В момента! Пълна лудница на Морска гара! Хиляди се събраха да гледат уникалното шоу за Деня на Варна!

15.08.2015 / 21:20 11

Хиляди варненци се стекоха, за да видят уникалното водно шоу на Морска гара по повод Деня на Варна. "Няма място къде да се разминеш! Кола до кола, човек до човек! Удивително е! Сигурно има поне 10 000 човека!", коментираха читатели на petel.bg.

До броени минути трябва да започне уникално триизмерно водно шоу. Спектакълът, наречен „Фата моргана – светлини над залива“, е част от концерта, който започва в 21.30 ч. до новата пешеходна зона край Морска гара.

"Подобно водно шоу се прави за първи път в България", заяви режисьорът Боян Иванов, част от екипа по реализацията на проекта. За целта в морето, в района на порта, ще бъде създаден воден екран с размери 12 на 20 метра. Специално съоръжение с помпи ще изхвърля морската вода, която ще образува повърхност, върху която ще бъде излъчен 3D видео спектакъл на хореографа Асен Наков. Шоуто ще трае около 10 минути.

В концерта на сцената до Морска гара участват група „Акчент“, „Дийп зоун прожект“ и Дамян Попов. Водещ на купона е Атанас Стоянов от БГ Радио.

В момента тече водна атракция на басейн „Юлиян Русев“ в плувен комплекс „Приморски“  под наслов „Аве Мария“, с участието на трио „Тенорите“, квартет „Интро“ и воден балет „Ариана“. Пироефекти във водата са кулминацията на шоуто.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
12
Лети (преди 7 години)
Рейтинг: 9 | Одобрение: -1
Ние кореняците варналии сме доволни от организаторите за празника. Досега не сме разбирали,че градът ни има празник.а тези, който не са доволни най вероятно са от провинцията и мястото не им е във Варна.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама