съвестно задълженията си трябва да е в добра кондиция. Навремето така бяха в СССР пожизнени мумии. Сега така са в САЩ. Байдън срещу Тръмп. И двамата към 80 и тепърва се кандидатират. И двамата не са съвсем с всичкия си. Едва ли е от полза за когото и да било.

Край с мощните БМВ-та за младите шофьори, забраняват им и да карат нощем

12:37:05 / 08.09.2023
3
0
Никакви мерки, закони и глоби не могат да възпрат един олигофрен да си покаже идиотщината на света. Да дръпне един балон и да подрифти по някой булевард между пресичащи деца и пенсионери. Да мине на червено след като е ударил 3 водки Made in Ignatievo. Да влезе в насрещното в забранена улица и да псува тези, които карат правилно, че не му дават път. Да кара с книжка и без кника и с 20 неплатени глоби. Простите хора не се интересуват от правила и нямат страх от законите. Борбата с празни чалга кратуни е като борбата на Дон Кихот с вярътните мелници.

САЩ обявиха доставка на обеднен уран на Украйна, Москва: На ръба на ядрена война сме

14:10:13 / 07.09.2023
2
6
Когато някой търси под вола теле, намира само т*шаците му. Дори заглавието на статията е подвеждащо и не е записано ясно, че става дума за боеприпаси а не че едва не им дават ей така насипно уран в кофи и кашони. Уви Гугъл е доста злопаметен и помни всичко. Лесно дори и с начални знания как да използваш търсачката може да се намерят интервюта (и то дори далеч преди Великобритания през пролетта да каже, че ще доставя такива боеприпаси) на руските командващи (най-вече Шойгу), където обясняват за своите руски боеприпаси с обеднен уран, колко хубави и безопасни били, и как без никакви притеснения ще ги използват при всяка една възможност и необходимост. Точка по въпроса за лошия запад и добрия руснак!

Индия сменя името си на Бхарат

11:44:20 / 07.09.2023
2
2
Преоблякъл се Илия, пак в тия! Че и тези така ще разцъфтят само, защото са си сменили името, че без малко да им повярвам.

Костадинов намеси Украйна в бедствието в Царево

11:39:09 / 07.09.2023
3
6
Същия боклук, като своя гуру и ментор Бялата Златка. Ще припомня негово култова изказване при един проблем преди десетина години точно на същото място, когато имаше проблем с пречиствателната станция на Царево и морето покрай "гъзарския" курорт за софиянци Лозенец беше леко с покафеняло и поразмирисало се. Та Воленчо твърдеше, че американски командоси водолази отишли и направили саботаж и напълнили умишлено морето с л*йна за да ни е кофти :alien::alien:Ухилен

На мястото на самолетната катастрофа с Пригожин няма и следа от самолета, но се развя знамето на "Вагнер"

14:12:10 / 05.09.2023
0
2
Бас хващам, че ако все още на власт са същите хора в Русия, до няколко месеца няма да има следа от съществуването на самия Пригожин и неговия Вагнер. Просто ще ги заличат от историята. Който носи техни символи ще подлежи на арест, който говори за тях също, който пише за тях тоже. Все едно никога не ги е имало. Всички факти свързани с тях ще бъдат преиначени и приписани на други хора, като самата руска армия например и така нататък. Просто в Русия не търпят дори и най-малкия шанс някъде да се зароди какъвто и да е култ различен от този на официалната власт в момента, защото това обикновено не е здравословно за нея.

Ким Чен Ун може да се срещне с Путин в средата на септември

07:22:08 / 05.09.2023
2
6
Тези които щяха да ометат НАТО за една седмица (по собствените им думи), тръгнали да се молят на треторазряден диктатор да ги спасява с оръжие, въпреки, че доскоро бяха един от най-големите износители на оръжие в света. Срам и позор за Русия и най-вече за Путин. Този човек съсипва Русия, така както не го е правил никой от предшествениците му.

Ердоган пристигна в Сочи на среща с Путин

16:24:58 / 04.09.2023
0
4
Другаря Путин, вече го е страх да си покаже носа зад граница. Тази среща беше насрочена в Истанбул, но Путин я отмени и помоги Ердоган да отиде при него. Когато планината (в случая джуджето) не отива при Мохамед, тогава Мохамед (в случая Реджеб) отива при планината.... И само да добавя в същия контекст, че от страх Путин отмени и посещението си в ЮАР преди няколко дни, и в Индия, което беше насрочено за тези дни. 

Украйна: Руски дронове удариха Румъния, Букурещ отрича

16:20:10 / 04.09.2023
0
6
"АС" ракетата паднала в Полша не беше украинска а руска. Просто беше ударена частично от украинското ПВО и от там курса и безконтролно отиде в Полша. Уви някакъв чичак фермер имаше лошия късмет да го уцели.

Украйна: Руски дронове удариха Румъния, Букурещ отрича

14:53:26 / 04.09.2023
2
4
Хабиби, вече има и офицално изявление от румънска страна. Дори е публикувано в Интернет. Да има поднали дронове на румънска територия. Но не и УДАРИ, както се опитва да търси сензация Петел.бг. Паднал и удар са две коренно различни неща, което от своя страна не означава, че румънците не трябва остро да осъдят този акт и да приложат някоя по строга дипломатическа мярка.

Медведев заплаши Европа с Апокалипсис и цитати от Библията: Ще ви погребем! Хората ще търсят смъртта, ще искат да умрат

14:25:36 / 01.09.2023
1
0
Крис, само да питам щом всичко в Библията е вярно кога да очакваме да видим и описаните в нея (цитирам дословно) говореща пиявица, говореща змия, дракон човекоядец, петел със змийска опашка, човек покрит с люспи, еднорози, великани и още десетки подобни....

Слави: Журналистите да разцепят от въпроси Кирил, баща му и Бойко за Алексей Петров

14:11:43 / 01.09.2023
6
0
Съгласен съм със Слави. Нека ги разцепят. Но нека разцепят и него с въпроси за схемите и връзките му с Ахмед Доган, Първанов и почти всички убити мутренски босове на прехода. Мисля така, ще е по-честно.

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер" в кината, защото не отговарят на традиционните ценности

12:47:04 / 01.09.2023
0
1
Какъв е смисъла да го забранява Русия, след като разпространителите на всички холивудски студия са наложили забрана съгласно санкциите за излъчване на всички техни филми на територията на РФ. Преди 2 дни съобщиха, че Русия ще слючи договор за излъчване на африкански и китайски филми в кината им. Иначе кината пустеят и хващат паяжини. Да добавя само и че широкорекламираните в русия пропагандни военни филми "Донбас - Признат" има общо 185 зрители, а "Донбас - Резервен полк" - 133 зрители. Не 185 хиляди а 185 броя УхиленУхилен Пародия. Личи си колко вярват и самите руснаци на тези простотии.

НАСА показа мястото на сблъсъка на "Луна 25": Образува се кратер

12:40:16 / 01.09.2023
0
3
Интересно би ми било да видя коментар на някой русофил. По случайност или не същите обикновено са и почитатели на конспиративните теории от това, че никой не е кацал на Луната, че до Земята е плоска и Луната е холограма. ;)

Костадинов се събра с осъждан неонацист в Словакия

14:05:34 / 30.08.2023
1
5
Ако перефразираме комунистическия рефрен от едно време може да кажем: Копейки от всички страни съединявайте се Ухилен

Медведев заплаши Европа с Апокалипсис и цитати от Библията: Ще ви погребем! Хората ще търсят смъртта, ще искат да умрат

08:53:08 / 30.08.2023
4
5
Какво му е в спиртосаната глава на този, даже не мога да си представя. Минимум по 3 пъти в седмицата казва, че ще взриви целия свят с ядрени бомби. Осланя се и цитира Библия, Ленин и Хрусчов. Уж много вярващи а тези същите изроди заедно със Сталин са заложили взривове и са взривили безброй църкви, храмове и параклиси по времето на СССР и са изтрепали и свещениците. Гнусна паплач!

Лелята на убитото дете: Почнахме да крещим и в паниката нищо не знаем... Дойдоха полицаи, линейки

14:12:49 / 29.08.2023
4
0
Не знам дали и каква вина е имал шофьора на камиона. Някой път такива инциденти са непредотвратими, ако ще и с 30км/ч да се е движел. Ако ти изскочи изневиделица на 5м пред камиона няма спиране. Тези работи ще ги докаже следствието. Обаче не може някакви човекоподобни диваци да оставят малко дете без надзор, да наискачат пияни от някакъв курбан и да убият човек без значение дали той е виновен или невинен! Човека си е заминал и него вече никой не може да го съди за вината му, обаче тези орки замесени в инцидента трябва всичките да ги вкарат в затвора!

Путин няма да присъства на срещата на върха на Г-20 през септември

07:22:41 / 29.08.2023
2
1
Путин, няма да присъства повече на никакво събитие извън Русия до края на живота си! И той го знае много добре това. Най, най-много да отскочи до Китай и то ако е много на зор и трябва за нещо да се моли на Си. До там се докара Путин. От световен лидер до затворник в собствената си държава.

Мис Варна живее от 10 години във Варна и е спечелила 7-мо място за България на световно първенство по спортни танци

15:39:20 / 28.08.2023
4
7
Гледам на много места скачане, плюене, псуване по тази госпожица. Обаче това не е с основния мотив, който обикновено съпровожда всички такива конкурси, че тя е връзкарка или е грозна или има много по-хубави участнички от нея и така нататък а всичко е заради това, че е украинка! Ако беше от която и да е друга държава нямаше да има такива оплаквания. Това само и единствено показва, че българина доста често е расист и доста голям комплексар.

БСП и „Левицата!” обявяват кандидата си за кмет на София

07:25:21 / 25.08.2023
1
5
Ако не обявят кандидат за кмет на София ще берат далеч по-малко срам, отколкото ако обявят. Особено пък ако е Ваня Григорова. Изключително просто и кухо парче и много елементарна и инфантилна. Давам и между 4 и 7% максимум. За това казвам, че само срам ги чака в София.

Последните думи на неонациста Уткин - "Вагнер": "Това е само началото на най-голямата работа в света"

15:48:03 / 24.08.2023
4
5
И тези се борели с нацисти и щели да денацифицират тази и онази държава. От тях по-жалки изроди няма. Каквато и да е причината за кончината им едно е сигурно: От вчера света е малко по-хубав и по-справедлив!

Руският журналист Соловьов обвини за убийството на Пригожин "бандеровците" и "онзи кретен Малюска"

14:30:48 / 24.08.2023
2
5
Зъби се, блежи се, съска змията ама не знам дали е повече смешен или повече жалък. Слага се на началника си Вова да му покаже как го подкрепя и не го подозира в такива лоши деяния, че знае ли човек? Може и той да се хлъзне на мокрия под и да падне през отворения прозорец на телевизията....

