Потребителски профил

odious

Регистриран: 26.11.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
33
28
5

Рейтинг: 68

Място в класацията: 453

Коментари на odious

Путин ще постави рекорд

10:39:41 / 15.12.2015
0
0
Това е, защото Русия е "изолирана"(погледнете количеството на чуждестранните журналисти, акредитирани за пресконференцията!). И в същата връзка Кери днеска пак си изпроси среща. Усмивка ПП: Имам молба към редакцията на "Петел": отразете, моля, ако се състоят обещаните протести в София по повод идването на Давутоглу (човекът, заповядал расстрелването на руския самолет на чужда територия)! Единствената ми надежда е във вас, като независима медия.

Европа се събужда! Германски депутат взриви мрежата: "Ердоган е кръстникът на терористите! Затворете границата, стига мръсни сделки!"

15:27:05 / 10.12.2015
3
1
Името на тази изключително умна и красива жена би трябвало да се чете по-скоро като "Сахра". Баща й е иранец, понеже ...

Ердоган отговори на Русия! Това, което каза, няма да се хареса на Путин...

16:51:43 / 26.11.2015
20
3
Имам чувството, че на срещата на Г20, Порошенко го е ухапал в коридора...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X