Брутална наглост: Ученик хвърли чин по учител в Козлодуй

25.06.2015 / 23:22 8

Десетокласник от Козлодуй отнесе обществено порицание от районния съд заради това, че хвърлил по преподавател чин, съобщава „Конкурент“, цитирани от блиц.  Бруталната сцена се разиграла в класната стая на X „б“ клас в професионалната гимназия по ядрена енергетика „Игор Курчатов“.

Десетокласникът беше изправен на подсъдимата скамейка заради хулиганската проява. Магистратите от крайдунавския град го признаха за виновен и отбелязаха, че въпреки факта, че е извършил деянието като непълнолетен, напълно е разбирал това, което прави.

От материалите по делото става ясно, че тийнейджърът хванал чина и го хвърлил пред бюрото на учителя си по практика, който преподавал в този момент. За щастие преподавателят се разминал само с лека телесна повреда – счупен пръст на ръка. 

След случая ученикът бил преместен в самостоятелна форма на обучение. Наказанието, което постанови съдът, е обществено порицание и ще бъде обявено по местното радио.

Решението на районният съд не е окончателно и подлежи на обжалване в законовия 14-дневен срок. От страна на пострадалия учител не е проявен граждански иск към младежа.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
1007 (преди 8 години)
Рейтинг: 13097 | Одобрение: 4652
чак пък да го е хвърлил !!! Явно е културист УсмивкаУсмивкаУсмивка !
14
0
морския (преди 8 години)
Рейтинг: 5196 | Одобрение: 2821
Я без право да си завършва образованието! Какво е това? Учителите само със задължения, а учениците само с права! Първия случай ли е на насилие над учител? Не! Ами тогава господа управляващи усетете се! Дайте и права на учителите върнете административните наказания за учениците!
6
0
Фитнес Модел (преди 8 години)
Рейтинг: 185 | Одобрение: 20
ред няма, ред... я му тикнете една лопата в ръцете за няколко месеца да видим дали ще се отнася така втори път с учител...
6
1
Cars2u.eu (преди 8 години)
Рейтинг: 80 | Одобрение: 10
Днес хвърлят, утре ще стрелят. Докато образованието се подценява, докато учителите са най-ниско платените, а същевременно играят най-ключовата роля в бъдещето на държавата ще си стоим в калта.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама