Потребителски профил

villaІkalin

Регистриран: 14.07.2018
Вила Калин е самостоятелна къща за гости,намира се в с.Нацовци, на Килифарския манастир и само на 10 км от старата столица Велико Търново.Може да приема до 8 човека.Вилата е напълно оборудвана. На разположение на гостите са озеленен двор, барбекю, тенис маса, два велосипеда,басейн и други средства за забавление,които ще направят престоя ви интересен и запомнящ се.Районът предлага чудесни възможности за почивка, риболов и разходка сред природата. За повече инфорчация вижте сайта на вилата:www.villa-kalin.com www.villa-kalin.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X