Изборите идат, може и да я запълнят най-сетне! Дупките във Варна пак станаха "партийни" (снимки)

10.09.2019 / 11:37 14

"Влизаме в малките улички да ги оправим!"- чуете ли някой кмет да обяви това, значи местните избори наближават. Това правило важи с особена сила за Варна, където може да се наливат милиони в инфраструктура, но дупките в асфалта продължават да са всекидневен проблем за хиляди шофьори.

От опит варненци са открили, че най-бързият начин да бъде закърпена една дупка е тя да стане "партийна" или "кметска". Тоест, да бъде оградена с боя и до нея да бъде изписано името на управляващите (в този случай правописната грешка в името на партия ГЕРБ е по-скоро нарочна). 

Обозначаването по този начин на разбитите участъци в варненската пътна мрежа датира от последния мандат на предния кмет, Кирил Йорданов, в който той беше избран и управлява с ГЕРБ. Заради тази комбинация през 2013-а най-масовите протести, които Варна е виждала, бяха както заради скандалните сметки за ток, така и заради ужасното състояние на улиците. Оказва се, че днес, при управлението на Иван Портних, който ползва неизмеримо по-голям ресурс, осигурен и от държавата, и от фондовете на ЕС, проблемите остават идентични. 

Конкретната дупка е на пътя към здравно заведение - общинското ДКЦ 4. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Drenko (преди 5 месеца)
Рейтинг: 291 | Одобрение: 76
Яяя как сте ми търнали първото коментарче, защо ли Ангелче Никой не разбра В Русия съм, в Русия съм 
14
3
Ханк Рум (преди 5 месеца)
Рейтинг: 15897 | Одобрение: 3222
Дренко, пишат ГЕРП иронично - от ГЕрП(ГЕП) - гепя. Не се ли сещаш?
10
0
:) (преди 5 месеца)
Рейтинг: 10083 | Одобрение: 4573
Кой тука се кара на ГРОБАРИте. Колко много са направили те за България. Дупки, кражби, некачествени ремонти, все е тяхно. Да живей Боко! 
3
11
Drenko (преди 5 месеца)
Рейтинг: 291 | Одобрение: 76
Аз съм Българин, а не Пългарин ;)Който ме разбрал, разбрал. Да си грамотен не те прави Гербер/Комунист или какъвто и да е. ПП Политическата насоченост е личен избор. Харесвай, гласувай и подражавай на който те влече.
9
1
хехе (преди 5 месеца)
Рейтинг: 2624 | Одобрение: 1434
Дренко, вие ГЕРБерите давате изява на същите олигофрени, но във властта. този поне прави нещата с една четка и малко боя, а не с милиони, които можеха да отидат в млади семейства и в най-бедните старци... а това, че ти в 5 клас си се научил, че герб се пише б, това си е твой проблем, да ти кажа, аверче...
17
4
Варна (преди 5 месеца)
Рейтинг: 69920 | Одобрение: 35550
падне ли София пада и Портних. Не мислете че има някакво бъдеще без чадър от горе. А ГЕРБ е нищо повече от кръг от интереси на натегачи. Идеологията им е една и се нарича - усвояване. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
15
3
хехе (преди 5 месеца)
Рейтинг: 2624 | Одобрение: 1434
дотук Портних - мандат и половина, Киро - 3 мандата и половина... ще трябва ли да го чакаме още 10 години или ще го сменим преди да е станал Кики II Усвоител?!
13
2
Пешо от Виница (преди 5 месеца)
Рейтинг: 42290 | Одобрение: 17430
Та да продължа..."Да запълнят само най-голямата дупка в която може да пропадне КАМИОН". 20 човека с лопати от ...Добрич????   След увещаване и айде да не разказвам подробности, изрязоха и запълниха 10 броя дупки. Един работи, а останалите го гледаха умно...А накрая не обкантиха прясно асфалтираните дупки. При първия дъжд през краищата на "ремонта" ще навлезе вода и дупките отново ще се отворят. Така работим ние.....?!Цялата ни работа е такава...ИДАТ МЕСТНИ ИЗБОРИ!:errm:
14
5
владо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 11106 | Одобрение: 6276
Новото мото на Варна е "Ти букета дет ми даде, тя козата го изяде". Променете сега Букета с бюджета и козата с .......... и ще ви се изясни картинката. Старото мото "Усвояване, усвояване, усвояване................." си остава в сила
11
2
Пешо от Виница (преди 5 месеца)
Рейтинг: 42290 | Одобрение: 17430
След скандал , най-накрая дойде бригада с техника. 20 човека с лопати и 3 броя тежка техника. Посрещнах ги лично и в разговор с Отговорника разбрах,че имат УКАЗАНИЯ
14
1
гарфилд (преди 5 месеца)
Рейтинг: 34257 | Одобрение: 13712
Ами да работи завода.Тъкмо ще има работни места и един човек,ще се хвали много.Усмивка
15
2
Пешо от Виница (преди 5 месеца)
Рейтинг: 42290 | Одобрение: 17430
Оххххх, ако трябва да обграждаме  така всяка дупка по малките улички, то ще ни трябва завода за бои да работи единствено за Варна....?!8-)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама