Потребителски профил

Ко? Не!

Регистриран: 28.04.2021
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3338
-1453
4791

Рейтинг: 15232

Място в класацията: 58

Коментари на Ко? Не!

Тежък удар за Орбан

13:40:57 / 15.07.2024
2
3
Демокрацията не означава Орбан да се съгласява с всички, нито пък всички да се съгласяват с Орбан. В условията на демокрация всеки може да изрази мнението си, което счита за правилно. И понеже никога няма как всички да са на едно мнение се взема за меродавно мнението на мнозинството. Ето нещо от Уинстън Чърчил по въпроса: Твърди се, че демокрацията е най-лошата форма на управление, след онези, които вече са били изпробвани. Тези страни в които абсолютно всички са на едно и също мнение и никой не противоречи за абсолютно нищо ги знаем и не би следвало да им се възхищаваме, защото не се знае от кой край на сопата може да се окажеш там.

Николай Марков завъртя нова теория на конспирацията за стрелбата по Тръмп

13:34:07 / 15.07.2024
4
1
Подполковник-полковник Марков хал хабер си няма какво се случва в собствената му партия, на която всички депутати можеш да ги събереш в един асансьор, обаче е супер експерт и знае всички подробности за атентата в САЩ Ухилен

Тежък удар за Орбан

11:34:20 / 15.07.2024
1
4
Не бързайте да копаете гробове. По принцип няма нищо вечно на този свят, но едва ли края на ЕС е на дневен ред.

Испания е новият европейски шампион

07:23:48 / 15.07.2024
1
0
Браво на испанците и повече от заслужена титла! Без абсолютно никакво съмнение най-добрия отбор на първенството. Едва ли някой може да оспори това. Рекордни 7/7 победи в един шампионат. Рекорд за най-много вкарани голове на един шампионат. А какво да кажем за новото им поколение от младоци Родри, Педри, Олмо, Уильмс и разбира се Ямал. Играха с финес и се раздаваха за публиката. Много е вероятно да газят следващите десетина години по всички терени.

ДПС вече е четвърта политическа сила в парламента, изключените депутати са от сбирката при Доган

14:36:09 / 12.07.2024
1
0
Радостине, и двете ще са ДПС. Едните ще са "Движение на Пеевски за свободи" а другите ще са Движение за права на сокола" УхиленУхилен

България, Румъния и Гърция създават коридор за военна мобилност

14:33:48 / 12.07.2024
0
3
И на ниво НАТО не се случват по този начин нещата както ги описваш. Мисля, че си достатъчно зрял и врял и кипял и сам може да го прецениш това, но не знам защо малко засилваш нещата. Няма такова нещо като НАТО каза ти и ти отивате да се биете в еди коя си държава. Ония ден тази организация стана на 75 години и нито веднъж не е имало такова нареждане за нито една мисия на организацията в нито един момент от нейното съществуване! Ако има някъде мисия на НАТО извън пределите на страните членки е въпрос на всяка отделна членка дали желае или не да се включи в тази мисия или не, както беше да речем в Афганистан, Ирак и така нататък. Тогава определени членки участваха, а други решиха да не го правят. Въпрос на виждания и избор. Никога, никой не са го принуждавали. Вече ако нападнат страна членка е друг въпрос и останалите са се съгласили предварително, че ще защитават всички свои членове. Интересното и тук е, че за тези 75 години, никоя държава не си е позволила да нападне страна членка на НАТО, което само по себе си показва ефективността и сигурността на съюза!

България, Румъния и Гърция създават коридор за военна мобилност

15:38:25 / 11.07.2024
2
0
Уви не съм млад. Видял съм и от едното и от другото и мога да направя разликата. Не съм и много оптимист за съжаление и съм съгласен, че има много несправедливости в държавата ни. Относно кандидатстването и влизането ни в НАТО и ЕС имаше дълги, дълги дебати, че и спорове и противници в определени моменти. Помня как БСП пкъсаха ризи и реваха против НАТО и после обърнаха лопатата. Решенията за тези членства се взеха от парламентарни мнозинства избрани от теб, мен и всички останали. Щом мнозинството така е решило, значи така ще бъде. И това беше дълъг процес продължил години наред. В нито един момент не се появи мнозинство, което да е на обратното мнение. Няма и днес такова. Ако не ти харесва на теб или няко друг НАТО да речем ами изберете една партия с 51% като Възраждане или Атака и т.н., която е против НАТО и проблема ще ти се реши. Щом не става значи това е волята на народа.

България, Румъния и Гърция създават коридор за военна мобилност

15:05:42 / 11.07.2024
2
2
Серж, министър председател не може да издаде заповед за мобилизация и включване в която и да е война. Така че не се притеснявай за това.

ISW: Руските предложения за мир са само за почивка на "полувремето", Путин е последователен в плана си

13:33:06 / 11.07.2024
1
4
Дали буквално Путин е споделил нещо подобно или някои от официалните лица е споделяло подобни тези няма значение. Важната е държавната политика, към която се придържат. Примери има и то не един. Ето един пресен пример. Няма как да споделя линк тук, но го има на официалните канали и който иска може да го намери и види. Изявление от вчера на заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев: Русия няма да приеме или поддържа каквито и да е договорени мирни споразумения с Киев освен украинската капитулация, унищожаването на цялата украинска държава и пълната окупация на Украйна.

ДПС вече е четвърта политическа сила в парламента, изключените депутати са от сбирката при Доган

12:12:10 / 11.07.2024
3
0
Пешо, новината може и да си заслужава едно отлежало, стига да е истина. Наесен обаче може да сме с две ДПС-та в парламента със сумарно повече депутати от сега. И това може и да не е много случайно.....

Проверете личната карта на Ламин Ямал, зове Бекъм

10:54:04 / 11.07.2024
0
0
Наистина играе супер зряло за възрастта си. На мен също много ми харесва.

Лидерите на НАТО: Пътят на Украйна към членство в Алианса е необратим

10:18:13 / 11.07.2024
1
4
Желанието за членство било то в НАТО, ЕС, Евразийски съюз, ОДКБ или друга организация трябва да е само и единствено на страната, която желае да кандидатства и на никой друг! Одобрението за членство трябва да е само от членовете на съответния съюз и на никой друг! Не може трета страна, която и да е тя (било то САЩ или Русия) да ти казва дали може или не може да ходиш в едикой си съюз или организация. Всяка суверенна държава трябва да решава сама за себе си, какво иска. По този смисъл нито Западът може да казва на Русия, кой да влиза в ОДКБ (така нареченото руско НАТО) или Евразийски съюз, нито обратното те да казват, кой ще ходи в НАТО или ЕС.

