Потребителски профил

georgistanchev

Регистриран: 02.07.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 799

Коментари на georgistanchev

Инвалид е в потрес от "паяците" във Варна: Само за седмица ме глобиха два пъти и ми вдигнаха автомобила. Как да стигна до плажа?

14:38:12 / 20.07.2015
0
0
Възмутен съм от всички проекти на община Варна. Градски транспорт направиха карти за по една линия за да се инвистира, не толкова в проекта, колкото в Дискриминацията. 11000 / иденадесет хиляди/ човека ако заведат дела срещу местната администрация съм сигорен, че юристите на общината, че ще трябва да напуснат работа. Абсурдите на кмета, които му става лошо, край няма. Вземете се в ръце, за да не стане война за интеграция.  Обжалвайте актовете на основание наредба №4 която е на регионалното министерство от 2009г. След това по чл, 203 т. 1 от АПК, по закон за отговорностите на общините и държавата ще заведете дело срещу местната власт.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X