Потребителски профил

v-maxprotect.com

Регистриран: 11.08.2016
V Maxprotect няма да ви предложи куп сложна охранителна техника със съмнително качество, а ефективно работеща система за сигурност от най-ново поколение. Това, че системата ще работи максимално ефективно се дължи не само на факта, че компанията избира само техника с доказано качество, а и на това, че нейният екип се заема с професионалното ѝ внедряване във вашия обект. Доверявайки се на V Max, вие имате най-високата степен на защита срещу крадци и лица с неоторизиран достъп до вашия дом или бизнес. http://v-maxprotect.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X