Само на 46 години си отиде Бенджи Грегъри от "Алф"

10:06:47 / 11.07.2024
1
0
Един по един си заминават героите от този сериал. И Уили си отиде не толкова отдавна. А Тревор и Ракел отдавна починаха. Както и първия актьор изгаещ в костюма на Алф, Мичу ли беше да не сгреша сега.

С редица тържества във Варна отбелязват 160-годишнината от рождението на Дънов

10:02:11 / 11.07.2024
1
4
Защо този сектант се бута и ни се натрапва ежедневно от всички медии? И преди и сега това си е едни сбор на сектанти и откачалки. Такива неща съм чувал да твърди този, че далеч повече бих повярвал в еднорози, дядо Коледа и феята на зъбките отколкото в неговите щуротии. Хора стъпете си на краката и вярвайте само на своите сили и умения. Друг няма да свърши вашата работа и няма да ви помогне с чудодейни сили. Не се занимавайте с всякакви звездробройци, гадатели, сектанти, екстрасенси и какви ли не шарлатани! 

Тежък удар за Юли Тонкин

07:33:13 / 11.07.2024
2
0
От където дошло, там и отишло!!! Капитала на този е събран изцяло от измами и подвеждане на наивни, лековерни и доверчиви хора, залъгвайки ги с всевъзможни глупости на търкалета, като им събира пари за да им казва уж "истините за живота" а всъщност само ги ошушква и лъже. Но накрая се е намерил някой по-голям тарикат от него и също го е излъгал.

Мобилизиран руски войник открадна 443 чифта обувки от поделението

15:16:41 / 10.07.2024
2
1
Вие майтап ли си правите да ни занимавате с такива кокошкарски истории? Някакъв бил лепнал 443 чифта смотани кубинки. Та руските генерали, че и барабар с Шойгу и т.н. изнесоха оборудване, въоръжение и какво ли още не за десетки милиарди през последните 20 години вие сте се хванали за 443 чифта кубинки? И това не го казвам аз а се говори от години в Русия от самите руснаци. Когато обявиха мобилизацията и разпечатаха един от държавните резерви установиха, че от него липсват 1.5 милиона униформи. Хвръкна и някоя и друга кратуна за това, но униформите не се появиха. Ето такива работи не се правят от някаква пропаднала пияница за жълти стотинки а са системни кражби в огромни размери с участие на най-високо ниво. А за оръжие да не говорим. Може да гледате филма "Цар на войната". Там се вижда нагледно, как и какво се е случвало и вероятно си продължава по същия начин и до ден днешен.

Тя събори световния рекорд на Стефка Костадинова от 1987 година

14:35:15 / 08.07.2024
1
0
Няма нищо вечно на този свят. И на нашия рекорд му дойде момента. Още преди де да знам 15г ли беше, че и повече имаше една хърватка Бланка Влашич, която пробва доста пъти да го счупи и все беше на милиметри, но не успя. Иначе имаше доста опити над 205, че дори и 208см имаше. 

Футболен талант номер 1 на България: Боря се с рак

14:09:03 / 08.07.2024
1
0
Бързо и успешно възстановяване на това момче! Дано успее да спечели най-важния мач в живота си! <3

Слави Трифонов потъна в тъга след новините

14:07:13 / 08.07.2024
2
4
Този хемороиди ли има и просто така си гледа, защото аз друга фисиономия от него не съм виждал? Иначе на всеки българин едва ли му е приятно, че един наш рекорд отива в историята, но така е живота. Днес някой е скочил 210см, утре друг ще скочи 211см. Прогреса не спира и винаги ще има нови и нови рекорди.

Енергото във Варна отказа да присъедини към мрежата новостроящи се жилищни сгради

10:18:04 / 08.07.2024
3
0
Не знам дали това е цялата информация и истина по случая, но звучи абсурдно. Още на етап проектиране би трябвало да са заявени мощности за сградата и след, като са го одобрили и са им дали разрешително за строителство и ако проекта е изпълнен без промени в тази си част да няма никакви проблеми при въвеждането му в експлоатация.

Един загинал и трима ранени при катастрофа край Варна

15:39:06 / 05.07.2024
2
0
БМВ-то, което се е движело с над 150км/ч при ограничение на това място от 60км/ч! Роувъра едва ли е могъл да види БМВ-то идващо с такава скорост. Плюс това там храсталаците са супер избуяли и не се вижда нищо покрай пътя. Нито идващи коли, нито отбивки, нито знаци и табели. Пълна джунгла е.

Орбан отива в Москва при Путин, ЕС обяви, че няма нищо общо с визитата му

13:15:50 / 05.07.2024
1
2
Серж, честно казано си мисля, че е точно обратното. Точно защото сме част от един свободен свят можем сами да решаваме как и къде да живеем, как да мислим, какво да говорим и кого да обичаме или мразим. Всяко едно от тези неща не ти е забранено на теб или на мен. Мога да пътувам навсякъде в Европа, мога да се преместя да живея във всяка една страна, мога да си говоря абсолютно каквото си искам и да тегля една майна на когото си искам политик или друг. И никой няма да ми каже нищо по въпроса. Уви нито едно от тези неща например не може да направиш в Русия. Част от тези неща са невъзможни, за други ще имаш сериозни проблеми, а за някои от тях ще бъдеш осъден на затвор! Иначе специално за статията ако си я прочел внимателно там не пише, че ЕС му забранява да ходи някъде или да говори с някого. Просто му казва да не прави това от името на ЕС а от негово име.

Йордан Цонев отвърна на удара: Г-н Костадинов няма да успеете да се превърнете във фюрер

13:02:06 / 05.07.2024
0
4
kris ти наясно ли си чия креатура е Възраждане, и кой им дърпа конците? Ако можеш да отговориш на този въпрос едва ли щеше да им възлагаш такива надежди и задачи, които за тях граничат с абсурда. 

