Потребителски профил

Leon007

Регистриран: 22.06.2016
Най добрата програма доказала се с времето.Съществуващ сайта изплатил сума на стойност 70 000 000 $ на своите потребители но не са много хората които ще имат голямо желание да се занимават с подобни работи но си струва да опита. Повечето хора били скептично настроени към сайта причините били много но след време опит се убедили че това е чудесен начин по който да изкарат допълнителен доход но в никакъв случай основен това е програма за подпомагане. А ето и връзката която ще ви насочи към вашите отговори и ще ви покаже че можете да им вярвате без да бъдете измамени или изложени това е напълно реално всеки го може : http://napravetepari.blogspot.bg/ https://www.neobux.com/m/v/?rh=426F726B6F3934
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X