Украински десант в Крим, руски медии потвърждават за стрелби до нос Тарханкут

14:17:37 / 24.08.2023
2
8
Това е обикновена психологическа операция и се търси психологически ефект. Отишли са шепа командоси с гумени лодки, изненадали са пияните орки посред нощ, утрепали ся неколцина и са повредили техника, забили са украинския флаг и са се изтеглили. Целта е тези да не се чувстват спокойни и като у дома си и да знаят, че по всяко едно време може да ги навестят и да им резнат гърлата. Това неимоверно ще принуди руснаците да дислоцират военни части да охраняват места, които са считали за сигурни и така да отслабват други места на фронтовата линия. При Белгородските операции се търсеше същия ефект.

Медведев към Европа: Някой от следващите "добри дни" може да ви е последният ден

11:56:05 / 23.08.2023
0
4
В тялото си Медведев илам повече спирт отколкото имало в мумията на Ленин Ухилен

Путин обяви "краят на долара" пред БРИКС, но Китай не е готов да плати цената за "юанизацията"

11:51:19 / 23.08.2023
2
6
Смях в залата Ухилен Този не разбра ли, че вече ще си стои в собствената вмирисана територия и няма повече да излезе от нея, защото е обявен за военнопрестъпник и го грози арест. Иначе тръгнал да "командва" света. Извън Русия едва ли ще отиде някъде повече от Китай до края на живота си. Не случайно си отмени насрочената визита до ЮАР и дрънка глупости през телевизора. Не случайно вчера обявиха, че отменя и насрочената визита до Турция и моли Ердоган да отиде при него. Той и в самата Русия го е страх да ходи някъде и стой заключен в бункера или в Кремъл и се среща с хора на 20 метрови маси. А пък това с долара е типично Копейкинска пропаганда, като за еврото. Не на еврото ама си държим парите в евро. И тези и те същите.

Полша показа новите си изтребители Т-50

16:07:46 / 22.08.2023
2
1
Днес обавиха и, че поляците ще купят почти 100бр. хеликоптери Апачи от САЩ. Преди това поръчаха и много хаймърси. Не помня точната бройка. Поляците въобще стават страшна армия. До няколко години въобще ще са най-добре въоръжената армия в Европа. А от корейците вземат и огромно количество танкове. 

Медведев към Европа: Някой от следващите "добри дни" може да ви е последният ден

14:42:29 / 22.08.2023
6
3
Този всеки божи ден като гавръкне водката си и почва да унищожава целия свят. Супер пропаднал тип и абсолютен алкохолик и смешник. Не знам, защо въобще трябва да му публикувате простотиите. Безсмислено и безпредметно е!

Русия търси причините за неуспеха на първата руска мисия до Луната

09:23:11 / 21.08.2023
0
4
Причините са ясни: 1.Корупция, 2.Кражби, 3.Некадърност, 4.Пиянство, 5.Made in Russia

Хотелиер за инцидента с Калина Сакскобургготска: Беше пияна, боса и неадекватна, никой не я позна

09:21:02 / 21.08.2023
0
3
От всичко видяно до тук най ме издразни поведението на нейния Муньо, който му е абсолютно ясно, какво е станало, но всячески се опитваше да излъже, замаже работата и да омаловажи инцидента, като безобиден. Уж си била изгубила кученце, уж се разтроила заради бълхарника, уж от притеснение гавръкнала една чаша вино ама то било след инцидента, ама то само леко чукнала бариерата и така нататъка глупости на търкалета. Само факта с тъпченето с киселото мляко е повече от показателен, че всички са знаели какво се случва и са се правили на луди. НЯМА НЕВИННИ ИНЦИДЕНТИ СЛЕД КАТО СЕ КАЧИШ ПИЯН ДА КАРАШ! Така че принцеса или циганка от Столипиново няма значение. Носиш си пълната отговорност пред закона. Ако трябва и затвор!

Мирчев, ПП-ДБ: Радев обслужва руските интереси

14:51:18 / 18.08.2023
1
0
Ама Мирчев, това с президента отсега ли е започнало или беше така и от времето, когато викахте заедно с ПП "С вас сме господин президент"? Въпросът ми е риторичен! То верно, че народа е тъп и помни съвсем малко назад във времето и вие на това разчитате, ама има и някои злопаметни хора, които могат да напомнят кой какво е вършили и след много, много години.

На 57 години почина главнокомандващият на руската армия в Украйна

12:52:33 / 17.08.2023
1
4
И не само Житко. Вчера се е гътнал и още един руски генерал-лейтенант Генадий Лопирев. Толкова много руски генерали се споминаха по един или друг начин, че е трудно да се изброят вече. Само официално потвърдените са минимум 12, а се говори и за още десетина поне. Както и има още една голяма бройка, който просто изчезнаха и не им се знае съдбата, като Суровикин и цялата му компания.

Първото покушение срещу Алексей Петров е било на 15 август. Всяка година правел курбан на тази дата

12:45:51 / 17.08.2023
1
0
Всяка година правил курбан на датата и накрая той станал на курбан. Нищо изненадващо нява в тази случка. Още навремето писателя Христо Калчев, който пишеше книги за същите тези бандити им беше казал, че едва ли някой от тях ще доживее до дълбока старост.

Ново обвинение срещу Тръмп

08:30:44 / 15.08.2023
1
5
Ако някой от вас се изненадва, че ден през ден някой съди Тръмп за нещо, значи хал хабер си няма за този човек. Неговия целия жизнен цикъл е минал под такива случаи. Цял живот Тръмп е замесен в някакъви скандали, корупционни схеми, далавери, подкупи, расизъм, измами, няколкократни фалити, мамил е дори своето семейство и роднини, голяма част от които са се отрекли от него. Така че за него това си е нормално състояние. Изключитено спорна и конфликтна личност. Невероятен егоцентрик, абсолютен нарцис, страшно арогантен. Всеки който не му се мазни и не го хвали и да му ходи по свирката е негов враг. За Тръмп има само една истина и тя е неговата истина. Факти и реалности нямат абсолютно никакво значение.

Медведев се подигра на членството на Финландия в НАТО с виц

15:36:26 / 14.08.2023
3
4
Нека всеки от вас да влезе на Гугъл Мапс и опцията Гугъл Стрийт Вю и да разгледа, което и да е място, селце, град, улици, забележителности от двете страни на границата. Места, които буквално са на метри едно от друго. Как са се развили последните десетилетия. Тогава ще му стане ясно кое място и коя държава е вица!!!

Кремъл обвини Централната банка на Русия за срива на рублата

14:11:18 / 14.08.2023
2
3
Това далеч не е дъното за рублата. Запомнете ми думите. Още тази година ще видим нива 120-125 рубли за долар. Всеки що годе икономически грамотен може да си направи извод, какво значат тези сривове от 65% към долара и 75% към еврото само за период от 1 година. Всъщност срива на рублата е към всички световни валути. -50% към японска йена, -70% към британски паунд, -75% към швейцарски франк и така нататък. Някой да не си помисли, че вината не е в рублата а е в пик на някоя друга валута.

Доц. Мангъров бие тревога: Ваксинирайте се задължително, връщат се забравени болести

14:03:49 / 14.08.2023
2
5
Бумът на отдавна забравени болести тепърва предстои през следващите 5-10-15г. Това ще се дължи основно на изтрещялото поколение "бг мами" параноясали покрай всевъзможни гурута, които ги наплашиха с какви ли не измишльотини в интернет и така тези жени обрекоха цяло едно поколение деца на изключителен риск от тези болести, като не ги ваксинираха или им извадиха фалшиви документи за ваксинация. Основна заслуга за тази психоза има и точно същия този Мангъров, както и другия Чорбанов. На тяхната съвест стоят доста, доста хора, които си отидоха без време повели се по акъла им! Уви сега предстоят и ни чакат още тежки времена заради такива идиоти.

Турция разследва случая със стрелбата срещу кораба Шукру Окан, появиха се съмнения в достоверността на информацията от руските медии

08:21:21 / 14.08.2023
1
4
Към дългия си списък с престъпления, които натрупаха руснаците могат да прибавят вече и пиратство. Ако някой от вас може да окачестви постъпката им по друг начин ще съм любопитен да видя аргументите му.

Варненци организират протест в подкрепа на олимпийския шампион Ивайло Маринов

10:15:29 / 11.08.2023
1
2
Моите уважения към таланта и постиженията на Ивайло Маринов, но от информацията излизаща и от двете страни не мисля, че е прав. Няма правни аргументи в негова полза и използва името си да търси в това подкрепа и съжаление във варненци. Първо нарушава закона като преотдава имота, после съвсем нормално е при изтичане на един договор при подновяването му условията да се предоговарят съобразно актуалната обстановка. Извинявайте ама наем на огромно заведение на възможно най-централно място на първа линия на плажа за 2000 и нещо лева се цитираше е просто смешно. Това да не е количка за царевица? На практика това си е ощетяване на бюджета и всички варненци.

Русия изстреля първата си сонда към Луната от почти половин век

09:57:47 / 11.08.2023
2
5
СЛО (Специална Лунна Операция) за демилитаризиране и денацифициране от разни дребни зелени човечета на Луната. А щом са зелени значи са хора на Зеленски!

Близнаците от Цалапица искат да останат в ареста

13:05:45 / 10.08.2023
2
0
Преценили са, че мъжките ласки в ареста са за предпочитане пред мъжките ласки в Цалапица. Секи сам си преценя!

Руските медии: Огромна черна гъба край Москва, взриви се Загорският завод

12:34:19 / 10.08.2023
0
2
Насилието предизвиква насилие! Сигурно за милионен път ще кажа, че ако руснаците си бяха стояли в къщи нямаше да има взривени нито украински, нито руски обекти. Затова има само един единствен виновник В.В.П.!

Турски геолог напусна Истанбул и обяви: Идва Апокалипсис, 70 хиляди сгради ще се сринат

12:28:39 / 10.08.2023
3
1
Всички екперти казват, че земетресение не може да се предскаже кога ще се случи. Но пък учените имат знанията да кажат къде са сеизмичните зони. Истанбул е една такава и там някой ден наистина ще има голямо земетресение, но никой не може да каже дали ще е утре или след 1000 години. То и в България има много такива зони. И какво сега да не ходим до тях и да вземем денонощно да мислим само за това и да параноясваме ли? Останалото са спекулации и тъпи сензации.

