Потребителски профил

pepi360

Регистриран: 27.07.2015
Your text to link here...Как лекуват жената,ако е с лъче и химио-терапия,наистина няма да има шанс и ще струва много скъпо.Ето някои много мощни антирак рецепти и дано жената бързо оздравее,защото има за кого да живее и да се бори! 1/извара над 10 % масленост-1 пакет,3 супени лъжици ленено олио и 5 супени лъжици ситно смляно ленено семе,разбърква се с малко водичка до мека кашичка и всеки ден се взима по 1 лъжица 4 пъти дневно,пият се и много прясно изцедени сокове от червено цвекло и ябълка,храната да е прясна и сурова/зеленчуци и плодове/ 2/мед половин кг.чист домашен,два средни корена или 1 голям джинджифил,обелен и настърган,сок от 1лимон,1 супена лъжица куркума,взема се пак по 1 лъжица 3-4 пъти дневно има и други рецепти много хубави в нета Желая успех на семейството! www.prirodnaenergia.alle.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X