Потребителски профил

Oceanic

Регистриран: 05.06.2015
NO NEWS - BEST NEWS!?! И ДУМИ И ЗВУЦИ СА СЛАБИ И НЕМОЩНИ - ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ, ОПИШАТ, АНАЛИЗИРАТ И ДИАГНОСТИЦИРАТ - ТОЛКОЗ МНОГО ПОХВАТНИТЕ УСИЛИЯ НА КУЛТУРАЛНИЯ ЕКИП НА ОБЩИНА ВАРНА-ГРАД - ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА " ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА ЗА КУЛТУРА - 2019"!!! БЛАГОДАРИМ ВИ!!! ВИЕ СТЕ ОКОНЧАТЕЛНИ И НЕПОВТОРИМИ!?! N.B.: За късметчетата на късмет-кафета - дуругото път!?! www.godlieb.blog.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X