Григор Лилов за ученията на руския военен флот в българската зона: Изобщо не става въпрос за учения

12:20:54 / 10.08.2023
7
6
Жаждата за власт и завоевания на малкия Наполеон от Санкт Петербург е неотолима, но по-неотолим от това е инстинкта му за самосахранение и страха му да не го скъсят с още една глава. Не случайно се крие по бункери и засегадава на 20 метрови маси. Да не говорим пък на ходи на срещи сред народа. Това е абсурд. От тази гледна точна на всички им е ясно, че държавата, която не може да се справи дори с Украйна, и която вади все по-стари и по-стари музейни експонати от склада за да се бие с тях на фронта не би предприела авантюра да напада натовска държава, па макар и пробита в службите, като нашата. Обратното са журналистически сензации и фантасмагории.

Кремъл: Идеята за единна валута на БРИКС eдвa ли e ocъщecтвимa в ĸpaтĸocpoчeн плaн

12:03:50 / 10.08.2023
2
4
Който му е интересно да се порови и да прочете повече за БРИКС а не да сънува мокри сънища само при споменаването му. Почти всички големи цели обявени гръмко, до тук не са се случили или са отпаднали. Което не значи, че някой ден някои няма и да сработят, но до тук определено БРИКС си е повече едно недоносче (както каза бай Тошо за социализма), отколкото действаща икономическа структура. И един жокер от мен. Когато се обявява новина свързана с БРИКС от някоя от страните членки (без Русия) може да е що годе достоверна и да се приеме. Когато се съобщава нещо от Русия обикновено си е с чиста пропагандна цел и те се опитват да го ползват за свои нужди. Почти винаги такива "новини" са чисти партенки. Съвсем друг е въпроса, че двете основни сили в този съюз Китай и Индия са несъвместими и на моменти откровено враждебни една към друга. Дори имат спорни погранични райони, където често се водят сражения между граничните им власти.

Руските медии: Огромна черна гъба край Москва, взриви се Загорският завод

11:52:14 / 10.08.2023
0
3
Серж, един уточняващ въпрос имам. Кога според теб се наричат терористични актове? Само, когато са в Русия, само когато са в Украйна или и на двете места? Иначе няколкото руски информационни канала, които следя, към момента твордят, че е инцидент. Нито един засега не е казал, че е атака или саботаж. Което не значи и че не е де, но засега няма такива доказателства или обвинения дори.

В деня на руското нахлуване в Грузия Медведев заплаши Зеленски, че "ще свърши като Саакашвили"

12:27:43 / 08.08.2023
1
4
Все някой напада Русия и все този, който я напада, го прави на своя територия а не на руска. Как става този номер този дето е на поне 5 промила и той не може да обясни.

Българите определиха: Тодор Живков е по-важен за България от Аспарух, Борисов е най-велик от живите

09:37:01 / 08.08.2023
6
5
Българинът абсолютно си заслужава съдбата, която го преследва! И въпреки, че вижда в това безброй причини и хора, които са му виновни, със сигурност вината си е единствено и само наша!

Москва: Войната ще спре, когато Украйна приеме нашите условия

07:59:27 / 08.08.2023
0
3
На сесиите на ООН мисля 145 държави от 200 заявиха, че териториалната цялост на Украйна е неприкосновенна. Само 5 държави подкрепиха тезата на Русия. И въпреки това има идиоти продължаващи да твърдят, че Русия била права!

Нинова: БСП за трети път спасява България

07:50:05 / 08.08.2023
1
1
Колко хора е "спасила" от живота им тази партия за своето съществуване..... Не би могла да изкупи греховете си и за 1000 години.

Вежди Рашидов подаде оставките, които ГЕРБ поиска

07:47:31 / 08.08.2023
1
3
Ако този език е подходящ за кръчма или софра, то той е абсолютно неподходящ за каквато и да е държавна и официална позиция. Без значение, кой прав и кой крив, опростачването трябва да бъде пресечено. Не може да се дава такъв пример от такова високо място и после да се иска народа да не е прост! Затова моите уважение към твореца Вежди, но той трябва да си подаде оставката и като депутат и да напусне окончателно политиката. 

Преди да убие Яна и Иво Чавдар ял суши и дюнер

10:09:27 / 07.08.2023
2
3
Лично аз смятам, че за опростачването, деморализирането на нацията, и агресията доста голяма вина имат и политици от определени партии и медии. От една страна, когато медиите канят във всевъзможни предавания всевъзможни дегенерати, отрепки и боклуци и правят простотията им да изглежда геройство в очите на хората. От друга страна част от политиците, които показват агресивно поведение и подстрекават към всевъзможни олигофренски постъпки. И хора, чиито умствен капацитет да съберат 2 и 2 е недостатъчен лесно се подвеждат по модела, който виждат и рано или късно някои от тях го прилагат на практика. Уви не съм опртимист, че това е затихващ процес а напротив.

Задържаха Динко от Ямбол заради побой над мнимия инвалид

09:59:44 / 07.08.2023
0
2
Какъвто и да е случая, не може някой да търси саморазправа! Смятам, че е правилно че са арестували този гамен Динко.

Динко разкри мъж, който се преструва на инвалид

07:47:34 / 07.08.2023
1
0
Много мразя измамници, като този, който е симулирал инвалидност за да лъже хората за пари. Заради такива, като него и съмненията, които поражда, хората понякога избягват да помагат и на такива, които истински се нуждаят от помощ. Обаче не по-малко мразя и бабаитите тип Динко, които раздават правосъдие, както те намерят за добре. Не случайно се сбълскваме с такава междуличностна агресия. Когато изпъкват кумири, като Динко е лесно да се поведат по тях всевъзможни лабилни типове. Просто държавата трябва да си влезе в правомощията и да постави и измамници и динковци на мястото им!