Станислав Балабанов: ИТН е готова да приеме третия мандат. Нови избори ще са пагубни

12:56:39 / 05.07.2024
1
0
УхиленУхиленУхилен Те тези не могат да съберат хора за каре белот тръгнали да събират мнозинство и да управляват? Специално този Балабанов е изключително смешно малко и жалко човече, но пък е с егати самочувствието. Само а им напомня, че съвсем скоро спечелиха избори, бяха политическа сила №1 и върнаха мандата си а сега с депутати, които ще се съберат в един асансьор къде са тръгнали и аз не знам. Селско-чалгаджийска история.

Орбан отива в Москва при Путин, ЕС обяви, че няма нищо общо с визитата му

12:47:38 / 05.07.2024
2
4
Ден за заплата. Отива да си вземе пликчето човека ;) 

Ваня Джаферович: България е като бивша Югославия, в Хърватия вече е като в Австрия

12:18:13 / 04.07.2024
1
3
С каквито се събереш, такъв ставаш се казва в поговорката! Хърватия избра да е изцяло прозападно ориентирана. И въпреки, че тръгна много години след нас, за нула време измина своя преход и стана нормална европейска държава. Влезе в ЕС, влезе в еврозоната. Ние тук се разпокъсваме и тъгуваме по бай тошово време и съветския съюз. Докато тези чувства са ни вързани като котва, никога няма да отлепим от дъното. Според редица изследвания включително и едно, което излезе преди дни, ние сме страната в Европа, която най-моного обича Русия и всичко руско. В пъти повече спрямо почти всички други държави. Съответно сме най-бедните, най-корумпираните, най-необразованите, с най-лошо здравеопазване, с най-ниска продължителност на живота. Не си мислете, че няма корелация между тези неща. Няма как да водим политика заедно с бедните руснаци (минималната пенсия и заплата в Русия е в пъти под нашата при все, че сме най-бедните в ЕС) и от този съюз да станем богати като омразните ни германци, французи, белгийци, холандци.

Втори конгресмен призова Джо Байдън да се откаже от президентската надпревара

07:53:04 / 04.07.2024
1
1
Конгреса на демократите е през август и дотогава няма да обявят кой ще им е официалния кандидат. Първо за да видят какви са нагласите към него момент и второ, защото да видят какво ще стане на конгреса на републиканците, който е краят на юли. Там също не е на 100% сигурно дали Тръмп ще е кандидата. Също има призиви от републикански конгресмени за смяна на Тръмп и драмите покрай безбройните му дела. Вероятността може и да е 1%, но не е изключено математически да не видим нито Байдън, нито Тръмп на избори. Което от своя страна би било по-добре и за американците и за европейците.

Доц. Киселова: Президентска република? Погледнете какво става във Франция

08:20:08 / 03.07.2024
4
1
Това предложение за президентска република не се прави за да се решат проблемите в политиката ни, а за да се обслужи точно един единствен човек. Всеки закон, който някога е правен за един човек е имал в последствие изключително негативен ефект.

Алибегов: ДДС за фитнесите да остане 9 %

08:17:50 / 03.07.2024
1
0
По тъпо предложение не съм чувал до момента. Ще субсидираме батките да се нацепват по-евтинко. Направо им намалете ДДС-то и на химията, че то много зоб им трябва и разхода е голям. Още веднъж ще кажа изключително тъпа идея! ДДС при лекарствата 20%, ДДС при книгите 20%, обаче на батките фитнеса 9% Гняв

"Величие" се разпада: 5-ма депутати напускат групата

16:02:15 / 02.07.2024
2
0
Радостине, ти лично обясняваше на 7 юни преди изборите как ще гласувате с цялото си семейство и приятелите ти за Величие. И че често пъти след такива избори сте били излъгани след това и сте съжалявали. Предполагам, че в момента изпитваш същото чувство. И този път дори не му трябваха години или дори месеци на поредния спасител за да оцапа гащите. Всичко приключи за 20 дни. Точно това имах предвид в предния си пост. Стига с тези спасители. Това са утопии. Повече от ясно е какъв ще е финала на една такава измишльотина. Подхождайте към изборите малко по отговорно!

"Величие" се разпада: 5-ма депутати напускат групата

09:49:09 / 02.07.2024
2
0
Това са дирижирани циркове и част от театралната програма. Целта е ясна, игра с кворум и така нататък при гласуване на правителство след дни. При гласуването един ще се направи на сърдит, друг на неразбрал и така нататък. Някой ако е имал илюзии, че тези пешки са вкарани там с цел да оправят държавата значи е изключително глупав и некомпетентен. И същите тези, които вярват всеки път на идването на "спасителя" и гласуват винаги за новия такъв (царя, Атака, Бойко, Бареков, Яни Янев, ПП, Слави, Възраждане, Величие и още куп на които вече им забравих имената) съм сигурен, че вече са разочаровани и точно след няколко месеца ако има нови избори и както се очаква президента да се включи в тях, ще са първите, които отново ще клъвнат на същата въдица и после пак ще реват. Този номер може да ви го играят до безкрай и всеки път ще се хващате.

Кирил Кирилов Брейка: Николай Марков ме заплаши

09:26:42 / 02.07.2024
2
0
А бе не може на всяка откачалка да се дава трибуна в тази държава. Всички тези глупости които дърдорят са точно с цел да привличат внимание и вие на драго сърце им го давате. НЕ МОЖЕ НЯКАКЪВ НЕГРАМОТЕН СУТЕНЪОР ДА ЗАДАВА ТОН ЗА БЪДЕЩЕТО НИ !!!

Съветникът на Тръмп се предаде в затвора

07:15:42 / 02.07.2024
0
4
Все някой трябва да поеме вината. Това са бушоните, които предпазват главното действащо лице. Имаше и доста други преди това. Адвокати, други сподвижници, които поеха вина, която е много вероятно да не са имали. Няма да се учудя дори да е доброволно и по предварително споразумение.

Китайци искат да строят "зелени" енергийни проекти в България

14:52:15 / 01.07.2024
1
2
Ивелин Михайлов не дава на вражеските американци да правят перки, да видим на приятелите от БРИКС дали ще даде....

Всички с Револют и 200 лева на месец губят 70 хиляди лева, ако се забавят с 5 години, предупреди финансист

14:32:03 / 01.07.2024
1
0
Кой идиот е написал заглавието на тази статия. Очевидно е, че Стойне Манолов си го е обяснил, както трябва, но с това заглавие сте хвърлили всичко в тъча и ще объркате всички хора!

