Потребителски профил

svepldi

Регистриран: 28.12.2019
Фирма за почистване ЧИЧИ. Качествено почистване на достъпни цени! https://chichi.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 20

Място в класацията: 648

Коментари на svepldi

Заваля сняг в Южна Калифорния

15:47:51 / 28.12.2019
0
0
Само тук още не може да завали като хората...

Безопасно ли е движението зад снегорин

15:35:03 / 28.12.2019
0
0
Не че тази година има много сняг, но за сега навсякъде, където съм карал е било почистено и опесъчено. Днес минах прохода Петрохан и няколко пъти се разминавам със снегорини, които ринат снега и опесъчават.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X