Путин: Държавните служители да карат само "Лада" и "Москвич"

07:41:07 / 07.08.2023
0
1
Коментара ми не е насочен срещу китайските автомобили, а срещу това, че руснаците за пореден път лъжат, че са проектирали и произвели нещо, което се оказа на 100% чуждо. Те нямат и 1% участие в този автомобил и дори не го произвеждат а вземат готови от Китай и симулират дейност за пред своите крепостни селяни.

Тръмп ще поиска отвод на съдията по делото с Капитолия

07:37:46 / 07.08.2023
0
3
От десетките дела, които се образуваха след последните президентски избори с искане за анулирането им в един или друг щат половината се гледаха от съдии републиканци. Всички дела бяха загубени до едно от Тръмп. Губернатори републиканци от много такива щати признаха изборите за чести и редовни. Дори вицето му Майк Пенс му каза, че няма никакви аргументи за измами и да спре. Една камара републикански конгресмени, казаха, че всичко е редовно. Тръмп обяви абсолютно всички тези свои съпартийци за предатели. Какво повече да се каже за този човек. Супер арогантен и самовлюбен човек. Всички, които не поддържат абсурдните му тези са обвинени от него в предателство.

Путин: Държавните служители да карат само "Лада" и "Москвич"

12:22:09 / 04.08.2023
0
4
Така наречения "Москвич" произведен на 100% в Китай с продажна цена доста под милион рубли и то на дребно, отива до Русия, лепва му се една лепенка отпред с надпис Москвич и се продава на цена от 2 до 3,5мил рубли (а на тази цена може да се купи тук каква ли не свястна западна кола) и се твърди, че е произведен в Русия. Разликата като комисион отива в джобчето. Само дето първите партиди всичките бяха дефектни и се върнаха. После електрониката и дисплеите им се скапа софтуера. После се оказа, че дори тези коли не са толкова коня, колкото се обявява ами са повече ама никой не знае (а уж са им производители). Пародия на макс.

Росен Христов: Завеждам дело срещу Денков

12:03:14 / 04.08.2023
0
5
Явно посещението и игрички на джиджи биджи с баби на катамарана не върви добре и Роско е нервен

Ердоган ще се моли днес на Путин да позволи износа на украинско зърно

15:00:39 / 02.08.2023
0
2
Кой, кого за какво ще моли не е много сигурно! Турския кораб си влезе преди почти два дена в украински териториални води въпреки обявената от Путин блокада на Черно море и отиде да си товари зърно в украинско пристанище. Засега никой не го е спрял, така, че не виждам да трябва някой да се моли.

Путин стяга куфарите за Турция

14:53:28 / 02.08.2023
4
5
Да се смееш ли да плачеш ли. От години се носи мита за един негов специален куфар, който му го носият навсякъде, където е и той за да не оставя никакви следи и той не е за ядреното копче. Освен него да стяга за Турция УхиленУхиленУхилен

Приходите на Русия от петрол не успяха да удържат срива на рублата

14:27:46 / 01.08.2023
1
5
WSEO а кой каза, че нямаме? Руснаците и техните подлоги правеха всичко възможно през годините за да нямаме собствени енергоизточници и така да сме зависими по всякакъв начин от тях. Турция и Румъния почват добив на газ от Черно море и твърдят, че имат залежи за десетилетия, а ние по средата нарочно не правихме проучвания. Когато искахме да правим проект НАБУКО за доставки на неруски газ, руснаците го саботираха. Прочети за ПАВЕЦ Чаира. Страхотно съоръжение за производство на ток и то изключително евтин. Умишлено го строшиха за да не подбива цените на доставките от руски енергоизточници. Ако помните, знаете, че дезинформацията и протестите против шистовия газ отново се организираха от копейките и то не за добив а просто за проучване за да не се разбере какви залежи имаме. Р. Овч. и всякакви други червенушки ни втълпяваха, че Козлодуй може да работи само с руско гориво. Оказа се че може и с други и така руснаците вече не са монополист определящ каквато му скимне цена. Ето и сега копейките саботират стартирането на проект за вятърен парк до Ветрино на стойност 1 милиард. Защо? Защото може да прави 5% от необходимия ток на България, което досега значеше 5% по-малко енергоресурси за руснаците. Мога да изреждам още 100 неща до безкрай....

Ютуб изтри всички клипове от канала на Тото след хвалбите на Тити Папазов как остригал 16-годишно момиче насила

11:52:54 / 01.08.2023
3
0
А бе това същия Тити Папазов ли е, който си минаваше на червени светофари един след друг без да му пука особено? Въпроса ми разбира се е риторичен и просто показва, че обикновено при гамените едно нарушение никага не е изключение а това си е рецидив в поведението!

Израелски, турски и гръцки кораби минаха през руската блокада в Черно море

11:48:31 / 01.08.2023
1
7
Въпроса е откъде идва опасността? Не мисля, че търговските кораби сами по себе си заплашват някой с нещо. От там нататък отговора е повече от ясен, кой предизвиква опасността!

БХК с писмо до главния прокурор: Партия "Възраждане" е противоконституиционна, трябва да бъде разпусната

11:00:36 / 01.08.2023
1
0
Откровено казано нямам нито наблюдения, нито впечатления от работата на БХК и трудно бих взел аргументирано мнение по въпроса относто тяхната работа. Само от тук, от там съм дочул по нещо. Няма лошо да има организации, които да защитават всякакви малцинства, но това трябва да е в рамките на закона и да е в граници, които да дават на тези малцинства права, които да са равни на останалите, но никога не трябва да са по-големи или привилегировани спрямо други групи от обществото! Ако правят това съм ОК. Иначе по конкретния казус аргументите, които са изложили никак не са лишени от основание и няма значение дали е подписано от 1 или от 1 милион души.

