Потребителски профил

imanolov

Регистриран: 29.06.2019
Евтини хамали за София
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
1
0

Рейтинг: 11

Място в класацията: 850

Коментари на imanolov

Община Варна с важно уточнение: Два пъти седмично извозват едрогабаритни отпадъци край контейнерите

18:41:13 / 29.06.2019
1
0
Съгласен съм с колегата, за това, че стари мебели с такива размери трябва да се изхвърлят да определнеите места, а не просто до "контейнерите". Всички знаем колко редовно и качествено се събират отпадацъите, особено когато става въпрос за подобни мебели.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X