Потребителски профил

Drenko

Регистриран: 13.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
38
18
20

Рейтинг: 68

Място в класацията: 397

Коментари на Drenko

Удължиха разследването за катастрофата с участието на Местан

15:51:30 / 13.08.2019
5
11
Е чак пък да не е спрял. Показал фатално за бързо движещата се кола. Възрастен човек с бавни реакции! Много жалко за горката душичка..

Възрастен шофьор помете старец на пешеходна пътека във Варна

15:43:22 / 13.08.2019
4
5
Някои като скочат на зебрата и си мислят, че са безсмъртни и всички участници в движението трябва да ги пазят. Пък като ми ги вирнат тези носове ми иде да отида с правата лопата. Ангелче Това е малко отклонение от темата.  Дивака, колко ти е достолепната възраст?  И аз смятам, че трябва да има някакви тестове за реакции, има някои много Баааааавни хора.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X