Потребителски профил

megi56

Регистриран: 22.08.2012
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
14
3
11

Рейтинг: 23

Място в класацията: 621

Коментари на megi56

Осем европейски страни създават механизъм за разпределение на спасени мигранти

13:19:51 / 23.07.2019
5
0
Осемте активни страни не са "приемащи страни". Т.е. отново определят какво да правят съседите. 

Писмо до „Петел“: Граждани обвиниха кмета на Варна, че създава истерия и манипулира деца

11:11:53 / 25.05.2018
8
10
А къде в града детските площадки не са точно под нечий балкон? Градът е толкова гъсто застроен, че на практика няма възможност играещите деца да не притесняват някого. Не защитавам никого, не говоря за усвояване на средства и т.н. Ако шумът от ДЕЦА ви пречи толкова, просто си спомнете, че и вие сте били дете и сте играли на улицата. Сигурно и ние сте пречили на някого. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X