Потребителски профил

Cars2u.eu

Регистриран: 25.06.2015
„Национален Транспортен Портал” www.CARS2U.eu
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
21
10
11

Рейтинг: 80

Място в класацията: 512

Коментари на Cars2u.eu

Брутална наглост: Ученик хвърли чин по учител в Козлодуй

23:36:31 / 25.06.2015
6
1
Днес хвърлят, утре ще стрелят. Докато образованието се подценява, докато учителите са най-ниско платените, а същевременно играят най-ключовата роля в бъдещето на държавата ще си стоим в калта.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X