Рая Назаряне вече не е блондинка

13:57:56 / 01.07.2024
1
0
Явно ми е убегнал от акъла или съм забравил произхода на този стих. Но то "прости момета" у нас с лопата да ринеш". Любимец ми е Радой Ралин. Винаги с много малко думи, може да каже толкова много. И всичко написано от него е непреходно. Ще е валидно и след 100г. Имал съм щастието да го видя на живо.

Рая Назаряне вече не е блондинка

13:13:12 / 01.07.2024
1
0
[color=#444444][size=3][font=Arial, sans-serif]„Абе моме проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда, дето ме оножда.„   Радой Ралин   Писано не се знае преди колко десетилетия, въпреки, че звучи, като написано вчера. И е било актуално безброй пъти…… [/font][/size][/color]

Хакнат профил на Ивелин Михайлов зове: "Величие" управлява с ГЕРБ Ветрино, да подкрепим и кабинета им

12:52:32 / 01.07.2024
2
0
Този номер, като напишеш в социалните медии простотия, всички я видят и после се оправдаваш, че ти хакнали профила е доста стар. Истината е, че в Понци сектата от Ветрино са се събрали от глупак нагоре и не могат дори едно ирречение да вържат. Апропо аз само да попитам, какви са тези свастики на снимката там на шатрата зад фараона? Ухилен 

Министърът на отбраната: Помощта, която ние сме дали и даваме на Украйна, не е безвъзмездна

15:08:13 / 28.06.2024
2
2
Когато мнозинството е ЗА, тогава такава е и политиката. В парламента повечето партии се самоопределят за проевропейски ориентирани (друг е въпроса дали са такива наистина) и затова такива са и решенията. Явно твоята партия е в малцинство. Няма политика, която да може да угажда на абсолютно всеки по отделно, защото ако питаш 100 човека, какво искат ще получиш 100 различни мнения. А както писах и в предния си пост далеч сме от нивото на Швейцария, като мислене, че да се опитваме да се сравняваме с тях. Лично съм виждал, как за един единствен референдум им изпращат по пощата 100 страници документация и човека съвестно сяда и си ги изчита за да се запознае какво точно му предлагат и взема аргументирано решение. Имаха и регионален референдум на който гражданите гласуваха, че са ЗА увеличаването на един местен данък, тъй като считаха, че това за което се насочваха тези суми ще е от полза за обществото. Това възможно ли е у нас? Е не става да правиш референдуми сред идиоти, които не са прочели 1 книга през живота си, но да очакваш през ден да четат по 100 страници документация. Та тези хора слагаха една пръчка на бюлетината и задраскваха квадратчето докъдето стига пръчката, защото са неграмотни и не могат да прочетат името на кандидата.

Министърът на отбраната: Помощта, която ние сме дали и даваме на Украйна, не е безвъзмездна

13:15:49 / 28.06.2024
1
5
Радостине, на въпроса ти дали са те питали, ще ти отговоря ДА питаха те лично преди 20 дена. Питането става чрез избори. Там се явяват партии и всяка си казва, коя про западно настроена, коя е про източно, коя е за това, коя за онова и така нататък. И ти гледаш, четеш програми и си избираш това, което ти харесва. Сега накрая дали резултатите ще ти харесат е съвсем друг въпрос. Но не очаквай всеки ден да се правят по 10 референдума и да ни питат за щяло и нещяло. Такава държава има само една единствена в света (Швейцария), но там обществото е на светлинни напред в развитието си.

Производители на тютюн настояват за помощ от държавата след градушка в Дебрен

09:54:02 / 28.06.2024
3
2
За мен е абсурдно да се харчат пари и да се помага на производители на тютюн, вместо тези пари да отиват превантивно в здравната система. Да харчиш пари за нещо, което уврежда здравето на хората и после да викаш няма пари за здравеопазване е пълна идиотщина. Нищо против хорицата гледащи тази култура, но е по-добре да се занимават с нещо друго.

Анализатор: Байдън нямаше нужда от опонент, за да загуби дебата с Тръмп

09:50:32 / 28.06.2024
4
3
И двамата кандидати не са подходящи за поста. Можеше далеч по-читави да намерят и републиканците и демократите. Тези кандидати са в ущърб на нацията им, а и в не малка степен и на голяма част от останалия свят зависим от решенията им.

Нефтени отпадъци от соца избиха от земята край Русе

08:54:29 / 27.06.2024
0
0
Ама уж по бай Тошове време всичко беше еко и нямаше такива работи, като сега?

Гуцанов при Цънцарова: Студената война на БСП с президента Радев беше грешка

08:53:14 / 27.06.2024
0
0
Всичко това с любови, раздели, караници и събираници са циркове за пред червените бабички и останалия "умен" червен електорат!

Международният наказателен съд издаде заповеди за арест на Шойгу и Герасимов

14:41:25 / 25.06.2024
1
1
Международен съд няма да ги арестува такива, защото те никога до края на живота си няма да стъпят в бяла държава извън кръга Северна Корея, Еритрея, Сирия, Иран, Китай и най-много Куба и Венецуела. Това едно на ръка. Отделно ако по-някаква причина стане нещо със сегашния режим и той приключи, който и да дойде на власт, па макар и да им е бил пръв приятел до вчера първото, което ще направи е да си измие ръцете с такива бушони, като тези двамата, да хвърля цялата вина и отговорност за войната на тях и да ги заличи набързо. Така, че тежка е съдбата на такива, които са се хванали на такова хоро. Такива от старост не умират, както не умират и в собственото си легло. Винаги е нещо гадно и мъчително и следите им се заличават от историята.

ПП-ДБ: Никой от коалицията ни не е разговарял с "Възраждане" за правителство

14:33:35 / 25.06.2024
2
0
То половината, които са гласували за ППДБ, са гласували за тях, не защото ги харесват дори са отвратени от тях, но са го направили защото са счели, че ППДБ са по-малкото зло и за да могат с гласа си да намалят процента на Възраждане. Така, че ако се случи да има, каквато и да е колаборация между тези две формации (което според мен е много малко вероятно), тогава Просто Киро, наистина ще го "линчуват" на улицата.

Ердоган планира да се срещне с Путин в Казахстан

07:56:30 / 25.06.2024
0
3
На кой от двамата да му падне въртолета? Че и в Русия имат богат опит със "случайно" паднали летателни средства от ген. Лебед едно време, през полския президент Качински, та до Пригожин.....

