Виктор Николаев се шашна от гледка на купчини боклук в центъра на Варна: Някой е рязал клони и е пил

30.08.2019 / 07:54 7

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Грозна гледка на камара от отпадъци, която е заснета в центъра на Варна, показа Нова телевизия тази сутрин. "Варна е европейски град на спорта", припомня авторката на сигнала.

Водещият Виктор Николаев не скри реакцията си от грозната ситуация. "Някой е рязал клони и е пил много вода", коментира той с ирония. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Mitko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2794 | Одобрение: 579
Събирайте разделно, не бъди мързелив.
5
1
Уйо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37438 | Одобрение: 7983
Петково, точно този боклук го видях с очите си два поредни дни там. 
11
1
Drenko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 291 | Одобрение: 76
жалка, но редовна гледка!
16
6
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 17788 | Одобрение: -72
-".. Ето една идея за подобрение на нещата (крадена от Швейцария)...   "- петково ---- Не знам от Швейцария ли е или от Дания, но в края на 80-те години някъде беше въведена и във Варна. Домоуправителят раздаваше найлонови торби (под бройка) безплатно всеки месец.:errm: Направиха заградени малки депа (поне в нашия квартал) и там си ги изхвърляхме, завързани надлежно. Но тогава и сметопочистващите машини идваха по два пъти на ден (сутрин и вечер). Резултатът (чистичко) веднага се почувства.Усмивка Жалко, че беше за кратко и не знам по каква причина отново въведоха контейнерите, и стана страшно като в момента.:dizzy: Кметееееее, не ти знам името, но като ти гледам управлението, .... да те @.. в кмета.:dizzy: Долу Портних и неговите ментори от ГерП, усвоители на парични средства за лична облага, а не съзидатели за каквито се представяха.:dizzy:Гняв .... Манталитета на съгражданите ни в последните двадесетина години колега петково, .... трагедия.:blink: Лошото е, че "... от никъде взорът надежда не види".  Намусен
18
3
айки (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20370 | Одобрение: 7035
        като кметствата не си вършат работата и не изрязват дърветата периодично, хората ги режат сами.......клоните им влязоха в балконите, удрят по мазилката , отнемат светлината и слънцето в домовете ни.......безотговорни държавни служители .......
24
4
петково (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3205 | Одобрение: -140
Тази картинка е типична за почти всички контейнери в края на деня, преди да дойде колата за боклука. Нещо здраво куца с организацията на прибиране на боклука във Варна. Обещаваха "рязко" подобрение уж с новите избраници, но нещата само се влошиха. Разбити, мръсни контейнери, отворени капаци, вечно разхвърлян боклук наоколо. Голяма вина имат и самите граждани (живеещи в града, но с манталитет на селяни). Ето една идея за подобрение на нещата (крадена от Швейцария): Торбите за боклук се продават по 1 лв броя и са ограничени за семейство. Не може да хвърляш боклук, колкото си искаш. Боклукът се изхвърля само в определен интервал от време. Нарушителите се глобяват доста солено. Също и изхвърлящите едрогабаритен боклук. Но трябва контрол, а той е дефицитен у нас.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама