Потребителски профил

eva_petkova

Регистриран: 27.01.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
1
2

Рейтинг: 11

Място в класацията: 850

Коментари на eva_petkova

Варненец направи уникални снимки! Ето ги 10-те най-евтини бензиностанции във Варна! Номер 1 е...

14:03:43 / 27.01.2016
3
2
Снимката на тотема/табелата на бензиностанция Bultrade е манипулирана от  Стамен Варненски, вероярно с цел оронване престижа на фирма Bultrade. Каква точно е целта на въпросния господин, нека той самият сподели.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X