В 7:30 часа Брендо се е предал в МВР

08:55:39 / 24.06.2024
2
0
А много, много отдавна МВР се е предало на Брендо....

Слави Трифонов се отказва да бъде народен представител

07:31:28 / 14.06.2024
1
1
Усмихнат и чаровен, както винаги е този младеж Ухилен

Ще платя до 2 седмици, затварям фирмите, уволнявам хората, обяви Ивелин Михайлов

15:10:59 / 12.06.2024
2
0
Няма фирми, няма задължения към "инвеститорите"..... Чиста работа нали? Всеки, който ми докаже, че е спечелил от инвестицията си при него дори 1 лев, да ми се обади и лично ще го почерпя където каже и колкото иска и колкото може да яде и да пие за моя сметка.

Първан Симеонов: Борисов може да се обърне към ДПС при едно условие

16:41:24 / 11.06.2024
0
0
Горан, добре че нямаш какво да сложиш, че ще загубиш и него. В случая си голям късметлия. Очевидно и много, много не задълбаваш във въпросите ако ги проучваш нещата. Ако си направиш труда да провериш и си икономически грамотен ще установиш, че ИП не издават акции а дават чисти хартийки. ТОВА НЕ Е АКЦИЯ! Дори самия Михайлов го е казвал. Второ ако се интересуваш поне малко от политика ще знаеш, че такова животно, като да вкараш 1-2 депутата в България не съществува. Има праг от 4%, което гарантира минимум 10 депутата, но не и 1-2.

Доларът изглежда ще си остане основна резервна валута в света, сочат цифрите

16:32:44 / 11.06.2024
2
4
Какво стана с юаните, рублите и бриксовете? От кога чакам да си обменя продънените долари в някоя от другите валути. Запазил съм си статия от първа страница на вестник Правда от 1 март 1951г (може да я намерите в Гъгъл) как долара е чиста хартийка, която ще се срине всеки момент.

Волгин потвърди, че става евродепутат и нападна „Величие”: Те са дийп фейк на САЩ

16:25:15 / 11.06.2024
4
3
Чичо Вова е отпуснал едно чувалче с рубли и голяма борба пада за него. Вече не знам, колко маймуни се накачиха на клона и се опитват да си вземат от него. Затова и се плюят едни други, защото всеки иска по-голямо парче от баницата за себе си. Конкуренцията не им е по вкуса. Да попитам от Възраждане, кога установиха, че онези били американски фейкове, днес или от преди са го знаели? Че ако е от преди има едни снимки как Костадинов и Михайлов са първи дружки и въртят заедно схеми.

Русия отвръща на САЩ: Изсипва войски на неочаквано място

16:08:31 / 07.06.2024
0
2
А снимката към публикацията за визуализация към вица ли е? Ухилен

Първан Симеонов: Борисов може да се обърне към ДПС при едно условие

15:42:59 / 07.06.2024
2
1
Да попитам един въпрос Горан и Радостин, щом смятат, че партия Величие и лидера им заслужават доверие. Бихме ли инвестирали някаква сума в това, което прави лидера им Михайлов? Да сте сигурни в успеха на начинанието му, в печалбата, която обещава, и без никакви съмнения и притеснения за парите си?

Путин: Нямаме желание да нападаме НАТО - да не мислите, че сме луди или нещо такова

14:27:00 / 07.06.2024
0
1
Серж, децата на руския елит живеят в Запада срещу когото се борят и обвиняват в пълен морален упадък. И това ако не е парадокс. А че и на нашите от всички партии децата са там, то е ясно. Тя и Корнелия демокрацията и е отнела много по нейните думи, но и нейното чадо е наредено там

Путин: Нямаме желание да нападаме НАТО - да не мислите, че сме луди или нещо такова

11:04:23 / 06.06.2024
1
4
Много искам да видя как руския политически елит взема решение за използване на ядрено оръжие срещу Запада, при положение, че наследниците на същия този елит си живеят в охолство в същия този запад. Абсолютно на всичките са там!!! Путин сега я завърна, но и неговата любовница Кабаева, заедно с близнаците му живееше в Швейцария. Интересно, защо децата на останалите не са в Русия? Нали там е много по-хубаво?

Блага вест за "Българския Тръмп" Марешки и имота му в Морската градина във Варна

10:59:32 / 06.06.2024
2
0
Няма как да правиш всички тези нарушения без да имаш политически гръб отзад, за да не ти се създават никакви препятствия и проблеми. Управляващите (знаем кои) са си затваряли очите а магарето си е разигравало безнаказано номерата и съответно се е отчитало. После е трябвало да се връщат услуги и ту го принуждаваха да издържа футболни отбори, ту уж "сам" да реши да прави бензиностанции с определени ниски цени за да влезе в парламента и да им е патерица. А шараните кълват ли кълват на глупости и си мислят, че някой прави нещо за тяхно добро.

Блага вест за "Българския Тръмп" Марешки и имота му в Морската градина във Варна

10:10:17 / 06.06.2024
2
0
Нямаше ли и някакво преопаковане на лекарства с изтекъл срок на годност? Крис, за същите ли става въпрос или това беше друга негова далавера? 

Голям скандал между Цънцарова и Костадинов по БТВ

09:50:35 / 06.06.2024
0
0
Критичното мислене е едно много полезно умение, което уви много малко хора имат желание или възможности да прилагат. Всеки от нас трябва да подлага абсолютно всяко едно изказване, на всеки един политик, от всяка една партия на съмнение и да проверява фактите в него преди да си състави мнение по даден въпрос. Специално казуса, за който спори Копейката е лесно проверим и безброй хора са минали от там и са видели и споделили, каква е била причината за временното спиране на движението по Аспарухов мост (предполагам за това са говорили и спорили в сутрешния блок без да съм го гледал). Изключително смешно е някой да си приписва разни заслуги, за събития, в които няма никакво отношение. Утре той или Бойко или Корнелия и Киро, могат да кажат, че слънцето е изгряло само и единствено благодарения на тях и тяхната партия и ние трябва да им вярваме ли? Хора мислете и се съмнявайте и наказвайте тези, които ви лъжат! 

Показаха първи кадри от ударите на територията на Русия с американско оръжие

09:34:38 / 06.06.2024
1
0
Някои читатели са толкова импотирани откъм схващане на ирония и четене с разбиране, което се прави още в началното училище, че даже са ми цъкнали пет плюса, вместо обичайните няколко минуса на предишния пост УхиленУхилен

Блага вест за "Българския Тръмп" Марешки и имота му в Морската градина във Варна

09:31:20 / 06.06.2024
4
0
Той българския Тръмп (не знам, кой глупак е измислил тази простотия) си "опече" работата още на етап проверка на случая от органите, като се подбраха негови хора да се занимават със сигнала срещу самия него и така написаха становището/жалбата, че да е грешна и да падне в съда.

Ръководството на "Газпром" с мрачен доклад за бъдещето на бизнеса си

16:41:06 / 05.06.2024
2
3
За сметка на това пък санкциите срещу Русия не работят, както и самите те се хвалят!

Показаха първи кадри от ударите на територията на Русия с американско оръжие

16:35:26 / 05.06.2024
5
5
Радостин, а защо в центъра на Киев а не в центъра на Берлин, Вашингтон или Париж. Нали така казваше Путин многократно, че ха са посмели да дадат разрешение за удар по руска територия със западно оръжие, ще последва ответен удар. Чертаеше едни дебели червени линии. Или за пореден път се прави на онези кучета, които много лаят през портата и като се отвори подвиват опашката....

Данъчен експерт: Имаме 4 % богати и 95 % едва оцеляващи, в България няма средна класа и доходите не растат

16:15:14 / 05.06.2024
1
5
Пълни глупости. 95% били оцеляващи. Ние, че не сме швейцарци е ясно но повечето не са и оцеляващи. Оцеляващи са онези из Африка и Азия, които живеят с по под 1$ на ден, без ток, без вода, без най-елементарни условия за каквото и да било. В България има недостиг на квалифицирани кадри във всяка сфера и се предлагат никк не лоши заплати за такива кадри. Умен човек да стои гол, бос и гладен би било някакво изключение. Сега ако си прост и не може да си напишеш името, но искаш да вземаш 3000лв заплата това няма да стане никога! Безбройните ни заведения, барове дискотеки, ресторанти, молове и хотели се пръскат по шевовете. Всеки има жилище, телефон, компютър, кола. Сигурен съм, че това не са само онези 4%.

Актуална военна ситуация в Черно море към 6:30 часа

16:07:46 / 05.06.2024
0
1
Меморандуми може и да не спазва, но този няма как да го наруши и да иска, защото не зависи от него. Мислиш ли, че е възможно да прекара военен кораб през Босфора без разрешение на Турция? Не разбира се. А и при тази нужда от определени класове бойни кораби в Черно море и бездействащите им кораби по другите флоти ако можеха отдавна да са го направили, но няма как. И това е факт за 2.5 години война нито един руски боен кораб не е влязал/излязал от Черно море.

Огромен пожар във Варна: Горят бараките на Цирковата площадка

07:11:56 / 05.06.2024
2
1
Минах от там и гледам, че са останали бараки за още 2 "случайни" пожара. kjk идеята за нова съдебна палата не е на мястото на цирковата площадка а е от другата страна на онази поляна под затвора.

Война в България? Ето как би изглеждало бойното поле

16:52:17 / 04.06.2024
0
1
В момента сме в предизборна обстановка. Нищо кой знае какво различно не се е случило последните месеци, че и повече на бойното поле в Украйна. Обаче е очебийна опорката на всички русофилски партии начело с БСП и Възраждане и една шепа по малки левици и всякакви там знайни и незнайни, които в хор повтарят абсолютно едни и същи опорки денонощно. Идва войната, ето на прага е, ето как изглежда, мобилизират ни, утре се почва и така нататък. Абсолютни глупости на търкалета. Целта е от ясна по-ясна. Всяване на страхове в собствения им електорат, който е чувствителен на тази тема и тава се прави дни преди изборите. Когато нямаш грам потенциал за управление, никакви икономически програми и грам идея, какво ще правиш ако ти дадат властта в ръцете, почваш да си играеш със страха на хората. Затова и този сайт е залят с десетки статии ежедневно по един или друг начин свързани с темата война! 

Актуална военна ситуация в Черно море към 6:30 часа

16:43:01 / 04.06.2024
3
0
Не разбрах само сензация ли се търси с това заглавие или да се сплаши някого с нещо, както е написано така точно към 6:30ч ще каже човек, че нещо извънредно се е случило тогава? И в 5ч и в 10ч и предишния ден и следващия руските кораби са пак същия брой. Те не са гъби да никнат в гората! Руския флот и бройката на корабите им в Черно и Азовско море не може да се променя към днешна дата. В момента при условия на военни действия руснаците не може да вкарват или изкарват бойни кораби в Черно море поради един подписан меморандум преди много, много години. Бройката може единствено да се редуцира при евентуално потапяне на някой от вече наличните в морето.

Салвини към Макрон: Нахлузвай каската и отивай на фронта в Украйна

15:55:35 / 04.06.2024
3
4
Серж, пиши ме моля те и мен към русофобите, че се засягам Ухилен

От последните минути: Боен дрон падна в България

15:51:29 / 04.06.2024
1
3
И двете воюващи страни вече използват буквално милиони дронове годишно (Срещал съм информация, че производствения капацитет на Украйна е около 2 милиона броя на година в момента. На Русия не знам, но техни + ирански + китайски, като нищо ще е нещо подобно) и не е чак такава изненада все един, два паднали в морето да достигнат с теченията до нашия бряг.

Огромен пожар във Варна: Горят бараките на Цирковата площадка

15:44:56 / 04.06.2024
1
1
Тези "случайни" палежи вече стават доста досадни и е време полицията да се опита да открие някой извършител (неклошар) и да го тикнат замалко на топло за да се пресече тази практика, докато не е станала някоя по-сериозна беля и не са изгорили покрай случайните си схме и някоя жилищна сграда барабар с жителите и. Не знам и този сайт дали му е приятно да публикува такива новини? За един прЕател питам Ухилен;)

НАТО разработва алтернативен маршрут за американските войски през България, ако Русия удари главния - Ротердам

15:34:17 / 04.06.2024
0
3
Готви се за най-лошото и се надявай за най-доброто се казва в една поговорка. В интерес на истината колкото е по-добре подготвена Европа, толкова вероятността да и се случи нещо е по-малка. Всеки иска да нападне слаб враг, но никой не иска да се пробва на силен такъв.