Израелски, турски и гръцки кораби минаха през руската блокада в Черно море

10:08:57 / 01.08.2023
3
6
Къде е онзи световен пълководец, който щеше да обявява нов световен ред тези дни и който каза, че и птичка няма да прехвъркне през Черно Море без той да даде позволение? Бас хващам, че няма да си позволи и пиратка да изстреля срещу тези търговски кораби! Срещу гръцки и турски търговски кораби принадлежащи на страни членки на НАТО. За израелски пък да не говорим. За пореден път става просто за смях Путин.

5 години затвор грозят близнаците от Цалапица за укриването на трупа на Митко

10:02:46 / 01.08.2023
1
0
В България вече има едно цяло поколение от батки, гъзари, тарикати, гангстери и прочии "благородни" титли, което живее в някаква паралелна вселена и реалност на действителността изградена от невежество, неграмотност, безразличие, копспиративност, ампутирано чувство за разграничаване на добро и лошо и промито чалга съзнание. Просто за съжаление си мисля, че тепърва ще ставаме свидетели на все повече техни "геройства". А за съжаление след тях идва и следващото поколение, което май ще е още по-зле!

БХК с писмо до главния прокурор: Партия "Възраждане" е противоконституиционна, трябва да бъде разпусната

09:54:31 / 01.08.2023
1
1
Cron1 да си анти НАТО и анти ЕС не е престъпно и не е подсъдно и не бива да се забранява партия на такова основание. Но насаждане на омраза, призоваване към бунт и насилие, всяване на паника, подтикване на хора към действия застрашаващи техния и живота и здравето и на други хора, ето това вече са основания за забрана на партии ако изказването на тези хора е в качеството им на партийни ръководители. Ако пък е в лично качество, то следва да им се търси наказателна отговорност от властите. Аз съм привърженик и на НАТО и на ЕС, но правя разграничение между добро и лошо, законно и незаконно и без значение дали ми харесват или не противниковите партии, когато те не нарушават закони имат право на своето съществуване и право да търсят свой електорат.

Дронове удариха отново небостъргач в Москва Сити

09:45:52 / 01.08.2023
2
6
Не е никак лошо да се уточни каква е тази сграда в която все се удрят дроновете, защото иначе информацията звучи, като умишлено подвеждане на читателите. Не е просто някаква си случайна бизнес сграда в Москва. В нея се помещава щаб на ГРУ и тя очевидно се цели съвсем целенасочено. Цивилни жертви там разбира се няма. Сравнено с ответните руски атаки в Украйна - сграда на училище, центъра на града и вчера в Кривой Рог съборен цял жилищен вход от панелка с десетки ранени и загинали сред които и деца смятам и най-тъпия би могъл да направи разликата!!!

Кадри показаха: Дрон удари "министерската кула" в "Москва - Сити"

13:23:21 / 31.07.2023
0
3
Уотабаутизма не е оправдание за нито едно престъпление и не го прави по-малко такова!

БХК с писмо до главния прокурор: Партия "Възраждане" е противоконституиционна, трябва да бъде разпусната

13:19:06 / 31.07.2023
2
8
Серж, без значение за кой народ и коя нация се говори, не може да се слагат всички под общ знаменател. Мърша има навсякъде, както и читави хора. Подсъдима е омразата когато е насочена към цял един народ, когато е само на това основание.

Георги в съда: Имам малко дете, жена ми чака на мен

13:14:45 / 31.07.2023
6
3
Значи имал жена и дете а по чуждо ходи само да реже?

БХК с писмо до главния прокурор: Партия "Възраждане" е противоконституиционна, трябва да бъде разпусната

11:40:59 / 31.07.2023
3
8
Серж, създателите и на ДПС и на Възраждане са едни и същи и зад това стоят едни и същи интереси, па макар и постигани с различни средства. А тези партии няма да ги обявят за противоконституционни, защото тези които трябва да го направят и те са подвластни и са платени от същото място. Гарван, гарвану око не вади. Имаме прясно доказателство от този уикенд със съдийката. Kris само да ти кажа нали знаеш, че за антисемитизъм може да се лежи в затвор? Добре е човек да си мери приказките. Сигурно си видял случката с един голям тарикат, който заради голямата си уста през уикенда хем остана без работа, хем беше арестуван.

БХК с писмо до главния прокурор: Партия "Възраждане" е противоконституиционна, трябва да бъде разпусната

10:34:59 / 31.07.2023
3
7
И друг път съм го казвал. Това формирование е креатура създадена изкуствено с определена цел и обслужване на определени интереси. Никога целта на тази партия не е била да печели избори, да създаде правителство и да управлява, каквато е целта на всяка една нормална партия. Тя ще си изиграе цирка за който и плащат, ще размъти и без това малкото мозъчни клетки на симпатизантите си и логично накрая ще отиде на политическото сметище (или пък като предшественика си да прави спагети с ракия в ютуб канала си). Уви това ще отнеме още години. А след нея ще има стадо безмозъчни кретени. А и до тогава ще създадат и пуснат в употреба следващите изроди на тяхно място.

