Потребителски профил

taniato

Регистриран: 01.07.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
25
18
7

Рейтинг: 38

Място в класацията: 534

Коментари на taniato

И варненските джипита скочиха срещу пръстовите отпечатъци и бумащината! Москов ги превръщал в писарушки

12:03:37 / 31.03.2016
1
3
Да, всеки има право свободно да изразява мнението си, да търси правата си и пр., но не за сметна на някой друг. Аз, както и много други, които чинно плащаме здравните си осигуровки, права нямаме ли??? Осигурили били 10 кабинета за ВАРНА И РЕГИОНА!!!!. Веднъж си плащам осигуровките, второ правя разходи, за да стигна до някой от въпросните кабинети, вземам си неплатен и вися цял ден с още хиляди болни, ако случайно имам късмета да ми дойде реда за преглед  при лекар, който не съм си избрала, и който идея си няма от състоянието ми, си плащам потребителската такса , не получавам болничен..... Е да, обаче имам права на здравноосигурен.... на теория... Всеки общопрактикуващ лекар има в пъти повече „пациенти”, от колкото може да обслужи качествено. Като искаш да получаваш, трябва и да дадеш! Да си назначат по един сътрудник или секретарка. Така или иначе, не лекарите, а сестрите вършат цялата административна работа. 

Скандално! Варненец направи на пух и прах ремонта на Спортна зала! Вижте за какво отидоха 22 млн. лв (снимки)

11:50:11 / 01.07.2015
24
4
Колкото и да продължава ремонта, резултата е смешен. Залата изглежда талашитена и пластмасова. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X