Лейди Гага наду корема

15:24:20 / 04.06.2024
2
0
Добре де, може ли да се сложи в медия, която уж се има за сериозна такова идиотско заглавие? Какъв е този език, какво е това уважение и към читателите, и към хората, и към жените? Това да не ви е на разговор между клошари на Колходния пазар на ламаринената барака, където си купуват евтино наливно вино и пукат от 8ч сутринта.

Десетки китайски военни самолети приближиха Тайван

12:49:04 / 04.06.2024
0
2
Такива меропрпиятия очаквам да има ежедневно и продължително време. Просто китайците проверяват как, кога, къде, по какъв начин и колко бързо реагират тайванците в такива случаи. Всичко това е част от проучването им и подготовката евентуално един ден да са по-подготвени и да нахлуят в Тайван. Всъщност според мен даже това беше планирано да се случи още преди 2 години, но руснаците ги изпревариха с тяхното нахлуване и китайците решиха, че не е момента.

Напрежение между Китай и Иран заради спорни острови с ОАЕ

12:45:09 / 04.06.2024
0
3
Тези уж бяха първи приятелчета поне по принуда...

Русия призова САЩ да не разрешават Украйна да нанася удари по руски военни обекти

16:52:14 / 03.06.2024
1
3
Серж, абсолютно не съм съгласен с теб относно историята на Украйна и нейното създаване. Но да оставим това настрана и да приемем, че си прав и тази територия им е подарена от руснаците. Това означавали, че може да нахълтат и да опустошат всичко и да кажат ами това ще си го вземем? Все едно аз днес да ти подаря официално с договор за дарение един телевизор, който вече е официално и документално твоя собственост, заверено от нотариус и деклариран в НАП и след 2 години да нахлуя у вас с взлом, да запаля апартамента, да хвърля две лимонки, да убия жена ти и изнасиля дъщеря ти и да кажа искам си телевизора, щото ей така?

FT: Китай изнудва Москва за газ без пари, сделката за "Силата на Сибир 2" е в задънена улица

16:45:38 / 03.06.2024
1
1
Руснаците така се докараха спрямо Китай последните 2 години, че за каквато и сделка да става въпрос абсолютно винаги са от страната на белката. В момента Русия е зависима от Китай за абсолютно всичко и точно обратното Китай ще взема от Русия само ако му се дава нещо почти безплатно, и задължително не на всяка цена! Путин няма абсолютно никакви лостове на влияние над Си!

НАТО инвестира 380 милиарда долара тази година за отбрана на Европа

16:40:41 / 03.06.2024
1
2
Само за сравнение военния бюджет на Русия за тази година с рекордното си увеличение от 70% достига 106 млрд. евро и мисля, че достигаше около 6,4% от БВП. Навремето когато САЩ и СССР са си спреднали надпревара във въоръжаването и от там постоянно увеличение на разходите за отбрана и на двете държави, в момента, когато руснаците са стигнали около 7,5% от БВП (нещо такова беше не помня точната цифра) и са фалирали и това е бил края на съветския съюз. Историята има склонност да се повтаря! Не е задължително това да стане днес или утре или след година, две, но при такава тенденция е много вероятно да се повтори и то, не в чак толкова дългосрочен план. И само още една цифра от мен, военния бюджет на САЩ за тази година е 790 млрд. евро.

Русия призова САЩ да не разрешават Украйна да нанася удари по руски военни обекти

15:24:12 / 03.06.2024
2
4
Ами то и десетки други държави призоваваха безброй пъти Русия да престане да бомбардира Украйна и да си се прибере тихо и кротко в своята територия, но нищо не последва от това. И преди съм коментирал, че от двете воюващи страни само едната е способна да спре войната и то още днес! Украйна не може да спре да воюва, защото ще изчезне като суверенна държава. Тяго прави това за своето оцеляване. Русия от друга страна може да спре това още днес ако иска. Обаче очевидно те не искат да спрат.

Промяна на заплатите искат учителите

09:33:02 / 03.06.2024
2
1
По принцип едва ли има някой без значение в кой бранш е да откаже увеличение от 150% ако му дадат. За да сме честни трябва да отбележим, че последните години учителите успяха да си извоюват няколко увеличения и то с не лоши проценти за разлика от много други браншове. Другото, което винаги съм смятал е, че е редно учителите като важен за цялата ни нация и не лек квалифициран труд трябва да получават по-високи възнаграждения спрямо неквалифицирани професии. Без да ги омаловажавам, но някак си не ми се вижда редно един шпакловкаджия или гумаджия да взема повече от един учител. Знам, че примерите, които дадох за професии също никак не са леки и моите уважения към тях.

Китайският Аlіехрrеѕѕ спря да работи с Русия без никакво обяснение

14:30:50 / 30.05.2024
0
1
Пустите му китайски нацисти. Сега и тях ще трябва да денацифицира дядо Вова. А защо са спрели е повече от ясно. Защото не искат да попаднат в някой западен санкционен списък. Целия богат западен пазар е в пъти, в пъти, в пъти по-голям от това, което продават на руския пазар и не искат да рискуват и да изтърват голямото, за да гонят малкото.

Путин дава две пенсии на семействата на загинали в "СВО" при едно условие

14:22:45 / 30.05.2024
2
2
Ще им дава пенсии при едно условие, да не им ги изплаща. Те и кожухчета им даваха ама щрак по една снимка за ПР и после си ги вземаха обратно.

Взривиха два десантни катера в Крим

14:14:16 / 30.05.2024
2
1
Има и два сериозно повредени ферибота при същата атака а това може да е от по-голямо значение за Русия, защото напоследък те са основното превозно средство за пренос на въоръжение от континентална Русия към Крим. Моста почти не се ползва за това последните месеци.

Швеция изпраща помощ на Украйна за 1,2 млрд. долара

12:49:45 / 29.05.2024
0
3
И нещо, което не го пише в тази статия, но го видях на няколко други места е, че Швеция не налага никакви ограничения на УКрайна за използването на това въоръжение към военни обекти на територията на Русия.

Тръмп: Щях да бомбардирам Москва, ако Путин беше нападнал Украйна в моя мандат

12:45:58 / 29.05.2024
0
3
Този до секундата в която си отвори устата и той няма никаква идея, какво ще излезе от нея. На следващото отваряне е същото. Интересно ми е нашенските копейки и фенове на БГ Тръмп общество, как ще коментират думите му. И само една малка подробност за феновете или противниците му, че едно е да си дрънка американския президент за нещо, друго е то да се случи наистина. Много от решенията минават обсъждания и гласувания през сенат, конгрес и така нататък институции и не всичко се случва само защото президента така е казал или искал. Това е прост пример за работеща демокрация, където решенията се вземат на много нива и от много хора, за разлика от някои държави, където един коли и беси като средновековен цар без да му дреме за закони и хора под него.

Ню Йорк Таймс: САЩ са пред съдбоносно решение за войната в Украйна

17:09:58 / 28.05.2024
1
0
Това не значи, че проблема е в самата демокрация, а е в тези които се опитват да я заобикалят и налагат други системи на управление, като се крият зад думата демокрация!

Потрес във Варна: Цистерна изпочупи паветата на улица "Михаил Колони" и Шишковата градинка, докато мият

17:05:02 / 28.05.2024
1
0
Крис, нахвърляй отдолу кьопав чакъл или някаква пръст или кал или дори качествен материал, но без да го уплътниш и трамбоваш като хората и после ще видиш този армиран бетон как ще се напука и хлътне. Всички материали са подходящи. Важното е да спазваш правилната технология на полагане!

На площад "Александър Невски" представители на "Легион Свобода на Русия" предават военна техника

17:01:11 / 28.05.2024
0
1
Серж, от българския бюджет (тоест от твоя и моя джоб) никога не е излизал и един лев, който да е даван пряко на украинците за настаняване в България. Може да провериш и да видиш че тези пари бяха чрез европейско финансиране, за което се кандидатстваше и се даваха на одобрените български хотелиери и при това само в началото на войната. Тази програма не е действаща много отдавна. Отдавна всички украинци, които останаха тук са си на самоиздръжка. И аз познавам вече няколко човека от тях. Всички си работят и се самоиздържат и си плащат сметките. Децата им учат в наши училища а те си живят под наем или даже доста от тях си купиха жилища. Но ако си имал предвид "Легион за свобода на Русия", пак ще повторя, че там чужденци няма и са само руснаци. Такава му е идеята на основаването. Те се борят за свобода в Русия, а не за Украйна. Което не значи, че не може всеки да му дари някакви пари на този легион и да го финансира по някакъв начин, което са си две коренно различни работи.

На площад "Александър Невски" представители на "Легион Свобода на Русия" предават военна техника

13:59:18 / 28.05.2024
3
0
Хабиби, в статията пише, че били представители на „Легион Свобода на Русия“. Тито аз нито знаем тези дали наистина са руснаци или не. Просто коментирам статията. Ако наистина са от този легион би трябвало да са руснаци. А за какво ще ползват такива пикапи е съвсем друг въпрос. Никой не е казал, че ще атакуват на фронта с тях вместо с танк, но определено и двете страни използват такъв тип техника за всевъзможни неща (придвижване, доставки, авакуации, разузнаване и какво ли още не) на и около в близост да фронта. Руснаците имат дори едни китайски голф колички да се предвижват с тях. Определено в тях изглеждат далеч по комично.

Потрес във Варна: Цистерна изпочупи паветата на улица "Михаил Колони" и Шишковата градинка, докато мият

13:41:09 / 28.05.2024
2
0
MrVain има на много по света изпълнено с бетон пешеходни зони, тротоари, площади, алеи и така нататък. Това се прави с така наречения "щампован" бетон, който може да оцветиш в какъвто си искаш цвят и да направиш с каквато си исшаш шарка имитираща павета, плочки, камъни, дори дърво и така нататък. И в България има на много места. Лично аз не го харесвам. Проблема в случая от статията не са материалите с които е изпълнено, както си мислят други коментиращи а е неспазване на начина на подготовка на основата.

Ню Йорк Таймс: САЩ са пред съдбоносно решение за войната в Украйна

13:35:34 / 28.05.2024
1
1
Ванката, от чиста проба любопитства би ли споделил твоите предпочитания за система на управление, която ти допада и харесваш. Разбрахме, че не харесваш демокрацията. Тогава да я заменим с:.........

Орбан с нова подкрепа за Путин: Блокира 6,9 милиарда евро помощ за Украйна

13:29:43 / 28.05.2024
1
0
До момента Орбан блокира няколко такива блокирания на различни средства по различни пакети за Украйна. В крайна сметка в последствие абсолютно всичките минаха. Единственото последствие е някакво забавяне във времето. Така че ако си мислите, че Орбан е постигнал нещо и е станало на неговото жестоко се лъжете.

На площад "Александър Невски" представители на "Легион Свобода на Русия" предават военна техника

13:18:35 / 28.05.2024
2
3
Серж, май малко не си доразбрал. Това не са украинци, нито тези въпросни господа може да бъдат мобилизирани от украинците. Това са руснаци, които се бият срещу режима в Русия. И не са единствените. Такива руски батальони воюващи срещу руснаците има поне три различни. Има и чеченски, и грузински, и беларуски.

Ню Йорк Таймс: САЩ са пред съдбоносно решение за войната в Украйна

14:40:45 / 23.05.2024
0
4
Аз не съм чул Путин да е искал разрешение от аятолаха или от Ким, къде може да стреля с ракетите им (не че той стреля другаде освен към чужда територия), така че не виждам, защо за обратното трябва да има такава забрана.

Потрес във Варна: Цистерна изпочупи паветата на улица "Михаил Колони" и Шишковата градинка, докато мият

14:01:56 / 23.05.2024
2
1
По мое мнение не един виновен е за таковане в този случай. Първо във всички бели държави по цивилизования свят към който е доста съмнително дали принадлежим обслужващите машини, които се налага да минават през пешеходни зони са малко по-специализирани и като тонаж и като гуми и като разпределен товар в дадена точка за да не рушат инфраструктурата. Второ обърнете внимание, че на всяка една от снимките в близост до начупените плочки или хлътналите павета има някоя шахта или дюза на фонтана. Тоест там минават комуникации, които не са правилно засипани и уплътнени или имат течове, които са подкопали тази зона и когато е минала една малко по-тежка машина веднага е поддало. За "бой" са и поддрържщата фирма, и строителната фирма, и техническия надзор, и контрола от страна на възложителя. Всички или са спали или са крали (или и двете)!

Норвегия ограничава влизането на руски туристи

09:43:59 / 23.05.2024
0
0
Какво им пука на руснаците. Еритрея нали са им приятели. Къде, къде е по-топло там и морската вода ще е по-приятна. Ще ходят на почивки в Еритрея.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X