Потребителски профил

Ogytheoldmetal

Регистриран: 16.09.2017
ogytheoldmetal
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
-7
7

Рейтинг: 3

Място в класацията: 1053

Коментари на Ogytheoldmetal

Слави Трифонов се върна на екран и обяви: Аз се възстановявам, но се оказа...

16:10:12 / 16.09.2017
0
6
ЗА ДА СТАНЕШ НЯКОЙ И НЕЩО КЪДЕТО И ДА БИЛО ТО ТРЯБВА ДА ИМАШ  ОГРОМНА СИЛА,БОРБЕНОСТ И ДОСТАТЪЧНО СИВО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕШ......А СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ Е ДОКАЗАЛ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗА ТЕЗИ СИ КАЧЕСТВА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ С ТОВА КОЕТО ПРАВИ......ПРАВИ МУ ЧЕСТ ТОВА ЧЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА КАЗВА КАКВОТО И ДА БИЛО ТО НО СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ ....СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЦЕ И СОБСТВЕНОТО АЗ.....ДА ВИ ПОПИТАМ АЗ....ВИЕ АНОНИМНИ И НЕЗНАЙНИ ДРЕБНИ ДУЩИЦИ КОИТО НЕ СМЕЕТЕ ДОРИ ДА СИ НАПИШЕТЕ МАЛКОТО ИМЕ.......ВИЕ КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ....КАКВО ....НАЙ ДОБРЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕДНО .....ДА МРЪНКАТЕ... ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ...ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО...И ВЕЧНО ДА СТЕ НЕДОВОЛНИ...ВСИЧКО ВИ ПРЕЧИ....КАТО ТРЪГНЕМ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ...ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ЖАН ВИДЕНОВО .....ЦАРСКО ВРЕМЕ....БОЙКО БОРИСОВО И Т.Н. И Т. Н.........КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА СТАНЕТЕ НЕЩО И НЯКОЙ КОЙ.....ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ВАС И ЗА НЯКОЙ ОКОЛО ВАС...НИКОЙ....МОГА ДА ВИ КАЖА ПРЕЧКА СТЕ СИ САМИТЕ ВИЕ ЗА СЕБЕ СИ......НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НИКОЙ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПОЛИТИКА .....НО МОГА ДА КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ МИ Е ПРЕЧИЛ ДА ПРАВЯ ТОВА КОЕТО ИСКАМ СЪС ЖИВОТА СИ.........СЛАВИ ТРИФОНОВОВ Е ИСТИНСКИ .....ЗАЩОТО Е ИЗДЪРЖАЛ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ОТСТОЯЛ НА ВСИЧКИ НЕСГОДИ ЗА ДА Е ТОВА КОЕТО Е, НЯКОЙ....ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС МРЪНКАЩИ И НЕДОВОЛНИ ДУШИЦИ ....ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ....ТАЗИ ДЪРЖАВА Е СТИГНАЛА ДО ТУК.... БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ИЗПРАВЕТЕ СЕ КАЖЕТЕ СИ ИМЕТО И КАКВО ИСКАТЕ ...НЕСТАВА САМО ДА ПЛЮЕТЕ ДА ЕХИДНИЧИТЕ И ДА СКРИЕТЕ КАТО МИШКИ.....................СЛАВИ ДЕЙСТАВАЙ ВСЕ ТАКА....АЗ СЪМ С ТЕБ И ЗА ТЕБ..... И МНОГО ДРУГИ УМНИ БЪЛГАРИ......(хайде сега сте вие наред дребничките и жалки душици да плюете и да мрънкате ....защото това можете най добре)..
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X