Потребителски профил

manaangel

Регистриран: 12.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-5
6

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Коментари на manaangel

В момента! Кола се запали пред Phoe Mall във Варна

22:47:57 / 12.06.2015
1
6
Близо петима,шестима бяха хората, които спряха и извадиха пожарогасителите и се втурнаха да гасят, което според мен беше чисто самоубийство, като се има на в предвид, че колата е с газова уредба и гори толкова силно, че чак на пикадили се усещаше зверската жега!Все пак хубаво, че всичко се размина само с материални щети! 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X