Потребителски профил

Лети

Регистриран: 11.08.2015
Рататуй Рататуй
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
12
-1
13

Рейтинг: 9

Място в класацията: 957

Коментари на Лети

В момента! Пълна лудница на Морска гара! Хиляди се събраха да гледат уникалното шоу за Деня на Варна!

23:56:34 / 15.08.2015
11
12
Ние кореняците варналии сме доволни от организаторите за празника. Досега не сме разбирали,че градът ни има празник.а тези, който не са доволни най вероятно са от провинцията и мястото не им е във Варна.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X