Дренчев от "Възраждане" за момичето с 400 шева: Истеричната медийна кампания, дойде им "дюшеш"

10:20:04 / 31.07.2023
4
5
Няма измислена толкова голяма обида с която може да се окачестви този човекоподобен. Каквото и да го обидиш все ще е малко и за него ще изглежда като похвала.

Знамена на Русия и викове "Путин" заляха Нигер след военния преврат и идването на хунтата

09:42:48 / 31.07.2023
0
6
Ей сега вече ги чака просперитет, светло бъдеще и необятни богатства. Да им е честито!

Кадри показаха: Дрон удари "министерската кула" в "Москва - Сити"

09:37:44 / 31.07.2023
1
6
Ако руснаците си стояха зад международно признатите от тях самите и от цял свят граници нямаше да има нито едно подобно събитие. 

На 39 години почина веганката Жана Самсонова

09:35:50 / 31.07.2023
5
2
На времето имаше един лаф, който го разпространяваха, като реклама на цигари Арда: Пушете Арда и ще останете вечно млади. Явно е същото и веганите. Станете вегани и ще останете вечно млади. Природата винаги се стреми да балансира нещата и да държи процесите в баланс. Всяка една крайност обикновено води, до такива последствия. Природата я отхвърля, като ненужна.

"Берлинер цайтунг": Путин обявява днес "новия световен ред" и "многополюсен свят"

08:16:14 / 31.07.2023
0
4
Президента на ЮАР Сирил Рамафоса директно закова джуджето, като му каза в очите, че африканските президенти не са отишли да просят от него подаяния и подаръци и да се радват, че щял да им подари по шепа зърно ами са отишли да му кажат, че искат да се върне зърнената сделка и те сами на пазарен принцип да си решават откого, откъде, и на каква цена да си купуват зърното. Путин се облещи. Руската телевизия "по случайност" в този момент прекъсна живото излъчване на срещата, като видя на къде отива работата. Уж технически проблем се получил. Да не би пък да вземе целокупния руски народ да чуе истината.

Зеленски: Войната постепенно се връща в Русия

08:05:28 / 31.07.2023
0
5
Откъдето дошло, там отишло....

"Берлинер цайтунг": Путин обявява днес "новия световен ред" и "многополюсен свят"

11:38:19 / 28.07.2023
4
10
Сори ама дори само заглавието звучи меко казано абсурдно. На този руско арфикански форум преди 4 години дойдоха представители на почти всичките африкански държави и то представени от президентите си. Сега представители са изпратили по малко от 1/3 !!! от африканските държави и то половината от тях не са представени от президентите си а от по нисши чиновници. Та джуджето да прави изказвания за нов световен ред пред шепа бананови самообявили се за генерали диктатори обещавайки им по шепа житце, като на помен за умрял си е чиста проба пародия. Да ми припомни този обявяващ новия световен ред, защо няма да ходи на сбирката на БРИКС в ЮАР?

Фенове на "Левски" скандирали в Скопие: "Тук е България" и "цигани"

11:01:34 / 28.07.2023
2
6
Когато се срещнат две тумби патрЕоти идиоти обикновено става грозна картинка

Русия започва тотална блокада в Черно море, НАТО обяви риск за българската икономическа зона

08:52:09 / 28.07.2023
0
4
Ванка, от думите ти излиза, че НАТО е нападнало Русия на територията на Украйна УхиленУхилен Има ли смисъл от там нататък да се коментира повече?

Русия започва тотална блокада в Черно море, НАТО обяви риск за българската икономическа зона

15:27:35 / 27.07.2023
1
7
Серж, откровено казано бълнуваш и ръсиш какви ли не конспирации и неоснователни опасения. Истината е една и е простичка. НАТО е основано преди повече от 74 години и за този период нито една държава извън него не си е позволила да нападне нито една негова членка и да изстреля и един куршум не негова територия. Точка по въпроса дали е сигурно да си страна членка на НАТО. Доказателство е и членството на Финландия и Швеция, които от десетилетия заемах неутрални позиции, както и желанието за присъединяване на още няколко държави, които на този етап просто не могат да изпълнят критериите за членство.

В Конгреса на САЩ изслушаха мъж, твърдящ че правителството събира тела на извънземни и НЛО, колкото "футболни игрища"

15:17:50 / 27.07.2023
2
3
Както казва Китодар виждал съм извънземни, но не вярвам, че съществуват! Този от статията яко е изплискал легена УхиленУхилен

Русия ще прави свои олимийски игри само за страните от БРИКС

15:13:46 / 27.07.2023
2
3
След като доста руски "спортистчета" са с пагони, ходят с анцузи със Z на тях и пускат пропагандни постове в подкрепа на войната, считам, че мястото им не е на олимпиада. След като едно от мототата на олимпийските игри е за един по-мирен свят а в Русия те арестуват на улицата при споменаването на думата "МИР", то мястото на тези диваци е само на надбягвания на някоя магаданска поляна, но не и на световен спортен форум.

Русия започва тотална блокада в Черно море, НАТО обяви риск за българската икономическа зона

09:32:04 / 27.07.2023
3
6
Саморазправата с плавателни съдове в международни води е просто пиратство. Не помня нито една държава (освен Сомалия ама те дори не са и държава вече а бандитска и терористична територия) да е практикувала такива методи поне последните 20-30 години. 

Учени: Ниската интелигентност не е основен фактор за вярата в конспирации

16:01:08 / 26.07.2023
2
2
Носете си новите дрехи и шапки от алуминиево фолио, че живота е кратък УхиленУхиленУхилен
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X