Потребителски профил

ЧОЧИ

Регистриран: 12.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
64
48
16

Рейтинг: 68

Място в класацията: 533

Коментари на ЧОЧИ

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

11:04:04 / 12.06.2019
27
7
До Варна: Аз четири пъти прочетох казаното от кмета и още не мога да повярвам. Портних може да разбира от хотели, но от пристанища.... Жалко, че толкова хора ще останат без работа.

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

10:28:25 / 12.06.2019
33
8
Чак сега видях на Портниха говорилките.... Ем браво бе Иване. На другите избори явно ще е кмет на ДПС. МАШАЛА! Еееей и тоз са продаде на турците!!! Цялата работа е да съборят пристанището и товарите да ги земе Доган-бей. Аферим!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X