Потребителски профил

разгневена майка

Регистриран: 27.04.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
4
0

Рейтинг: 14

Място в класацията: 714

Коментари на разгневена майка

Страшен скандал разтърси Бургас! Треньори ритали, биели и унижавали деца в плувен басейн

18:36:09 / 27.04.2016
4
0
Почти аналогична   ситуация  и в мъжката зала по Спортна Гимнастика във Варна, бившия треньор на децата ми Тодоров (който се води и шеф на клуба) въобще не си пести нито обидите нито шамарите. Не допуска да се местят  при друг треньор (все пак месечната такса не е за изпускане), и накрая се видях принудена със съжаление да спра децата си от този иначе много красив спорт.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X