Потребителски профил

alien8112

Регистриран: 09.03.2016
alien8112
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
0
1

Рейтинг: 20

Място в класацията: 648

Коментари на alien8112

Ех...Америка, Америка! Как оцеля 2 века най-апетитното парче земя в сърцето на Манхатън и никой алчен чиновник не отхапа от него

02:32:41 / 09.03.2016
0
1
Варна,глупакът си ти!!И.П. съвсем точно е казал нещата!!А само да те питам,политиците,кметовете и останалите от властта да не би сами да я завземат с оръжие и преврат,както твоите любимци през 44г. или ти и тъпото стадо ги избирате,бе,нещастнико?!!!

В момента! Катастрофа на кръстовището до "Двете кули" във Варна! Ето какво става

02:25:19 / 09.03.2016
1
0
3Запознатия,изобщо не е запознат,както половината шофЕри!Нищо нередно няма в кръстовището на Владислав и Република,стига да се спазват знаците!Нередното кръстовище е след това,в посока ул. Девня!!Вместо да го разширят,направиха вход-изход за Практикера,при положение че за него можеше да се направи вход-изход от Технополис,а там да се разшири!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X