Потребителски профил

sextoys

Регистриран: 05.08.2016
Не всеки секс шоп ви предлага достатъчно комфорт и свобода да закупите играчки за сексуална стимулация. Sextoys.bg е от малкото секс магазини, където това е не само възможно, но и замислено много приятно. Магазинът ви дава възможност да закупите продукти за сексуална стимулация изцяло онлайн от всяка точка на страната. Тук разнообразието от артикули е огромно, цените – много изгодни, а вашата анонимност – напълно гарантирана. https://sextoys.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X