Потребителски профил

Mussalains

Регистриран: 16.04.2019
Лизингово Консултиране Мусала Иншурънс е застрахователен брокер с многогодишен опит в сферата на застрахователните услуги. https://mussalains.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
-5
5

Рейтинг: 5

Място в класацията: 922

Коментари на Mussalains

Новите автомобили след 2022 г. ще бъдат оборудвани с животоспасяващи технологии

18:13:11 / 16.04.2019
0
4
Вземете автомобил на лизинг с Мусала Иншурънс БрокерУсмивка
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X