Потребителски профил

skdoverie

Регистриран: 30.03.2018
Нашият опит и професионална квалификация са адаптирани през годините, за да подпомогнат нашите клиенти да постигнат своите цели. Нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да постигнат своите резултати и да им помогнем да се развиват и успеят в дългосрочен план чрез стабилни стратегически управленски решения. Счетоводна кантора Доверие предлага широка гама от счетоводни услуги, данъчни и финансови консултации на изгодни цени. Успехът на нашата счетоводна къща се дължи на способността ни да поддържаме дългосрочни взаимоотношения с клиентите и да запазим своят опитен персонал. https://skdoverie.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X