Слави Трифонов се върна на екран и обяви: Аз се възстановявам, но се оказа...

15.09.2017 / 22:58 6

 

 

Тв водещият Слави Трифонов се върна на екран в тазвечерното си шоу. 

Това е цяло събитие, тъй като през юни той се подложи на операция за смяна на ставата и слезе от екрана.

Неговите колеги разказаха, че се е възстановил бързо и се е чувствал добре преди новия тв сезон.

По-рано през деня водещият разпрати писмо до медиите, в което обявява, чезапочва да търси талантливи българи, които да заместят сегашната политическа класа, която е некадърна.

"След известна пауза за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто. 

В публиката няма гости, а само "Ку-ку бенд" и сценаристите му.

"Като си счупих крака, преди не знам вече колко години, ми сложиха пирон и единият ми крак стана с 3 сантиметра по-къс от другия. Това повлия на таза, на кръста, започна много да ме боли! Исках да изравня кракатаи сега се въстановявам. Оказа се повече от очакваното.", коментира операцията си Слави, пише 24 часа. 

Той обяви, че са го оперирали в България. 

Фактите говорят, кой какво е загубил. Но те са 4 дела. Едното е спечелено от мен, едното от тях., останалите 2 сме спечелили на инстанциите до тук. така Трифонов коментира новината за загубено дело от "Господари на ефира". 

Водя тези дела, защото въпросът е принципен, те зимат кадри от нас, излъчват ги и печелят пари от нас", посочи Слави по повод делата с братя Халваджиян.  "Каквото съм казал в писмото, съм го казал в писмото. Това, което притеснява собствениците на медиите, е политически проект", каза още той. 

Предаването беше без публика, освен сценаристите

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
6
Ogytheoldmetal (преди 2 години)
Рейтинг: 3 | Одобрение: -7
ЗА ДА СТАНЕШ НЯКОЙ И НЕЩО КЪДЕТО И ДА БИЛО ТО ТРЯБВА ДА ИМАШ  ОГРОМНА СИЛА,БОРБЕНОСТ И ДОСТАТЪЧНО СИВО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕШ......А СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ Е ДОКАЗАЛ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗА ТЕЗИ СИ КАЧЕСТВА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ С ТОВА КОЕТО ПРАВИ......ПРАВИ МУ ЧЕСТ ТОВА ЧЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА КАЗВА КАКВОТО И ДА БИЛО ТО НО СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ ....СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЦЕ И СОБСТВЕНОТО АЗ.....ДА ВИ ПОПИТАМ АЗ....ВИЕ АНОНИМНИ И НЕЗНАЙНИ ДРЕБНИ ДУЩИЦИ КОИТО НЕ СМЕЕТЕ ДОРИ ДА СИ НАПИШЕТЕ МАЛКОТО ИМЕ.......ВИЕ КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ....КАКВО ....НАЙ ДОБРЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕДНО .....ДА МРЪНКАТЕ... ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ...ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО...И ВЕЧНО ДА СТЕ НЕДОВОЛНИ...ВСИЧКО ВИ ПРЕЧИ....КАТО ТРЪГНЕМ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ...ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ЖАН ВИДЕНОВО .....ЦАРСКО ВРЕМЕ....БОЙКО БОРИСОВО И Т.Н. И Т. Н.........КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА СТАНЕТЕ НЕЩО И НЯКОЙ КОЙ.....ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ВАС И ЗА НЯКОЙ ОКОЛО ВАС...НИКОЙ....МОГА ДА ВИ КАЖА ПРЕЧКА СТЕ СИ САМИТЕ ВИЕ ЗА СЕБЕ СИ......НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НИКОЙ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПОЛИТИКА .....НО МОГА ДА КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ МИ Е ПРЕЧИЛ ДА ПРАВЯ ТОВА КОЕТО ИСКАМ СЪС ЖИВОТА СИ.........СЛАВИ ТРИФОНОВОВ Е ИСТИНСКИ .....ЗАЩОТО Е ИЗДЪРЖАЛ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ОТСТОЯЛ НА ВСИЧКИ НЕСГОДИ ЗА ДА Е ТОВА КОЕТО Е, НЯКОЙ....ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС МРЪНКАЩИ И НЕДОВОЛНИ ДУШИЦИ ....ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ....ТАЗИ ДЪРЖАВА Е СТИГНАЛА ДО ТУК.... БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ИЗПРАВЕТЕ СЕ КАЖЕТЕ СИ ИМЕТО И КАКВО ИСКАТЕ ...НЕСТАВА САМО ДА ПЛЮЕТЕ ДА ЕХИДНИЧИТЕ И ДА СКРИЕТЕ КАТО МИШКИ.....................СЛАВИ ДЕЙСТАВАЙ ВСЕ ТАКА....АЗ СЪМ С ТЕБ И ЗА ТЕБ..... И МНОГО ДРУГИ УМНИ БЪЛГАРИ......(хайде сега сте вие наред дребничките и жалки душици да плюете и да мрънкате ....защото това можете най добре)..
ogytheoldmetal

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама